QUOTE(leone @ 2014 02 10, 18:25)
siandien turejau gauti pora deziu is javari o va ka raso post.lt "Gavėjui išrašytas siuntos gavimo pranešimas pristatomas į gavėjo korespondencijos dėžutę; pranešimas išrašomas tada, kai siuntą reikia atsiimti pašte arba kai kurjeriui/laiškininkui nepavyksta pristatyti siuntos gavėjui. " ir "iuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt. "
o buvau namie ir niekas neskambino....
pranesimo jokio irgi nerasta....
Man buvo lygiai tokia pati situacija. Nepergyvenkit, gausit batus rytoj, kurjeris atveš. Man kurjeris paaiškino, kad būna, jog batai būna atidedami sekančios dienos vežimui, o sistema tada automatiškai pažymi, kad nebuvo gavėjo namie. Žodžiu, sistema nesutvarkyta kaip reikiant. Tad laukit rytoj kurjerio
Papildyta:
QUOTE(Jogunda @ 2014 02 10, 18:54)
siuo atveju gal apgavo sistema darbuotojas, man buvo, kad negalejo paskambinti LP kurjeris, nes nerado mano Tel Nr. , tai parodziau kai pakartotinai atveze, kad ieskoti reikia prie barkodo. (o atveze pats kitos dienos ankstu ryta, dar net nebuvau spejusi paskambinti paliktu numeriuku lapelyje)
Pas mane numeris buvo, bet neskambino. Kai paklausiau, kodėl neskambino, paaiškino, kad jei siuntos vežimas atidedamas, tai neskambina. Tik atsiranda įrašas, kad nėjo susisiekti ir nieko nebuvo namie.