Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elata @ 2014 02 04, 19:40)

Čia gramai procentais suskaičiuoti, bet geresnis klausimas būtų: kam?
Nes protingiau būtų gaunamą energijos vertę skaičiuoti: 14/77/9, o toks pasiskirstymas, mano kuklia nuomone, neprotingas, nes tiek numažinti angliavandenius ir gyventi vien riebalais reiškia problemas ateityje. Na, bet Rokas yra Rokas.

Elata, ne aip supratai. Čia aš savo vieną valgymą susiskaičiavau su Roko lentele. Žinau, kad procentų man priskirtų neatitinka..Bet juk esmė, kad skaičiuoti reikia gramų procentus, o ne kalorijų g.gif
Jautiena skaičiuoja kalorijų...o kaip kitos?? Nebesusigaudau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, paziurejau i Jautienos kiausiniu foto ir net sukilo kazkas viduj doh.gif nu kas cia man su tais kiausiniais pasidare?? g.gif bet vat esme, kad butent tokiu nebegaliu valgyti -iskeptu nemaisytu..o va kitu pavidalu -kepti makaluoti, virti -visai nieko palyginus g.gif

Vakar buvo kazkokia apsivalgymo diena doh.gif na paleo patiekalais, bet vistiek...nervina, vyras atostogauja namie, tai kulinarinius sedevrus gamina viena po kito kasdien, greiciau eitu i darba lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

jautiena - as mesa ir seniau pirkdavau eko arba organiska 4u.gif Man tiesiog kazkaip nevirskina tos vistienos, valgiau tada su salotom, tai riaugejau dar kokias geras pora val., o ryte atsikelus dar skrandy ji stovejo vis ir atsirugau doh.gif
Vakare kaip tik buvom a la braziliskam restorane, MB pasikviete vakarienes cool.gif Tai gavos netgi labai paleo vakariene - starteris parmezano pora gabaliuku, po to vid. keptas jautienos steikas su salotom essen.gif Kadangi toky dalyka abu valgem pirma karta, tai putom ir vis aikciojom kaip skanu, maniskis sako viskas pirk organiskos ir darysi man namie lotuliukas.gif
Jauciuos iki dabar soti, o suvartojau per visa diena mazdaug 1600 kcal, nes ryte buvo puse avokado su salotom ir dz. kumpio riekelem dviem, pietums - 25g. juodo sokolado pries sporta, proteinu pudra po sporto ir ta vakariene.
As skaiciuoju kalorijas irgi, sportuoju, paziuresim kokie rezultatai bus po menesio smile.gif
Atsakyti
Sita matet? smile.gif Butinai paziurekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 04, 20:29)
na, kaip žinia, aš su Tavimi, "voresta", dažniausiai nesutinku. Bet kad ir čia gaunasi ne mėsa, mėsa, mėsa, o riebalai, riebalai, riebalai. Aišku, tingiu ginčytis dėl kažkieno dietos ir beprasmiškai įrodinėti, nes aš juk ne nuostabusis unimed, tad bene tik kažkam gerai.

Elata, visad man tavo komentarai patinka, bet ...
O griztant, prie tu riebalu ar mesos smile.gif Tai ne tik i Unimed reiketu baksnoti pirstu. Yra ir daug kitu - ketogenine dieta, LCHF diet (dietdoctor.com) ir kt. Beje pastarasis nutukima ir diebeta butent taip ir siulo gydyti (isskyrus pirmo tipo). Sia tema "uz" pasisako labai daug rimtu dakataru/profesoriu ir vis garsiau kalbama apie tai. Jeigu vakar ziurejai interviu su Ameer Rosic, kur idejau nuoroda, taip pat siulo MS ir kitas autoimunines nervu ligas gydyti labai ribojant anglius ir valgant geruosius riebalus. Yra ir realiu pavyzdziu wink.gif Beje, manau ir as jau galesiu vadintis vienas is ju.

Visai kita kalba apie sveikus ar pasveikusius. Tada tu drastisku priemoniu manau tikrai nebereikia. Galima tiesiog maitintis paleo, atsiskant tik to, kas is tikro nera gerai. (Grudai, cukrus, krakmolas, kai kam pienas ir jo produktai ir tt.)
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 04, 21:18)
Ne ne, ne apie riebalu lasteles, bet bendrai apie lasteles membranas. Taip iseina, kad jeigu jose dominuoja polinesociosios riebalu rugstys, tai ne tik membranos laidumas didesnis, bet ir peroksidacija vyksta (degeneracinis oksiduojantis procesas, kuris modifikuoja membranas), jeigu tai vyksta mitochondrijose (lasteles energijos gamybos organelese), tada jau sakutes kvepavimo grandinei, lasteles zuva arba issigimsta.
Membranose turi buti atitinkamas santykis tarp riebiuju rugsciu (fosfolipidu) ir cholesterolio.
Cia as ne is unimedo rasau, bet is bendro lasteles biologijos kurso.

