Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 02, 16:48)
jei laikyta po antklodėmis- visad dar sykį atkaitinti iki virimo, išpilstyti, palaikyti šaltai iki sustings ir tada jau kur norit laikykit. Jei šaldytuve laikomi drebučiai  ima skystėti- tai vėl reikia atkaitinti, nes skystėja, kai kažkokios bacilos užsiveisia. Jei buvo sušaldyti- tai atšildžius vandeningi gali būti.

nu, labas vakaras wacko.gif per vėlai perskaičiau...jau supilstyta į indelius, į kamerą sukišta. Pažiūrėjau į šaldytuve paliktą porciją- riebalas ant viršaus sustingęs, o po juo drebučiai standūs, tai gal viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 02, 20:40)
o tai kam tada kele kazkas i pirma puslapi ta valgiarasti? tikrai atrodo keistai..labai keistai smile.gif nes jei kazkas uzdraude valgyt aviena, tai turbut zinojo del ko. o jei galima tuo nesilaikyt- tai toks cia ir draudimas

Apie avieną... Oi, atsiprašau, gi vienoje eilutėje radau. Aš jos nevalgau ir šiaip, tai net neužkliuvo. smile.gif
Tą pirmą puslapį sukūrė merginos jau seniai. Negi dabar pulsim koreaguoti meniu?
Bananai ir vynuogės. Beje, jūs taip pat žinot kiek jie turi cukraus. Kažkas gal nežino. Tai informacija visiems užeinantiems. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egja: 02 vasario 2014 - 19:54
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 02, 20:43)
Pažiūrėjau į šaldytuve paliktą porciją- riebalas ant viršaus sustingęs, o po juo drebučiai standūs, tai gal viskas gerai bus  ax.gif

tokie, neatkaitinti dar kartą, trumpiau stovės šaldytuve, todėl nelaikykit ilgai.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 02, 18:16)
netycia uzejau i kiausiniu dieta - tai koks briedas... 
juokas net sueme.. ir zmones tuo tiki!

Na kam taip kategoriškai.. Briedas, ne briedas - kiekvienas turi skirtingą požiūrį į maistą ir dietas. Kas Tau briedas, man gal ne briedas.
Be to, čia dietų skyrelis. Va ir dieta - keturias savaites pasilaikei ir numetei kelis kg, o paleo jau daugiau mitybos planas - ne keturių savaičių, o viso gyvenimo.
Šiame skyrelyje renkasi, kas nori numesti svorio. Pati aš su paleo nenumečiau nei gramo. Kai tuo tarpu savo laiku su chazanu numečiau 10kg. Va tau ir briedas.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 02, 20:40)

o uzsaldyti galiu bet kokiam etape? jei dabar stovi jau pora dienu saldytuve. geriau paimti viena bonkute, pavirinti, atvesinti balkone ir ikisti i saldykli,taip?

jei suvalgysi dar per porą dienų- tai nebešaldyk, jei ne, pasilik kiek per tą laiką suvalgysi, kitą gali dabar užšaldyt nekaitinusi. Pora dienų nieko nereiškia, 5-7 tai jau ant ribos.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 02, 19:59)
tokie, neatkaitinti dar kartą, trumpiau stovės šaldytuve, todėl  nelaikykit ilgai.

čia tik rytojui vienas bliūdelis, kiti kameroje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 02, 21:02)
Pati aš su paleo nenumečiau nei gramo. Kai tuo tarpu savo laiku su chazanu numečiau 10kg. Va tau ir briedas.

