Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

Pirkau Pretty Ballerinas, 38 dydį, realiai nešioju 39dydį. kaip ir neturėjau aš į jas tipti, bet kaina pribaigė sveiką protą biggrin.gif 30,04Eur Pusė dydžio tikrai reiktų didesnių.

http://www.javari.fr...etty ballerinas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 11 vasario 2014 - 19:53
Lollipops 36 eur
Calvin Klein 49 eur
Rieker 30 eur
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2014 02 11, 18:35)
Ir kažkas pernai pirko Studio Paloma batus, kaip jie? Nusižiūrėjau balerinas, bet iš vaizdo atrodo, kad jos skirtos siaurai pėdai, gal turinčios pasidalins patirtim?

as jau dvi poras Studio paloma turiu wub.gif
nesioju paprastai 36-37, tai palomu perku 37
platesnei kojai tikrai netiks schmoll.gif.
Atsakyti
gal galima butu gauti i AZ nuorodele ir slaptazodi i taJavariuku parduotuve?
Atsakyti
vakar širdis džiaugėsi gautais batais. O šiandien aš liūdesy. Gauti bateliai laaabao aukšti, nepaeisiu sad.gif Gražūs nerealiai, dydis atitinka 40-41, kaina pagauta ypatingai gera. Nu bet aukštis man niekaip verysad.gif
http://www.javari.fr...mail_asin_image
Atsakyti
gavom siuos 40dydi. realiai daug grazesni lb patogus, odele lb minkstute bet kaip 39 nesiojanciai siek tiek dideli verysad.gif pagavom su 24Euru kainele
fly london
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 02 11, 21:25)
gavom siuos 40dydi. realiai daug grazesni lb patogus, odele lb minkstute bet kaip 39 nesiojanciai siek tiek dideli  verysad.gif pagavom su 24Euru kainele
fly london

Aš šitaip verkiau kai nespėjau jų pačiupt biggrin.gif gal parduodat? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2014 02 11, 20:28)
Aš šitaip verkiau kai nespėjau jų pačiupt biggrin.gif gal parduodat?  drinks_cheers.gif

iki rytojaus pagalvosim, vis mastom gal vatukes isidet
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 02 11, 20:43)

Vidpadi vilnoni ar kailini bandykit.
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 02 11, 22:43)

Pabandykit vidpadi isidet, bet realiai nesiojant issitampo ir vistiek bus dideli ax.gif Sakau is savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2014 02 11, 21:51)
Pabandykit vidpadi isidet, bet realiai nesiojant issitampo ir vistiek bus dideli ax.gif  Sakau is savo patirties.

Paskui du vidpadžius reikės dėti. biggrin.gif
Atsakyti
merginos RIEKER vyr batus zieminius su vilna viduje 25 cm peda koki dydi perkate 40 ar 41 ? 4u.gif
Atsakyti