Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 03, 16:49)

Nuoširdus dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 03, 14:13)
as suprantu, nes pas mane buvo saldainiu edimas vakarais nesustojamas smile.gif Juk ne is bado juos edziau tiesiog norejau baisiai. Arba vakare, prie tv ar knygos - reikia kazka kramtyti, nors tu ka.

Ta pati patyriau doh.gif
Geriau buciau lopetpa i rankas emus ir ejus kasti biggrin.gif
Vakar kyciu vezem pas veterinara, vargsiukui parodontoze. Kyciui jau 10 metu, vakar 5 dantis istrauke. Nors sausiaka labai apriboje esam ir daudam zalia mesa, bet anksciau nezinojau visu niuansu ir serdavau sausu (ne tuo prastu is makses). Zodziu as kalta verysad.gif bet gydytoja sake, kad kaip tokiu metu tai kraujo tyrimai geri. Tik hemoglobinas zemokas. Mazytis mano, vakar i kamuoliuka susisukes ant keliu sedejo ir guodesi, po narkozes dar pakvakes toks buvo. Siandien jau linksmesnis, valgo, bendrauja. Dar girdom nuo skausmo vaistukus. Likusius dantukus nuvale, sake, kad dar du kliba, bet anu nelupo.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 02 03, 14:11)
esu radus ir 9g, ir 16g, o kiek tiksliai, neaišku. Bet nuostabiai skanus vaisius.
--
Čia net ne alkis, mano manymu, tai sutrikimas, kurio pavadinimo dar nežinau. Aš anksčiau taip valgydavau ir dabar kartais užplaukia. Bet sutinku, kad tai nenormalu.
Priežasčių kažkokių emocinių kaip ir nėra. Dažniausiai - iš neturėjimo, ką veikt.
Papildyta:

Bet labai sunku nuo to pasveikti, labai. Gal padėtų tam tikrų knygų skaitymas (savo laiku, man atvėrė akis McKennos knyga), kažkokie praktiniai užsiėmimai, net nežinau.

ir kuriuo as taip vengiau... doh.gif

sutinku kad tai sutrikimas.
besotis valgymas dar pasitaiko nervine itampa atveju..
Papildyta:
as suprantu, nes pas mane buvo saldainiu edimas vakarais nesustojamas smile.gif Juk ne is bado juos edziau tiesiog norejau baisiai. Arba vakare, prie tv ar knygos - reikia kazka kramtyti, nors tu ka.

tai pasidalink su ciurolioniu kaip atsikrarei tuo

bet kazko suraus/saldaus poreiksi manau yra kas kita nei siaip edimas.

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 03, 14:59)
Mazytis mano, vakar i kamuoliuka susisukes ant keliu sedejo ir guodesi,

vajej,,,,,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 03, 15:59)

Vakar kyciu vezem pas veterinara, vargsiukui parodontoze. Kyciui jau 10 metu, vakar 5 dantis istrauke. Nors sausiaka labai apriboje esam ir daudam zalia mesa, bet anksciau nezinojau visu niuansu ir serdavau sausu (ne tuo prastu is makses). Zodziu as kalta  verysad.gif  bet gydytoja sake, kad kaip tokiu metu tai kraujo tyrimai geri. Tik hemoglobinas zemokas. Mazytis mano, vakar i kamuoliuka susisukes ant keliu sedejo ir guodesi, po narkozes dar pakvakes toks buvo. Siandien jau linksmesnis, valgo, bendrauja. Dar girdom nuo skausmo vaistukus. Likusius dantukus nuvale, sake, kad dar du kliba, bet anu nelupo.

vargšiukas sad.gif net penkių dantų neteko nabagas sad.gif aš neįsivaizduoju, kaip reiktų valgyti neturint 5 dantų... smile.gif nu tikiuos katukui bus geriau greit, ir narkozės poveikis praeis.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2014 02 03, 14:35)
is kur busiu alkana,jei as visuomet ka nors kimsdavau.Maistas man yra malonumas.Ir valgau pietus ir vakariene uz tai kad yra toks metas , o ne del to kad as alkana.O ir dabar lygiai taip pat elgiuosi.Ir galiu valgyti ir valgyti nesustodama uz tai kad man malonu.

tada, perjunk programą, ieškok malonumų kitur. Užsiimk kažkuo, kas būtų kur kas smagiau.

