Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(Mona @ 2014 02 04, 16:58)
Na va, kaip įdomiai  biggrin.gif. Vidpadis 25,5 cm (bent taip buvo išmatuotas), o jūsų pėda 26 cm. Prisipažinkite garbingai, kuri meluojate  mirksiukas.gif?

statybinis metras tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2014 02 04, 18:09)
statybinis metras tikriausiai  lotuliukas.gif

aš irgi laukiu šių 40d su 26cm biggrin.gif o kad vidpadis 25,5 ir telpa 26cm man visai nekeista- juk ir išmatuoti labai sunku 0,5cm tikslumu, ir juk kulnui išlinkimas bate būna, kuris jau išeina iš vidpadžio ilgio.... g.gif
Atsakyti
Pasakykit man kaip naujokei, jaei vakar pirma kart uzsakinejau is javari.de, pinigu rezervavo bet nenuskaite , gal kas blogai su uzsakymu.
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2014 02 04, 21:20)
Pasakykit man kaip naujokei, jaei vakar pirma kart uzsakinejau is javari.de, pinigu rezervavo bet nenuskaite , gal kas blogai su uzsakymu.

Nuskaitys, kai išsiųs mirksiukas.gif

------------

Klasikiniai GEOX 40dydis. 29,70eur
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 04 vasario 2014 - 20:39
QUOTE(fyga @ 2014 02 04, 22:20)

pasitikrinkite savo užsakymą ir bus ramu wink.gif , pagalbos apie Javari....užsakymą, grąžinimą ir t.t galite rasti Oliukes blog'e pagalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam2ka: 04 vasario 2014 - 20:45
Norejau paklausti kai laikai prekes savo krepseli ir vis dar dvejoji ir lauki, o gal dar pigiau bus.... smile.gif ir ilendu ryte zvilgt i krepseli - viskas savo vietoje, per pietus - niekas nesikeicia, ilendu dabar ir sakis blink.gif kaina pakilo g.gif kazin ar atpigs vel g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 02 04, 21:22)
Norejau paklausti kai laikai prekes savo krepseli ir vis dar dvejoji ir lauki, o gal dar pigiau bus.... smile.gif  ir ilendu ryte zvilgt i krepseli - viskas savo vietoje, per pietus - niekas nesikeicia, ilendu dabar ir sakis  blink.gif kaina pakilo  g.gif kazin ar atpigs vel g.gif

O čia jau nieks nežino, tik javaris. Labai įvairiai būna, kartais vėl nukrenta, o kartais nebe.

Na, kam reikėjo riekerių 41 dydžio, yra 1 pora http://www.javari.fr...amp;discount=60
Atsakyti
merginos gal pirkote tokius botus kaip ju aulas ar nera labai platus

http://www.javari.fr...L=/shoppingCart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2014 02 04, 17:58)
Na va, kaip įdomiai  biggrin.gif. Vidpadis 25,5 cm (bent taip buvo išmatuotas), o jūsų pėda 26 cm. Prisipažinkite garbingai, kuri meluojate  mirksiukas.gif?

Jo pati sau turbūt meluoju lotuliukas.gif doh.gif
vidaus nematavau,nebuvo reikalo ax.gif o pėda mano 26 cm,40 dydis kaip tik,dar į plotį laisvumo kažkiek yra ,po mėnesio jau ir su vilnone kojine apsiausiu tongue.gif
Atsakyti
Zinokit nebesuprantu blush2.gif , dariau uzsakyma i Vokiecius , pinigus rezervavo, o su Prancuzais siuncia kad kazkas ne taip nutike su kortele, ar yra kam buve.
Atsakyti
Sveikos, shopomanes 4u.gif

reikia jusu pagalbos. Pabandziau ir as uzsisakyt is javari.fr. Viska susivedziau lyg ir tesingai, bet gavau laiska, kad lyg kazkas netvarkoj su apmokejimu. Pinigu yra pakankamai, tai nesuprantu, kame reikalas. Prancuziskai nei bum bum doh.gif . Skaiciau blog'e apie problemas su apmokejimu, bet ten vokiskai, tai kiek supratau, pabandziau pakartoti mokejima ta pacia kortele. Tai dabar vel laukti is ju laisko, kad pavyko arba ne, ar ka daryt? Gal vesti kitos korteles duomenis? Tiesa, dar nesupratau, kam jie raso, jog preke planuoja pristatyt vasario 19 d., jei mokejimas nepadarytas? Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fyga @ 2014 02 05, 09:59)
Zinokit nebesuprantu  blush2.gif , dariau uzsakyma i Vokiecius , pinigus rezervavo, o su Prancuzais siuncia kad kazkas ne taip nutike su kortele, ar yra kam buve.

ir man ta pati problema
Atsakyti
Idomus batukai 41 dydis 23,99e
http://www.javari.fr...amp;discount=60
Klasikiniasi Sax 27,80 http://www.javari.fr...amp;discount=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija05: 05 vasario 2014 - 10:14