Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 12:09)
Gal kas turit Kickers liberta balerinas? Idomu kaip ju dydziai....yra tik 40 didziausias, idomu tilpciau su savo 26 cm g.gif Jole, jus gal turit? biggrin.gif

Ne, šitų dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reme19 @ 2014 02 09, 13:06)
Gal kas galit išmatuot savo gautus batus ax.gif
Nešioju su kulniuku iki 5-7 cm, bet kiek žiuriu pas juos į 7 cm, nuotraukose atrodo aukštesni, ar man tik taip atrodo fotkėse ar realiai jie užrašo tuos cm ax.gif

Plyz.......... turiu stuburo isvarza negaliu nesiot aukstesniu 4u.gif

taip nesinori kad po to reiktu perpardavinet, tokiu graziu yra kol kas batu su 7 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reme19 @ 2014 02 09, 12:06)
Gal kas galit išmatuot savo gautus batus ax.gif
Nešioju su kulniuku iki 5-7 cm, bet kiek žiuriu pas juos į 7 cm, nuotraukose atrodo aukštesni, ar man tik taip atrodo fotkėse ar realiai jie užrašo tuos cm ax.gif

Geriau orientuotis pagal nuotraukas, o ne pagal užrašytus cm smile.gif Aš ne vienus batus turiu, kur puslapyje buvo parašyta 7 cm, o realiai - 10 ar net 12 cm smile.gif Bet man tinka ir aukštesni, tad aš dėl to nepergyvenu, bet jau išmokau pasitikėti savo akimis, o ne parašytais cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 02 09, 01:36)
Ir man juokingai. Manau siusiu atgal, nes jie man truputi per mazi ir tikiuos grazins uz siuntima, kitaip labai labai uzpyksiu ant javario.

Esu grąžinusi bent kelias vaikiškas basutes dėl klaidingo aprašymo, abejais atvejais buvo nurodyta kad pilnai odinės, o vidus deja buvo ne odinis. Padengė ir pašto išlaidas be problemų.

Be to, pildant gražinimą, yra berods ir tokia priežastis - neatitinka aprašymas.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinos ir gales padeti. Uzsakiau batus is javari.fr ir po daugiau nei savaites gavau laiska. Prie uzsakymo parasyta:"Nous vous remercions d'avoir passé commande sur Javari.fr
Nous rencontrons actuellement des difficultés à traiter votre paiement.
Nous allons débiter votre carte de paiement sous peu. Il n'est pas nécessaire de passer une nouvelle commande, mais vous pouvez, si vous le souhaitez, vérifier les informations concernant le paiement de votre commande afin de voir si elles sont correctes et actualisées.
Pour obtenir des informations concernant les paiements, allez sur la page"

Su google verteju supratau, kad kazkas negerai su mokejimu, bet nesuprantu, ka turiu daryti, nes pinigu kortelej uztenka ir yra rezervuoti. Su sia kortele esu pirkusi is javari.de ir viskas budavo gerai.

Gal kam taip buvo ir ka galite patarti?
Parasiau jiems laiska, bet abejoju ar tai pades:(
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 02 09, 14:12)
Geriau orientuotis pagal nuotraukas, o ne pagal užrašytus cm smile.gif Aš ne vienus batus turiu, kur puslapyje buvo parašyta 7 cm, o realiai - 10 ar net 12 cm smile.gif Bet man tinka ir aukštesni, tad aš dėl to nepergyvenu, bet jau išmokau pasitikėti savo akimis, o ne parašytais cm smile.gif

aciu, zodziu nepirksiu, o taip norejos tokie grazus modeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reme19 @ 2014 02 09, 13:57)

Galit paklausti mergaičių, gal kas turi konkrečius batus, tai pamatuos kulniuko aukštį. Gal ir aš kuriuos nors turiu, pamatuoti nesunku smile.gif Tik nuorodas įmeskit.
Atsakyti
QUOTE(reme19 @ 2014 02 09, 13:57)

parodykit modelius mirksiukas.gif o googlej pagal pavadinima bandet ieskot? kituose psl juk irgi buna apyrasai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 09 vasario 2014 - 14:04
Merginos, jei pinigu rezervuoja daugiau nei spejau pagauti, tai čia nepanikuoti laukti, ar greitai rašyt javariui?
spejau nupirkti už mažesnę kainą, prekę pabrango ir rezervavo ta pabrangusia kaina g.gif
Atsakyti
Gal kas turi 4u.gif
Sitie Labai domina gal kas turit raso 6,5 cm. gera kaina
http://www.javari.de...fURL=/mythings/
sitie 7,5cm
http://www.javari.de...fURL=/mythings/
sitie gera nuolaida
http://www.javari.fr...fURL=/mythings/
siu labai norejau bet neliko atrodo kokiu 10 cm o realiai raso 7cm.
http://www.javari.fr...fURL=/mythings/
Aciu visoms kurios gales pamatuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 02 09, 13:12)

As irgi ziuriu, kad kablai auksciausi atrodo, o visur tie 7cm.
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą susidūrusioms su panašia problema! Dariau užsakymą, jis buvo paskirstytas į kelias dalis, sumas taip pat rezervavo dvi, gavau vakar visą užsakymą vakar sumos nuo sąskaitos nurašytos abi bet kaip nekeista dar viena suma rezervuota likus lygiai tokia pati kaip nurašyta ar man čia palaukti pirmadienio ar kreiptis į juos. Dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti