Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 03, 22:06)
Cia dar ikvepimui pacituosiu kelis neurologes zodzius, kuri ziurejo i mano paskutinio galvos ir stuburo magnetinio rezonanso nuotraukas -"Tai kur tie zidiniai", Hmmm, labai idomu ...." Ir siulo i santarsikes atsigulti rimciau mane patyrineti ir issiaiskinti kas cia ir kaip.

o tu ką jai sakei? ar pasakoji kaip pats gydaisi ir sveiksti?
Kai turėsi laiko ir noro būtinai nuvažiuok į Santariškes thumbup.gif nes tokie pasveikimo pavyzdžiai labai motyvuoja ir žmonės apie juos turi žinoti ( netgi daktarai turėtų sužinoti)

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 04, 09:50)
Reiks kada pabandyt salieru kugely issikept prie sito padaziuko cool.gif

kaip kugeliuką kepi iš salierų?

Nidulia -ar hanteliuką pakiloji?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 04, 11:51)
kaip lašinius valgote be duonos?

lašiniai su raugintais kopūstais niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 04, 12:45)
Na, man jau pora kartu skambino is Vilniaus ir siule, bet a vis turejau priezasciu nevaziuoti smile.gif Kazkaip kuo toliau tuo labiau nesinori ten kojas vel kelti. Nors is kitos puses gana idomu, kad nuodugniai viska istirtu... Na bus matyti. Sake, pasiskambinti paciam.

jei tik tie tyrimai nebus kenksmingi/žalingi pačiam , tai tikrai nuvyk. Gal koks daktaras užkibs ant paleo idėjų bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jums patinka nusiperki paleo dietą ir meti svorį biggrin.gif įdomu kiek kainuoja? neturiu laiko ten registruotis dėl įdomumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 04, 13:23)
kaip kugeliuką kepi iš salierų?

Dar tik audziu minty pasidaryt is tarkuotu salieru gumbu, uzplikyt siek tiek karstu pienu ar riebalais ir surist su tapiokos miltais arba kiausiniu. Kazin kaip gautusi, Elata? 4u.gif Tu pas mus eksperte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 02 04, 12:51)

Varske palikit geriau pirmai dienos pusei, o piena ar suauges zmogus turetu vartot, nezinau g.gif Ar is viso toleruojat jy? g.gif Man tokia tryda butu ir skausmai, kad nezinociau, kur detis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 04, 11:51)
kaip lašinius valgote be duonos? ar kažkiek vistiek suvartojat jos?

Visą gyvenimą lašinius, mėsą, žuvį valgydavau be duonos, be bulvių. Bet anksčiau duoną valgydavau su medumi (pusryčiams prie kavos) arba bulves su daržovėmis. Dabar iš raciono visai iškrito duona ir bulvės. Nežinau, ar visam, bet per tris mėnesius nieko nepsigedau. Tiesa, pirmą paleo savaitę buvo kartas ar du, kai norėjosi juodos duonos. Praėjo... ir duonos, ir bulvių noras, nes turiu daaaug dažovių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 04, 14:42)
Dar tik audziu minty pasidaryt is tarkuotu salieru gumbu, uzplikyt siek tiek karstu pienu ar riebalais ir surist su tapiokos miltais arba kiausiniu. Kazin kaip gautusi, Elata? 4u.gif Tu pas mus eksperte 4u.gif

Jo, didžioji ekspertė biggrin.gif kad kažkas gautųsi, tai tikrai smile.gif Bet bulvių plokštainį, kai darom, tai darom iš jų dėl to, kad jose daug krakmolo, kuris suriša, o saliero gumbe krakmolo minimaliai, tad tektų tapijokos nemažai įdėti. Tačiau jei jau dėsim nemažai tapijokos, tokiu atveju tą patį bulvių kūgelį geriau valgyti ir nebesikankinti su salieru. Aš bijau, kad jis bus tiesiog trinta biri saliero košė, o ne surištas kūgeliukas. Bet pabandyti gali smile.gif
Dar gali bandyti gratin'ą daryti, na, žinai, kai plonai plonai supjaustytas daržoves sluoksniuoji ir jas užpili grietinėle ir sūriu (maždaug taip).
O geriausia tai va tokį pyragą kepk: Saldžiųjų bulvių ir jautienos pyragas
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 04, 14:58)

Geriau tada turbut gratinas, su grietineles ir grybu padazu mmm wub.gif sorry Nidulia uz gundyma vel lotuliukas.gif
Nebegaliu valgyt vistienos pasirodo blush2.gif Traukia riebesnes mesos ir zuvys su augaliniais aliejais, padaziuku kokiu, sriubos, krevetes smile.gif Ir daaaaaug darzoviu smile.gif Siandien pusryciams 200 gramu zalesiu suvalgiau su puse avokado ir dviem plonom riekutem dziovinto kumpio. Visi y laikrody ziurejo, kiek dar slamsiu tuos lapus biggrin.gif
Aciu uz pagalba wub.gif Tapiokos daug det nesinoretu, tada jau gautusi krakmolo pyragas su salierais deja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 03, 23:13)
Tai paesk vien tokiu dalyku nuo ryto iki vakaro pora dienu. 

oi ne aciu, jau gruodzio menesi pakankamai su tais kebabais prisicirkinau doh.gif biggrin.gif paskui labai sunku grizt atgalios....as irgi is tu, kur dar su galva ne viskas tvarkoje biggrin.gif vaikas budama buvau permaitinta mociutes meiles, tiksliau jos patiekalu, ir buvau stamboka...paskui visa gyvenima su tais papildomais kg ir kovoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 04, 15:20)
vaikas budama buvau permaitinta mociutes meiles, tiksliau jos patiekalu, ir buvau stamboka...paskui visa gyvenima su tais papildomais kg ir kovoju doh.gif

Denise Minger knygoj Death by Food Pyramid rašo, jog iš tiesų dalis žmonių turi Apoe4 geną arba net kelis Apoe genus, kurie linkę kaupti atsargas, todėl tai daliai žmonių organizmas visada kaups papildomus kilogramus, o užtai kita dalis žmonių gali sau kūdučiai vaikščioti nepaisant sūrelių pusryčiams, bandelių pietums ir saldainių užkandžiams (čia aš piktai į savo super liekną kolegę šnairuoju). Mane vaikystėj irgi per prievartą šėrė, bet matyt nelabai galiu tos močiutės kaltinti... nes genas tai aiškiai iš kitos močiutės pusės atkeliavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 04, 13:20)
<...> vaikas budama buvau permaitinta mociutes meiles, tiksliau jos patiekalu, ir buvau stamboka... <...>
tas pats buvo ir su manim. seneliu auginta, atsimenu greitineles tokius mazus pakiukus tais laikais pardavinejo, gal 100ml? tai prakirpdavo kampiuka ir gerk tu vaikeli. virsvorio neturejau, bet visada putlus vaikas buvau ir del to labai kompleksavau mokykloj...

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 04, 13:03)
Nebegaliu valgyt vistienos pasirodo blush2.gif <...>
kodel blush2.gif ? neekologiska vista yra slyksti ir smirdanti, tokios jau seniai nebeperku. kaina eko ir paprastos skiriasi apie 4x, bet kadangi man daugiau nieko nereikia (is daiktu), tai galiu sau leisti.

siandien pusryciam 12:30val ax.gif sugebejau vieno kiauso tryni paleisti - kaip nefaina, labai megstu skysta.
user posted image
300kcal, b/a/r 20/12/21g, 25/15/60% dar greifrukta desertui suputau.
tureciau but soti iki 17val pietu meto. pietum siandien steikas bigsmile.gif jam isvirsiu bulviu koses, sau moliugo ir zaliu zirneliu.

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 04, 16:38)
300kcal, b/a/r 20/12/21g, 25/15/60% dar greifrukta desertui suputau.
tureciau but soti iki 17val pietu meto. pietum siandien steikas  bigsmile.gif jam isvirsiu bulviu koses, sau moliugo ir zaliu zirneliu.

O kodėl taip įdomiai procentai suskaičiuoti?? Čia kalorijų procentus skaičiuoji??

Aš tokiu pat metu pusryčiavau, tik pas mane buvo trys kiaušiniai ir patroškinta didelė morka su svogūnu. Ir kokosų aliejaus šaukštas didelis smile.gif Bet kitas valgymas tik 20:30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 04 vasario 2014 - 16:12