Sveikos visos
ciurlioni - sportuoji? Koks isvis meniu, neatsimenu, ar rasei, ar ne?
As saziningai atsportavau 6 dienas ana savaite ir galiu pasakyti, kad savijauta buvo liuks, antra diena vistiek sportui batus apsiaviau, nors galvojau, kad nesportuosiu, kaip raumenis maudzia Iseigine buvo tik vakar, nes savaitgaly abi naktis po 3 val. tik miegojau Na ir ka - net nevalgius pilva suka, ispustas, ritmas issiderines Taip kad tikrai kaip Elata sako kalorijos ir ju eikvojimas ne viskas
Apie mineta kiausiniu dieta As jos laikiaus pries pora metu ir nors istveriau tik 5 dienas, pameciau apie 7 kg Alkana nesijauciau, viskas buvo liuks, kol rugstys kilt nepradejo
Ieskau receptuko grybu sriubai, reikia pabaigt, ka turiu prisipirkus Darbe vel bedos ka valgyt Vis pamirstu pasiimt is saldytuvo namie, ka pasiruosus ysidet
Beje, kai turiu emociniu nuopolimu gyvenime, tai saltu veidu atsisedus ryju, nors nealkana, savotiskas transas. O po to dar einu knistis y saldytuva, kad neduokdie nepritrukciau Kai anglis pradejau gauti tik is darzoviu, tu duobiu maziau pasitaiko. Bet uztenka man bulves, picos gabaliuko ar duonos ir viskas, iskrentu is veziu daugiadienems
QUOTE(Gricė @ 2014 02 02, 15:41)
Labas rytas, man taip skanu, kad dažniausiai kol ji dar puode verda aš pradedu "ragauti", pjaustinėti po gabaliuką. Tai baigus virt beveik nieko ir nelieka , bet jei jums pavyktų susilaikyt galima pasidaryti saltisono-slėgtainio (zelco). Jei ruošiatės puotaut tai virtą galvą galima apskrudinti orkitėje vis aptepant medaus, vorčesterio česnakų glazūra.
Nidulia , kaip tavo reikalai su candida? ar jokiu? pradejus valgy vaisius neatsinaujino?
QUOTE(Hippie @ 2014 02 02, 22:44)
Aš Norfoj, 1kg apie 6lt. Šiandien vėl padariau pomidorų padažo.
Kaip daryti pomidorų padažą? Aš pastą naudoju, kai ką nors baigiu kepti/troškinti, įdedu kokį šaukštą ir viskas.
QUOTE(Elata @ 2014 02 03, 10:22)
Antras dalykas yra tas, kad jei miego ir streso sritys nesutvarkytos, tai svoriui bus sunku nukristi, ypač jeigu turit tik kelis papildomus kilogramus. Nes kalorijos nėra viskas.
Iš pradžių pradėjus valgyti paleo po prastos mitybos laikotarpio porcijos bus didesnės, nes organizmui trūksta medžiagų, jausis vis alkis, o vėliau jis praeis, kaip kažkas ir rašė, kad pradedi galvot, jog jau ir nebenori, jau ir sotus.
Iš pradžių pradėjus valgyti paleo po prastos mitybos laikotarpio porcijos bus didesnės, nes organizmui trūksta medžiagų, jausis vis alkis, o vėliau jis praeis, kaip kažkas ir rašė, kad pradedi galvot, jog jau ir nebenori, jau ir sotus.
Na, kad stresas, tai sutinku.
Tikiuosi, kad taip ir bus. Netikėčiau - nesilaikyčiau Paleo.
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 03, 12:03)
Svoris krenta, kai išlaikomos dvi sąlygos: sumažinama angliavandenių ir sumažinama insulino išskyrimas. Nevalgykite daug baltymų turinčio maisto ir nevalgykite labai daug. Didelis baltymo kiekis ar didelis maisto kiekis padidina insulino kiekį kraujyje[/i]
Nors mano porcijos tikrai didelės- virš 800 gr, bet kai valgau tik sykį, nesijaučiu persivalgiusi, tik soti, o svoris stovi vietoj, kaip 70 taip 70, nei auga, nei krenta.
Nors mano porcijos tikrai didelės- virš 800 gr, bet kai valgau tik sykį, nesijaučiu persivalgiusi, tik soti, o svoris stovi vietoj, kaip 70 taip 70, nei auga, nei krenta.
Man stinga fantazijos pūsryčiams. Be kiaušinių nelabai įsivaizduoju, ką valgyti? O čia gi baltymai su riebalais
QUOTE(aFREAKa @ 2014 02 03, 13:02)
Labas rytas, man taip skanu, kad dažniausiai kol ji dar puode verda aš pradedu "ragauti
Sakykit, o akys iš galvų būna išimtos? Man skanu kiaulės galva, bet reikėtų, kad kas kitas ją išvirtų, kad nematyčiau nevirtos.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 03, 13:24)
Sveikos visos
As saziningai atsportavau 6 dienas ana savaite ir galiu pasakyti, kad savijauta buvo liuks, antra diena vistiek sportui batus apsiaviau, nors galvojau, kad nesportuosiu, kaip raumenis maudzia Iseigine buvo tik vakar, nes savaitgaly abi naktis po 3 val. tik miegojau Na ir ka - net nevalgius pilva suka, ispustas, ritmas issiderines Taip kad tikrai kaip Elata sako kalorijos ir ju eikvojimas ne viskas
Apie mineta kiausiniu dieta As jos laikiaus pries pora metu ir nors istveriau tik 5 dienas, pameciau apie 7 kg Alkana nesijauciau, viskas buvo liuks, kol rugstys kilt nepradejo
Ieskau receptuko grybu sriubai, reikia pabaigt, ka turiu prisipirkus Darbe vel bedos ka valgyt Vis pamirstu pasiimt is saldytuvo namie, ka pasiruosus ysidet
Beje, kai turiu emociniu nuopolimu gyvenime, tai saltu veidu atsisedus ryju, nors nealkana, savotiskas transas. O po to dar einu knistis y saldytuva, kad neduokdie nepritrukciau Kai anglis pradejau gauti tik is darzoviu, tu duobiu maziau pasitaiko. Bet uztenka man bulves, picos gabaliuko ar duonos ir viskas, iskrentu is veziu daugiadienems
visiškai pritariu ir man taip pat būna,,,,,,
QUOTE(jaicy @ 2014 02 03, 13:20)
Nidulia , kaip tavo reikalai su candida? ar jokiu? pradejus valgy vaisius neatsinaujino?
o ka as zinau:) Ant kaktos juk nera uzraso, kaip ji ten pas mane gyvena Liezuvis jau daug grazesnis, bet dar nera taip, kad butu idealiai svarus ir ruzavas. Bet ir ner ko lyginti su tuo, kad buvo anksciau, kuomet du kartus dienoje valydavau ir vistiek jausdavau apnasas. Vaisius as valgau ne kasdien ir tik po viena vieneta ryte. Ne veltui raso, kad candida sutvarkoma dieta, bet tam reikia nemazai laiko. Kuo labiau ji isbujojusi, tuo daugiau reikia laiko - pusmecio, metu.... Man svarbiausia, kad neariu skalpo Likes vienas taskas, kuris paniezti, bet ir tas jau silpsta. Valio Bet, jau antros menesines, pries kurias atsiranda po kokius 2 giluminukus spuogelius. Matyr pienas arba kiausai kisa koja. Kai buvau whole 50, nebuvo niekada nei vieno spuogelio. Dabar susilaikau nuo varskes ir sviesto. Kartais tik grietines naudoju. Reikia pasekti savo reakcijas. Priaugau 1/1.5 kg.
QUOTE(Gricė @ 2014 02 03, 12:30)
Sakykit, o akys iš galvų būna išimtos? Man skanu kiaulės galva, bet reikėtų, kad kas kitas ją išvirtų, kad nematyčiau nevirtos.
Norfoj išimtos, o turguj galima rasti smulkiau sukapotu galvų, tada mažiau atpažįstamos..ne taip britku.
QUOTE(Gricė @ 2014 02 03, 12:30)
Man stinga fantazijos pūsryčiams. Be kiaušinių nelabai įsivaizduoju, ką valgyti?
čia keli mano variantai (padėlioti pagal cronometer, kad būtų B:A:R=15:20:65 (čia man cronometras automatiškai tiek pasiūlė )) (kai ką jau buvau dėjusi):
Varškė su kakava 468 kcal
150 g varškės (4,5 proc.)
1-1,5 š. kokoso aliejaus
1,5 š. kakavos
1,5 a. š. cinamono
Varškė su morkomis 494 kcal
200 g varškės
2 morkos smulkiai tarkuotos
2 a.š. cinamono
2 š. kokosų aliejaus
Varškė su žirneliais 532 kcal
200 g varškės
0,5 st. žirnelių
2 š. grietinės
2 š. kokosų aliejaus
Kiaušinis virtas 390 kcal
3 kiaušiniai
0,75 st. Žirnelių
3 š. grietinės
Kiaušinienė 696 kcal
2 kiaušiniai
100 g šoninės
1 svogūnas
2 morkos (1 morka = 60 g)
Kiaušinis su avokadu 486 kcal
2 virti kiaušiniai
1 avokadas
1 skiltelė česnako
Liežuvis su žirneliais 514 kcal
100 g jaučio liežuvio virto
2,5 st. žirnelių
1 š. alyvų aliejaus
10 g lašinių
Silkė su žirneliais 673 kcal
200 g silkės
1 svogūnas
0,5 st. žirnelių
2 š. grietinės
Silkė su avokadu 507 kcal
100 g silkės
0,5 kietai virto kiaušinio
0,5 avokado
0,5 svogūno
1 š. grietinės
Silkė su burokėliais 636 kcal
200 g silkės
100 g virtų burokėlių
0,5 svogūno
2 š. grietinės arba 1 a.š. alyvų aliejaus
QUOTE(Gricė @ 2014 02 03, 13:30)
Man stinga fantazijos pūsryčiams. Be kiaušinių nelabai įsivaizduoju, ką valgyti? O čia gi baltymai su riebalais
Nevadinkit pusryciu pusryciais, gal bus paprasciau. Sakykit - pirmas valgymas:) Siandien per 10 min stai ka susitaisiau.
Ant keptuves (man patogiau tusinti ant keptuves, nei puode) patusinau smulkiai supjaustytos kiaulienos mentes 120 g. (galima vistos krutineles) patusinau kokias 5 min (kuo smulkiau supjaustyta, tuo greiciau pasigamina) po to , ant virsaus, imeciau 350g. gabaliukais supjaustyto moliugo, dar 3 min. viska patusinau. Isjungus kaitra idejau sauksta grietines ir padruskinau. Psio. Man labai skanu. leksteje moliuga dar sumaigiau sakute, tai tokia kose baltame padaziuke - pasakele
Vakare virsiu brokoliu ir ziediniu kopustu. Juos uzpilsiu pakeptu ant kokoso al farsu (gal net su pievageybiais, o gal ir be ju). Jei leis riebalu lentele, tai pagardinsiu mazu sauksteliu grietines arba sviesto. Man prirasyta dauginti sociuju riebalu. Kol kas tokiu turiu tik is grietines,sviesto, kokoso al..
QUOTE(Elata @ 2014 02 03, 10:46)
Man čia kažkaip galai nesueina. Tai jei niekada nesijauti alkana, kaip tada žinai, jog nesi soti?
is kur busiu alkana,jei as visuomet ka nors kimsdavau.Maistas man yra malonumas.Ir valgau pietus ir vakariene uz tai kad yra toks metas , o ne del to kad as alkana.O ir dabar lygiai taip pat elgiuosi.Ir galiu valgyti ir valgyti nesustodama uz tai kad man malonu.
