QUOTE(eiwile @ 2014 01 31, 17:01)
Aciu uz temuke
Musu prase atnesti po viena sasiuvini linijom ir langeliais,kaip sekasi nemaciau,musu aukletoja sake nemokinti vaiko rasyti raidziu,nes kiekviena mokytoja savaip mokina ir kartais tevai padaro meskos paslauga,liepe duot rasyti visokiu raidziu elementu
Perku ivairiu uzduoteliu knygeliu,su skaiciais jei labiau patinka ,nenori raideliu elementu rasyti,bet reikia
Jum pasisekė- mes 2 metus buvom ale paruošiamoji grupė- pirmaismetais išleidau visokioms užduotėlėms galvosūkiams 80lt, antrus metus jau konkrečiau pasakė ko reikia tai išleidome 60lt, plius vaiko skaityti nemokino- jie mokino- pažinti skaičius , ir parašyti savo vardą- nuėjus į mokyklą pasakė kad gerai būtų, kas vaikas mokėtų jungti raides ir -+ iki 10. Tai gerai kad mes savarankiškai mokinomės, dabar skaitom 4 raidžių žodelius, ilgesni sekasi sunkiau...Tai gaunasi toks keistas ratas- darželio auklėtojos sako: mes nemokiname, tai mokyklos darbas mes tik paruošiame. O nuėjus į mokyklą: būtų gerai, kad vaikas jau jungtų žodžius. Mes 1,5 menesio kankinomės, kol persilaužėm, ir verkė, ir nenorėjo, o dabar pati pasiima perskaityt- liepiu- į dieną po 5 žodelius perskaityt
jinai pati savarankiškai ryte poraa, vakare likusius.
QUOTE(ernoja @ 2014 08 30, 19:32)
Aš pati esu mokytoja, ir žinokit, jau geriau atneštų puokštę nuo visos klasės nei kad visi po tris ar penkias.
Gražu, smagu gauti, bet paskui prasideda kasdieninis apžiūrinėjimas, kuri nuvyto, kuri nudžiūvo. O dar ir skirtingos, ne visada gali sumerkti normaliai, namo irgi visų neneši. Man pernai labai patiko, kai vaikai padovanojo orchidėją: žydėjo visus metus, ir dabar dar žydi.
Pilnai pritariu, bet pirmokas gi nestovės su vazonu???Ypač kai oficialioji dalis ilga ir dar vedžioja juos po mokyklą... kitais metais ir sūnus ir dukra neš po vazonėlį, nebūtinai orchidėjų, o šiais metais pirkau 9 kardelius, 3- pirmokės auklėtojai, 3 muzikos mokyklos mokytojai ir 3 antradienį sūnui- eis į darželį į vyresiųjų grupę. norėjau po 1 pirkti, tačiau dar neprasiskleidę, tai pirkau daugiau jaučiu surišiu...
o kitais metais orchidėjos... ir gražu, ir ilgiau žydės ir pasipuoš klasė (ar namai)
ir vazoniukas ne taip keistai atrodys antroko rankose o ne pirmokėlio...