Spaudziu "Patinka":)
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 05, 10:36)
Sita matet? smile.gif Butinai paziurekit smile.gif

ai, ten senas, dabar jis vedęs gražuolę ir jau augina vaiką.
http://stilingaamuse...ck-vujicic.html
Svarbu galva ir širdis, ne galūnės.

Yra ir video lietuviškai ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 05 vasario 2014 - 11:00
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 05, 10:54)
ai, ten senas, dabar jis vedęs gražuolę ir jau augina vaiką.
http://stilingaamuse...ck-vujicic.html
Svarbu galva ir širdis, ne galūnės.

tai ten ir rodo ta zmona jo smile.gif ir vaikiuka. As tai buvau nemacius tokio zmogaus. Kokia gera energija is jo sklinda, kazkaip miela ziuret bigsmile.gif

nu galutinai isitikinau, kad negaliu kiausu valgyt doh.gif ryte issikepiau makaluotu, visai jie mane viliojo, suvalgiau, ir va -stovi tiesiog skrandyje, riaugeju doh.gif kaip Egliukasz rase apie vista....nu kame cia reikalas? g.gif juk anksciau taip megau...kas pasidaro organizme? dingsta kazkoks fermentas kiausiniam virskint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 02 05, 09:56)
Elata, ne aip supratai. Čia aš savo vieną valgymą susiskaičiavau su Roko lentele. Žinau, kad procentų man priskirtų neatitinka..Bet juk esmė, kad skaičiuoti reikia gramų procentus, o ne kalorijų  g.gif
Jautiena skaičiuoja kalorijų...o kaip kitos?? Nebesusigaudau  doh.gif

nesimėtyk, tikrai teisingai skaičiuoji pagal Roką. Turi nurodymus ir nesimėtyk, dėl to, kaip skaičiuoja kitos.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 05, 10:55)
Elata, visad man tavo komentarai patinka, bet ...
O griztant, prie tu riebalu ar mesos smile.gif Tai ne tik i Unimed reiketu baksnoti pirstu. Yra ir daug kitu - ketogenine dieta, LCHF diet (dietdoctor.com) ir  kt. Beje pastarasis nutukima ir diebeta butent taip ir siulo gydyti (isskyrus pirmo tipo). Sia tema "uz" pasisako labai daug rimtu dakataru/profesoriu ir vis garsiau kalbama apie tai. Jeigu vakar ziurejai interviu su Ameer Rosic, kur idejau nuoroda, taip pat siulo MS ir kitas autoimunines nervu ligas gydyti labai ribojant anglius ir valgant geruosius riebalus. Yra ir realiu pavyzdziu wink.gif Beje, manau ir as jau galesiu vadintis vienas is ju.

Visai kita kalba apie sveikus ar pasveikusius. Tada tu drastisku priemoniu manau tikrai nebereikia. Galima tiesiog maitintis paleo, atsiskant tik to, kas is tikro nera gerai. (Grudai, cukrus, krakmolas, kai kam pienas ir jo produktai ir tt.)

autoimuninių bėdų atveju visad veikia tas trejetukas
user posted image + antinksčių nepakankamumas.

ir kitokių vaistų, kaip mityba su daug riebalo, nėra. Daug mėsos (baltymo) neišeina valgyti, nes tada rūgštėja šlapimas, kas rodo, jog gilėja katabolinis nukrypimas. Anglių daug negalima, baltymo daug negalima, ir savaime belieka važiuot "ant riebalo" .
Atsakyti
Mano whole baigėsi, ta proga pasisvėriau - per mėnesį +1,5kg.
Kažkaip neįkvėpė manęs tas whole, šįvakar griešysiu su Džiugiu ir migdolais gimtadienio proga smile.gif
Atsakyti
Prasau nepykite , kad kartojuosi 4u.gif

4u.gif ,
parduodu nuotolinį (aišku jei kam nors jo apskritai reikia)
METABOLIZMO TYRIMĄ PAS ROKĄ.
Išklydau iš kelio blush2.gif ir niekaip nerandu kelio atgal, kažkodėl jaučiu, kad tai užtruks..... . Kažkoks nelabasis užpuolė. O ir pinigų gaila, kad neprapultų. Gal kam greičiau prireiktų? Diagnostinių juostelių rinkinukas net nepradarytas stovi su visa protokolų krūva doh.gif blush2.gif...
Atsakyti

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 05, 15:38)
šįvakar griešysiu su Džiugiu ir migdolais gimtadienio proga smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti