QUOTE(" voresta " @ 2014 02 03, 20:12)
deja, mano organizmas nebepripažįsta tų išsiurbtų pervirtų gardėsių už naudingą maistą ir per žarnyną paleidžia tranzitu, jau triskart kart bandžiau ir vis kitą dieną apsireiškia tryda ir granato žieve tekdavo gelbėtis.
Rašau tam, kad žinotum nuo ko, jei kada taip nutiks.
O taip mėgau tuos kauliukus apgraužinėti ir čiulpais pasimėgauti.
Nesenai viriau jauno šerno kaulus, tai po 30 val tikrai visi trupėjo, paspaudus pirštais.
Papildyta:
kvėpavimo parametrai keičiasi, kai persijungiama į energijos gamybą iš riebalo.
Nidulia tikrai sąžiningai laikosi, tačiau pas ją
perjungimo knopkė nuo didelio saldumynų valgymo pastrigo ir nebenori persijungt. Tad ne visiems iš karto pasiseka.
Del sultinio, tai as niekaip be jo
Man jis tinka, patinka ir zarnynas nuoto tikkatuciu ploja
Keista, kad vorestai tranzitu jis eina. Gi jame tiek gerio - ypac keleta amino rugsciu kurios vienos pagrindiniu zarnyno lasteliu sudedamuju daliu
. Na, gal pas Voresta nera ko lopyti todel ir praleidzia. Pas mane buvo 2 autoimuniai , tad manau zarnynas buvo pralaidus ir vis dar ten yra ka lopyti
Keista, kad kazkam kaulai netrupejo. Pabandyk verdant keleta saukstu abuoliu acto nefiltruoto ar puse citrino ispausti. Tai pades geriui is kaulu lengviau pasilanti.
As siandien per pietus uzkaiciau nauja partija zverienos ir versienos kaulu. Baigs virti tik ryt vakare. Tai bus apie 30h. Jei turesiu laiko, papostinsiu kaip atrodo trupantys tarp pirstu kaulai.
Del energijos gamybos is riebalo, tai as visiskai tikras, kad nidulia paslysta kartais. O norint viska pakeisti kitiems ir menesio ar dvieju nepakanka. Tad imetus koki kata daugiau angliu (kaip pvz tos slyvos su sokoladu, jei geraipamenu) tai grazina labai netoli starto linijos. Patikekit zinau ka kalbu, nes viska praejau ne karta. Kaip ne karta bandziau save raminti, kad keletas bananu ar koks melionas retsykiais nieko blogo, taciau turintiens bedu, tai vis del to turetu buti atideta geresniems laikams. Sveikam zmgui vienas kitas vaisius pirmos dienos puseje tikrai dideliu bedu nepridarys, taciau autoimuninikams pirmiausia reiketu sulopyti save kiek imanoma daugiau ir tik isitikinus, kad didziausios bedos praeity , kisti nagus prie geru angliu (UOGOS ir mazesni kieki fruktozes turintys vaisiai).
Cia dar ikvepimui pacituosiu kelis neurologes zodzius, kuri ziurejo i mano paskutinio galvos ir stuburo magnetinio rezonanso nuotraukas -"Tai kur tie zidiniai", Hmmm, labai idomu ...." Ir siulo i santarsikes atsigulti rimciau mane patyrineti ir issiaiskinti kas cia ir kaip.
Kazkuriame poste patiko Elatos zodziai apie valia keltis i darba, isvesti suni ir pan. Tame ziauriai daug tiesos. Dabar vis sunkiau suprantu kaip galima nerasti valios skaniai ir sociai valgyti. BE TO, DAR IR SVEIKAI