na, jei pas mus būtai atsinešus tuos 10, tai juos gal ir su paleo būtum pametusi. mirksiukas.gif
Mano vyro brolio žmona lygtai per pusantrų metų, laikydamasi Chazano mitybos principų, numetė ~70 kg. Moteriškė buvo alia Katunskytė.
Todėl manau kad ir ana veiksminga svoriui mest, jei tik valios pakanka.
Atsakyti
Sveikos. Apie paukščius kalbat. Ech, aš jau kokį mėnesį svaigstu, kaip auginsiu pavasariui atėjus. Labai noriu dedeklių ir broilerių užsiaugint. Kaži, ar įmanoma be kombikormo užaugint broilerį bent iki 2 kg? Ir dar. Jeigu pas mane būtų koks 15 dedančių vištų ir daugiau nieko ūkiniam, ką tada daryt per tokį šaltį? Radiatorių kokį pajungt?
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 02 02, 21:58)
Sveikos. Apie paukščius kalbat. Ech, aš jau kokį mėnesį svaigstu, kaip auginsiu pavasariui atėjus. Labai noriu dedeklių ir broilerių užsiaugint. Kaži, ar įmanoma be kombikormo užaugint broilerį bent iki 2 kg? Ir dar. Jeigu pas mane būtų koks 15 dedančių vištų ir daugiau nieko ūkiniam, ką tada daryt per tokį šaltį? Radiatorių kokį pajungt?

eik į paukščių forumą- ten apie tai rasi daugybę informacijos. Jei vasario mėn nusipirktum mažus dedekliukus (siūlau rinktis leghornus), birželį jau rinktum kiaušinukus ir valgytum.
Šalčio vištos nelabai bijo, išgyvens ir be radiatoriaus, daugiau baisu drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 02, 22:09)
Šalčio vištos nelabai bijo, išgyvens ir be radiatoriaus, daugiau baisu drėgmės.

Nu viskas, is malkines bus padaryta vistide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2014 02 02, 15:15)
ir pomidorų pasta, pigiau, as perku tokią:
My Webpage

Aš Norfoj, 1kg apie 6lt. Šiandien vėl padariau pomidorų padažo.

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 02, 15:19)
Visas spinteles išvaliau: įvairiausi miltai ir kruopos, makaronai, lazanijų lakštai - viskas nugabenta mamai.

Nežinau, pas mus irgi dar daug visko, bet nekyla ranka mamai vežt, kai jai su kasa, kepenim, kraujagyslėm ir cukrum problemos sad.gif Šiandien mirė pažįstama-žarnyno vėžys, o maniškei žarnynas operuotas, tai taip asmeniškai priėmė, neva, man jai operuotas..., bet kai prakalbu apie cukraus ir grūdų atsisakymą, tai sako mes visai jau beveik nevalgom-tortų neperkam, niu tik tuos "kaimiškus" sausainiukus doh.gif doh.gif ir duoną perkam tik juodą, o tėvas tai negali be batono...ir t.t. ir pan.

QUOTE(jaicy @ 2014 02 02, 15:30)
pas mane gal 2 pakai lazainijos lakstu dar like - laukia sveciu smile.gif

Ir aš dar turiu, reiks kada sunaudot sveteliams. Artėjančiam sūnaus gimtadieniui pabandysiu tik Paleo paruošt.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 02, 21:44)
Nežinau, pas mus irgi dar daug visko, bet nekyla ranka mamai vežt, kai jai su kasa, kepenim, kraujagyslėm ir cukrum problemos sad.gif Šiandien mirė pažįstama-žarnyno vėžys, o maniškei žarnynas operuotas, tai taip asmeniškai priėmė, neva, man jai operuotas..., bet kai prakalbu apie cukraus ir grūdų atsisakymą, tai sako mes visai jau beveik nevalgom-tortų neperkam, niu tik tuos "kaimiškus" sausainiukus  doh.gif  doh.gif ir duoną perkam tik juodą, o tėvas tai negali be batono...ir t.t. ir pan.

Mano mamytei prieš penkerius metus operuotas žarnynas - ketvirtosios stadijos buvo, stoma išvesta. Bet... optimizmas, gyvenimo džiaugsmas ir gerumas yra jos pagrindinis priešnuodis prieš visas negandas. Mitybos įpročių jau nekeis, nes nedaug kuo ir bepakeistų...
Atsakyti