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 03, 11:03)
jei sutrikęs leptino, kuris turėtų pranešti apie sotumą, darbas, tai turi atstatyti jo jautrumą. Pasigooglink apie jį.
Svoris krenta, kai išlaikomos dvi sąlygos: sumažinama angliavandenių ir sumažinama insulino išskyrimas. Man atrodo, jei persivalgoma - neišlaikoma antroji:
Nevalgykite daug baltymų turinčio maisto ir nevalgykite labai daug. Didelis baltymo kiekis ar didelis maisto kiekis padidina insulino kiekį kraujyje
Svoris krenta, kai išlaikomos dvi sąlygos: sumažinama angliavandenių ir sumažinama insulino išskyrimas. Man atrodo, jei persivalgoma - neišlaikoma antroji:
Nevalgykite daug baltymų turinčio maisto ir nevalgykite labai daug. Didelis baltymo kiekis ar didelis maisto kiekis padidina insulino kiekį kraujyje
aciu voresta pasiskaitysiu.Ir beje dabartiniame mano racione angliavandeniai sudaro daugiu daugiausiai tik 20g,o i baltymus ne visad iseina isitekti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 03, 11:24)
ne,siuo metu nesportuoju.Praejusi karta kai rijau sportavau pagal Shaun T Insanity.Ir sakykit ka norit kad raumenys augo todel svoris kilo.Nesakau kad formos neisryskejo,isryskejo,bet ''gelbejimo ratas''tik pletesi.Stai tau sportas ir rijimas
QUOTE(san @ 2014 02 03, 13:01)
čia keli mano variantai (padėlioti pagal cronometer, kad būtų B:A:R=15:20:65 (čia man cronometras automatiškai tiek pasiūlė )) (kai ką jau buvau dėjusi):
man chronometras lygiai ta pati rodo BAR,+893kcal
QUOTE(ciurlionis @ 2014 02 03, 13:35)
man chronometras lygiai ta pati rodo BAR,+893kcal
tai jo, jis ten gi neturi jokių duomenų, tai čia tokį turbūt "vidutinį statistinį" visiems vienoda duoda.
Kadangi aš užstačiau, kad noriu tik 0,5 svaro per savaitę numest, tai man beveik 1600 kcal leidžia Tai, jeigu nepanuodiemiauju su bulviniais patiekalais, tai ne visada tiek ir pavyksta suvalgyti Na bet realiai aš pusiau, kaip į žaidimą žiūriu į tą skaičiavimą
QUOTE(ciurlionis @ 2014 02 03, 13:35)
is kur busiu alkana,jei as visuomet ka nors kimsdavau.Maistas man yra malonumas.Ir valgau pietus ir vakariene uz tai kad yra toks metas , o ne del to kad as alkana.O ir dabar lygiai taip pat elgiuosi.Ir galiu valgyti ir valgyti nesustodama uz tai kad man malonu.
-
ne,siuo metu nesportuoju.Praejusi karta kai rijau sportavau pagal Shaun T Insanity.Ir sakykit ka norit kad raumenys augo todel svoris kilo.Nesakau kad formos neisryskejo,isryskejo,bet ''gelbejimo ratas''tik pletesi.Stai tau sportas ir rijimas
-
Manau, kad būtent tai ir yra daugumos sutrikimas. Jei klausytume kūno, reaguotume į realų alkį, suprastume, kiek apskritai nedaug maisto mums užtenka. Man patiko McKennos mintis, kad pirmiausia su savo kūnu reikia susidraugauti, jį gerbti ir mylėti, suvokti jį kaip atskirą "vienetą", kuris nėra šiukšlių dėžė, kurį turim tausoti ir pasisotinus negrūsti jam dar ir dar, kol pasidaro bloga.
--
Gražaus kūno pagrindas yra mityba. Sportas tik priedas. Gali sportuot trigubu krūviu, bet jei nežiūrėsi maisto, rezultatų neturėsi arba turėsi baisesnį - raumeningą kūną su riebalų sluoksniu ant viršaus.