Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(pumpica @ 2014 02 06, 09:04)
o peda jusu kiek cm?

nu kodel as tokiu neuzmatau, nors ta javari nersiu i diena n kartu...kaip jus ieskot?

Manau, kad ieškau kaip visi - jei noriu šiaip pasižiūrėti, nesvarbu dydis, tai imu visus batus su didžiausia nuolaida, o jei domina tik mano dydis, tai dar ir jį pasirenku. Manęs mažos nuolaidos nejaudina, renkuosi minimum 60 procentų, o jei pas vokiečius ar anglus, tai minimum 70. Pastoviai šukuoju, tuos nuolaidinius batus beveik mintinai žinau, kai tik pamatau kažką nematyto puolu žiūrėti kas ir kaip, nemanau kad viską pamatau, bet tikrai kartais užsišoku ant labai gero pasiūlymo, tada ir palūžtu biggrin.gif
Daviau įžadus į batus nebelįsti, šiandien tik 3 kartus prasiokinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 02 06, 11:55)
Daviau įžadus į batus nebelįsti, šiandien tik 3 kartus prasiokinau doh.gif

Prašom ir toliau siokinti, jei ne sau, tai likimo draugėms ax.gif . O tie gražieji aulinukai kokio dydžio g.gif , teiraujuos, jei pačiai per maži būtų, gal kuri čia prigriebtumėm ax.gif .
Atsakyti
Gal kas per stebuklą tokius GEOX 37-o dydžio pirkot ir netinka? 4u.gif

Nupirkčiau arba galiu keisti į 38 dydį
4u.gif

http://www.javari.fr...8...&pageCode=d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 06 vasario 2014 - 11:07
Gal netycia kurios vyras turi KOST batus? g.gif domintu dydziai...
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2014 02 06, 09:47)
Merginos, ar SAX batai mazinti?

Nemanau kad mažinti, bent jau ilgaauliai. Mann, nešiojačiai 40-41 dydį 41 pasirodė netgi didokas.

Ir dar apie batų dydžius, jei kam įdomu. Tas europinis 35, 36, ir t.t., ne visada vienodai atitinka angliškąjį ar amerikietišką.
Esu pirkusi europinį 41, tai įvairiai rašydavo UK ir 7, ir 7.5 ir netgi 8, taip kad geriausia ieškoti tų batų firminio puslapio arba bent jau atsiliepimų.
Atsakyti
As Canperius nuosirdziai i diena po du kartus tikrinau tiek fr tiek de, bet jokiu geru nuolaidu si karta nebuvo camper firmai tikrai..Aisku, as visada pazymedavau savo dydi 39-40d.
Manau Joles camperiai nepopuliaraus dydzio - 41?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 06, 10:59)
Prašom ir toliau siokinti, jei ne sau, tai likimo draugėms ax.gif . O tie gražieji aulinukai kokio dydžio g.gif , teiraujuos, jei pačiai per maži būtų, gal kuri čia prigriebtumėm ax.gif .

41 dydžio, paprastai auliniai camperio tokio dydžio man tinka, o basankes, šliopkes tai ir 40 turiu
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 06, 11:15)
As Canperius nuosirdziai i diena po du kartus tikrinau tiek fr tiek de, bet jokiu geru nuolaidu si karta nebuvo camper firmai tikrai..Aisku, as visada pazymedavau savo dydi 39-40d.

Būtent biggrin.gif Nors kartais galiu džiaugtis, kad esu nepopuliari biggrin.gif
Atsakyti
surizikavau su sitais SAX, nes raso, kad viduje naturalus kailio pamusalas g.gif gal kas turit tokius?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 06, 11:15)

Aš juos pagriebiau pirmąją dieną - buvo 39 ir 40 dydis mirksiukas.gif
Ir dar tokius pagriebiau 38 dydžio - 33,28 eur tik juodos sp.
http://www.javari.fr/dp/B006ZHNGIK
Bet taip įdomiai tie pirmieji jau prieš porą dienų pasiekę, o šitie net neišsiųsti g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri norit siu odiniu bateliu, pirkau 38 dydi mazi, atsiusciau uz ta pacia kaina kiek gavosi ( 60 Lt) 4u.gif
Ziauriai faini, ir kulniukas ne toks aukstas, uzsisakiau jau 39 dydi, nes man nesiojanciai 38-39 dydi, peda 25 cm, 38 dydis mazas.Viduje mazdaug 24.2cm
O gal kuri gavot tokiu 39 dydi ir dideli, gal norit keistis, arba parasykite vidpadi 4u.gif

https://www.javari.f...;dept=344089031
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 02 06, 12:17)
Būtent  biggrin.gif Nors kartais galiu džiaugtis, kad esu nepopuliari  biggrin.gif

Tai jau tikrai ax.gif

QUOTE(Amrinasta @ 2014 02 06, 12:41)
Bet taip įdomiai tie pirmieji jau prieš porą dienų pasiekę, o šitie net neišsiųsti  g.gif

Mano vieni nuo pirmadienio dar neišsiųsti, pinigai rezervuoti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 02 06, 12:41)
Aš juos pagriebiau pirmąją dieną - buvo 39 ir 40 dydis  mirksiukas.gif
Ir dar tokius pagriebiau 38 dydžio - 33,28 eur tik juodos sp.
http://www.javari.fr/dp/B006ZHNGIK
Bet taip įdomiai tie pirmieji jau prieš porą dienų pasiekę, o šitie net neišsiųsti  g.gif

Ane??? Gal buvo tik trumpam....Kiek sumokejot uz 39dydi auliniu?
Atsakyti