QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 04, 09:50)
As tai suslegciau, nes kazkada bandziau fermentuot tai suds ten gavos tik patraiskius
Tai vat gi, gal kaip ir raugintuose kopūstuose turi sultys apsemt nuo spaudimo? Aš tik druskos ir citrinos sulčių užspaudžiau, bet radau, kad viskas turi būt apsemta salierų sultim. O saliero šaknies ar lapkočių, įdomu, tų sulčių reikia Ir, jei vienoj vietoj rašo, kad tik saliero sulčių, tai kitoj-tik druskos. Vienoj, kad kitą dieną gali valgyt, o kitoj, kad, jei žiemą, tai tik po savaitės
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 04, 11:10)
užplikius turi gautis košė, tirštesnė, nei blynams, jei mažą kiekį įmaišei, užplikei, tai ir šiluma neilgai išsilaiko. Užplikydama miltus supildavau visą arbatinį, 1.7 litro vandens.
Aš savo gyvenime niekada šitiek daržovių nevalgiau, kaip dabar, kai maitinuos paleo.
Aš savo gyvenime niekada šitiek daržovių nevalgiau, kaip dabar, kai maitinuos paleo.
Blyn Niu, dabar jau su raugu stovi, jei vėl nieks nesigaus, tai šuva apsiris neiškilusios duonos
Jau vien dėl to Paleo-super.
QUOTE(xiuke @ 2014 02 04, 11:51)
ar daržovės čia turi karaliauti...kaip lašinius valgote be duonos? ar kažkiek vistiek suvartojat jos?
Daržovės. Lašinius valgau su kiaušiniais keptais (tiesiog ant šiltų pasipjaustau), įvairiuose padažuose, žalių (sūdytų) pasipjaustau prie daržovių troškinio, įlėkštę pridedu prie žalių salotų.