Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(fyga @ 2014 02 05, 10:59)
Zinokit nebesuprantu  blush2.gif , dariau uzsakyma i Vokiecius , pinigus rezervavo, o su Prancuzais siuncia kad kazkas ne taip nutike su kortele, ar yra kam buve.

man taip buvo su vokieciais, o pries tai prancuzams praejo. tai padariau "prideti nauja kortele", o pridejau ta pacia ir tiko g.gif
Atsakyti
Merginos pasufleruokit, kurį ten numerį užsakymo reikia imti, kad galimą būtų rašyti į sekimą siuntos 4u.gif
Atsakyti
https://www.javari.fr/dp/B007YD8Y4A pargrąžino vieną 45 dydžio porą smile.gif

vakar gavau 45dydį, tiktai nemažintas, gal net kažkiek ir didintas... viduj apie 30cm
Man jie nerealūs, bet tokie reikalaujantys priežiūros, ir pavasariui- trupučiuką storesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka19: 05 vasario 2014 - 10:58
QUOTE(fyga @ 2014 02 05, 11:59)
Zinokit nebesuprantu  blush2.gif , dariau uzsakyma i Vokiecius , pinigus rezervavo, o su Prancuzais siuncia kad kazkas ne taip nutike su kortele, ar yra kam buve.

mano DNB Visa debetine (skirta internetiniams pirkimams), vokieciai priima ir net ryanair'as priima smile.gif , o prancuzams ji nepatinka...
Atsakyti
Gal kas tokius turejot? g.gif Belmondo
medituoju prie ju jau kelinta diena biggrin.gif nzn koki dydi imt, ir tas kulnas zudikas truputi atbaido biggrin.gif kaip jum jie?
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2014 02 05, 11:58)
mano DNB Visa debetine (skirta internetiniams pirkimams), vokieciai priima ir net ryanair'as priima smile.gif , o prancuzams ji nepatinka...

Man lygiai taip pat, nepatinka matyt jiems DNB bankas doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

SOS 4u.gif
Bandau suvesti javari.fr adresa pristatymo, bet vis meta uzrasa, kad toks adresas negalioja sad.gif nesuprantu ka blogai darau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 05 vasario 2014 - 12:22
Sveiki,
QUOTE(Niushka @ 2014 02 05, 12:22)
Sveiki,

SOS  4u.gif
Bandau suvesti javari.fr adresa pristatymo, bet vis meta uzrasa, kad toks adresas negalioja sad.gif nesuprantu ka blogai darau sad.gif

Be lietuviškų raidžių rašai? Arba pabandyk javari.de įrašyti naują adresą ir tada per fr pirkti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice-tee: 05 vasario 2014 - 12:40
QUOTE(mam2ka @ 2014 02 05, 11:58)

Tai va kad ir mano DNB debetine, esu daug apsipirkinejus internete, o prancuzams netiko.
Atsakyti
Gal kas pirko siuos ir galetu pakomentuoti?
http://www.javari.fr...3...&rw_html_to
Rieker Anna 91051-00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalyziuke: 05 vasario 2014 - 12:42
QUOTE(ice-tee @ 2014 02 05, 14:32)
Sveiki,

Be lietuviškų raidžių rašai? Arba pabandyk javari.de įrašyti naują adresą ir tada per fr pirkti.  4u.gif

Su lietuviškom.... einu ziuret kas ten yra, nes labai reikia pupai bateliu
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 02 05, 12:42)
Gal kas pirko siuos ir galetu pakomentuoti?
http://www.javari.fr...3...&rw_html_to
Rieker Anna 91051-00

bet tai kad ne oda raso g.gif ..uz tokia kaina galima ir odinius pagauti blush2.gif nebent vel javaris blogai raso.
Atsakyti