O man tai timbus ir MB geoxus šiandien pristatė. Abeji labai fine, tik MB ne prie vietos, tai dar nesimatavo. Timbų dydį ne tokį atsiuntė - pirkau 41, gavau 41,5, problemos jokios, nes pasimatavau ant pėdkelnių, šiek tiek lieka prieky vietos, bet man dažnai taip būna. Tik vėliau pamačiau, kad dydis kitoks užrašytas būč nepažiūrėjus - būč nesupratus. Žodžiu, einu dirbt... arba pirkt
Tiesiog parašiau jiems laiške sumą ir paklausiau ar reikia čekio scan'o. Parašė, kad nereikia ir pervedė pinigus. Į siuntinį nedėkit čekio, o jei pradingtų
Aš pašto čekį dėjau į vidų, prisegiau prie to atspausdinto lapo, dar ant to lapo užrašiau, kad pašto išlaidos 5,90 eurų
Pašte pasidariau čekio kopiją apsidraudimui
Viską tvarkingai grąžino
Aš pašto čekį dėjau į vidų, prisegiau prie to atspausdinto lapo, dar ant to lapo užrašiau, kad pašto išlaidos 5,90 eurų
Pašte pasidariau čekio kopiją apsidraudimui
Viską tvarkingai grąžino
Ka tik gavau Buffalo kitokius aukstakulnius http://www.javari.fr...386211_37254981
Nerealus, "lediniai" kaip man neavinciai tokiu auktu kulnu, neitiketinai patogus.
Gal kas noretu keistis is 39 i 40 dydi? Mazoki, visgi 39:(
Aha, galvojat lengva ismatuoti Kas kart vis kitaip su ta koja - db apipiesus peda apie 25.3 -25.4 cm, o vidpadis apie 25 cm (kadangi lenktas padas labai, su metaline juostele netikslu matuoti, su iprasta juostele - sunku pataikyti, ar atsiremia i pati prieki
Speju, jei neatsiras besikeicianciu, pardavinesiu, o sau didesnius gaudysiu.
parasykit, gal pasiulys kompensacija, jeigu paskutinis dydis ir tu 41 neturi.
Man pernai buvo, kad atsiunte ilgaaulius skirtingu dydziu -vienas 41, kitas 41.5 as vos pastebejau, nes skirtumo tai ten beveik nebuvo jokio...parasiau jiems, pasiule 16 euru kompensacija (batai kainavo 60 eur kai pirkau)