Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(zujka19 @ 2014 02 05, 10:57)
https://www.javari.fr/dp/B007YD8Y4A  pargrąžino vieną 45 dydžio porą smile.gif

vakar gavau 45dydį, tiktai nemažintas, gal net kažkiek ir didintas...  viduj apie 30cm
Man jie nerealūs, bet tokie reikalaujantys priežiūros, ir pavasariui- trupučiuką storesni.

Ačiū už nuorodą, pagriebėm 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia juodų "lakierkų" vaikui 33 dydžio, gal kur netyčia pastebėjot kokią akciją ax.gif
Atsakyti
Ir as su DnB suvargau doh.gif . Pakeiciau dabar i Swed'o, gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2014 02 05, 12:49)
Su lietuviškom.... einu ziuret kas ten yra, nes labai reikia pupai bateliu

Tai pildyk be lietuviškų ir viskas turi būti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.javari.de...ench connection

šitie odiniai?
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 02 05, 14:19)

zomshas rasho smile.gif
Atsakyti
As turiu DNB banko Visa klasikine kreditine kortele, praeina visur, o Javari.fr netinka.Siunciau jiems laiska, kad viskas gerai, o jie raso, pasitikrinkite koretele ir viskas doh.gif tai dabar perku su mamos SEB banko mylimiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 05 vasario 2014 - 14:43
QUOTE(laurita99as @ 2014 02 05, 14:42)
As turiu DNB banko Visa klasikine kreditine kortele, praeina visur, o Javari.fr netinka.Siunciau jiems laiska, kad viskas gerai, o jie raso, pasitikrinkite koretele ir viskas doh.gif  tai dabar perku su mamos SEB banko mylimiausia rolleyes.gif

As jau trecia kortele vedu lotuliukas.gif Sakiau jei dabar nepavyks, ir nereik, tegu jie eina svilpt..Is pradziu DnB, po to Swed'o Visa, tai vel kazkas ten jiem nepatinka, tai dabar dar bandau laime su Swed Masterkard'u doh.gif . Merginos, o su kokiom jus atsiskaitot? Gal as kazka negerai darau, kad atmeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2014 02 05, 14:47)
As jau trecia kortele vedu  lotuliukas.gif  Sakiau jei dabar nepavyks, ir nereik, tegu jie eina svilpt..Is pradziu DnB, po to Swed'o Visa, tai vel kazkas ten jiem nepatinka, tai dabar dar bandau laime su Swed Masterkard'u  doh.gif . Merginos, o su kokiom jus atsiskaitot? Gal as kazka negerai darau, kad atmeta  g.gif

Aš su kreditine Swed Mastercard ir su SEB Visa Virtuon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2014 02 05, 14:50)
Aš su kreditine Swed Mastercard ir su SEB Visa Virtuon  4u.gif

Labai tikiuosi, kad priims ir mano Mastercard'a biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2014 02 05, 14:47)
tai dabar dar bandau laime su Swed Masterkard'u  doh.gif .

Ar uzregistravot ja saugiuose pirkimuose int.bankininkystes profily?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 05, 14:53)
Ar uzregistravot ja saugiuose pirkimuose int.bankininkystes profily?

nu ne, net nezinau, kur ja registruot g.gif doh.gif . Tai gal ir DnB todel nepraeina?
dabar paziurejau, kad kortele uzregistruota "Saugaus atsiskaitymo internetu" programoje. Tai cia turbut ta ir turejot omeny
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 05 vasario 2014 - 14:59