Atsakyti
mano pietukai - troškinta širdis su moliūgais, tarkuoti burokėliai, ant mėsytės viršaus užsidėjau garstyčių. Kol pasidariau valgyt sūdytų lašinukų atsipjoviau ir su salieru užkandau. Manau visko gavau pakankamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 03, 16:06)

sutinku kad tai sutrikimas.
besotis valgymas dar pasitaiko nervine itampa atveju..
Papildyta:
tai pasidalink su ciurolioniu kaip atsikrarei tuo
Paprastai. Labai jau prispyre kruva sveikatos bedu, damuse - pastoviai, ziauriai nieztintis skalpas. Mano motyvas buvo labai stiprus.  Pameni, kaip svajojau nesidraskyti skalpo nors pora valandu, kad pailseti nuo to varginancio jausmo smile.gif
Buvau uzsikirtusi tik ties skalpo problema, kitu bedu jau net nebepastebejau, nes skalpo niezulys ir draskymas - buvo aktualiausia ir skaudziausia problema tuo metu. Dabar, kai pagalvoju, kiek problemu ir vaistu atsikraciau per tuos 5 menesius, tai net paciai sunku patiketi.

bet kazko suraus/saldaus poreiksi manau yra kas kita nei siaip edimas.
candida reikalauja saldesiu smile.gif
Papildyta:
vajej,,,,,, 4u.gif

Atsakyti

o turetum suprasti, nori pasakyti is alkio kisai tuos saldainius?tMan buvo lygiai tas pats,svarbu est.
Nu ka dabar jau viskas praeiti,gyvenu kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai juokinga skaityti, kai patarinejama binge eaters visiskai su tuo nesusidure zmones. Tai lygiai tas pats, jei zmogui sugirde puodeli ricinos, neleistume jo i tualeta, o kai pastarasis apsikakotu, tada ir patarinetume - nu pagalvok kaip negrazu, smirda, kita dar dadetu, as nesuprantu kaip tu negali susilaaikyti, etc. Tai yra mitybos sutrikimas, liga, o ne savo valia pasirinkta. Tolerancijos, brangiosios. Kartais geriau nieko nerasyti, nei rasyti tokius niekus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 03, 15:41)
mano pietukai - troškinta širdis su moliūgais,

Kaip ir kiek troškinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 02 03, 16:48)
Sveikos 4u.gif
Labai juokinga skaityti,...
Kartais geriau nieko nerasyti, nei rasyti tokius niekus 4u.gif

Keista jus. Juk nei viena nerase piktai ar pasiepiamai. Visos juk palaiko ir dar pacios pasipasakoja, kad turejo tokiu bedu su edimu siaip sau.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 01, 22:06)

aš niekad negaminau šito GHEEEE,
jei ką. blink.gif  Man jo nereik, aš su pieno baltymu draugaunu, tačiau iš to, ką žinau, suvokiu, kad tiesiogiai ant ugnies kaitinant  cholesterolis oksiduojasi, o netiesiogiai- ne.
Katinonę prispausk, ji gi netiesioginio  kaitinimo asė.
tai čia tą trydą- už valymasi užskaitom?

Del Ghee. GAL IR pasikartosiu, nes nespejau visos temos perskaityti, bet as kaitnu taip pat netiesiogiai. Mazesnis puodas su sviestu (1 arba 2 kg) i didesni puoda su vandeniu. Uzvedu ir ugni sumazinu, kad neburbuliuotu be proto smile.gif Veliau kai vanduo isgaruoja. t.y. nebesemia mazojo, tai siek tiek dapilu. Procesas trunka apie 1-2 h. Priklauso nuo sviesto kiekio. Nebegraibau putu, nes viskas ir taip graziai nuseda i dugna. Po to graziai sviestuka nupilu per sulankstyta marle i stiklaini.
Tiesa pasakius kaitintas tiesiogiai man budavo skanesnis , nes turedavo karameles ir riesutu prieskoni. Tai manau del tiesioginio laktozes ir baltymu deginimo valanda ar ilgiau. Logiskai ,toks sviestas neturetu buti sveikesnis uz lydyta netiesiogiai, tad jau kuri laika renkuosi sveikseni varianta wink.gif
Tikiuosi, padejau wink.gif
Atsakyti