Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(leone @ 2014 02 04, 10:26)
as laukiu ju, bet tiesa sakant net nesitikejau kad bus oda  g.gif  o koks jusu pedos ilgis, itariukad busiu prasovus su savo 40 doh.gif

o javaris jauciu sutiks kad grazintumet..... bet pabandykit, gal ka pasiulys kito smile.gif

26 - 26,5 peda
Atsakyti
Sveikos, gavau siandien siuntini, bet keista, be saskaitos g.gif
Clarks balerinos atitiko dydi thumbup.gif
Pretty Ballerinos irgi atitiko ir sakyciau labai labai smagios ax.gif
O su Ras firmos ilgaauliais truputi prasoviau, ne mano stiliukas, nors dydis irgi atitinka.
O kaip su grazinimais? Jei neturiu to lapo? Ir tikrai galiu grazinti per metus laiko?
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 04, 10:41)
Sveikos, gavau siandien siuntini, bet keista, be saskaitos  g.gif
Clarks balerinos atitiko dydi  thumbup.gif
Pretty Ballerinos irgi atitiko ir sakyciau labai labai smagios  ax.gif
O su Ras firmos ilgaauliais truputi prasoviau, ne mano stiliukas, nors dydis irgi atitinka.
O kaip su grazinimais? Jei neturiu to lapo? Ir tikrai galiu grazinti per metus laiko?

lapą reikia atsispausdinti prisijungus prie savo paskyros, pirmoje temos žinutėje turi būti nuoroda į Oliukės blogą, ten yra detaliai paaiškinta, kaip atsispausdinti ir ką kur žymėti 4u.gif
http://oliuke.blogsp...grazinimas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 04 vasario 2014 - 10:47
QUOTE(kingcup @ 2014 02 04, 11:46)
lapą reikia atsispausdinti prisijungus prie savo paskyros, pirmoje temos žinutėje turi būti nuoroda į  Oliukės blogą, ten yra detaliai paaiškinta, kaip atsispausdinti ir ką kur žymėti  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 04, 10:41)

Atsispausdinti galima konkrečių batų grąžinimo formą, kažkur pirmam psl. lyg buvo nuoroda į instrukciją, sąskaitos nereikia.

Ar dar kas pirko tuos ecco geltonus kedukus su drenažu? Aš jau išbandžiau sporto salėj, na man patiko, kvėpuoja, patogūs. Gal norėtųsi truputį daugiau support'o, kad nesiklaipytų koja. Bet šiaip sportklubiui tinkami ir faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 04, 11:41)
Sveikos, gavau siandien siuntini, bet keista, be saskaitos  g.gif
Clarks balerinos atitiko dydi  thumbup.gif
Pretty Ballerinos irgi atitiko ir sakyciau labai labai smagios  ax.gif

"Dydis atitinka" nelabai informatyvu mums.. blush2.gif Nes vieni zmones galvoja, kad ju 25cm peda -39dydzio,o kiti kad ju 25.6cm irgi - 39d biggrin.gif Jei kada turesit laiko butu labai smagu ir naudinga, jei pasakytumet kiek cm jusu peda ir kokio dydzio tiko Ras ir Pretty batai?
Ras dizaineriu sukurti batai,isivazduoju kazkuo ypatingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 04, 11:48)
Atsispausdinti galima konkrečių batų grąžinimo formą, kažkur pirmam psl. lyg buvo nuoroda į instrukciją, sąskaitos nereikia.

Ar dar kas pirko tuos ecco geltonus kedukus su drenažu? Aš jau išbandžiau sporto salėj, na man patiko, kvėpuoja, patogūs. Gal norėtųsi truputį daugiau support'o, kad nesiklaipytų koja. Bet šiaip sportklubiui tinkami ir faini thumbup.gif

gal galite imesti nuorodele tu keduku 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums buvo, kad skirtingom dienom pirktus batus issiustu su tuo paciu DHL numeriuku? g.gif tik dabar pastebejau, kad 01.29 ir 01.30 tas pats nr unsure.gif , o kiti 29 pirkti, su kitu numeriuku unsure.gif ju ir pristatymas velesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 02 04, 10:52)
gal galite imesti nuorodele tu keduku 4u.gif

http://www.javari.fr...fURL=/mythings/ bet jau pabrango, geltonieji prieš savaitę buvo 27eur
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 04, 11:52)
"Dydis atitinka" nelabai informatyvu mums.. blush2.gif  Nes vieni zmones galvoja, kad ju 25cm peda -39dydzio,o kiti kad ju 25.6cm irgi - 39d  biggrin.gif  Jei kada turesit laiko butu labai smagu ir naudinga, jei pasakytumet kiek cm jusu peda ir kokio dydzio tiko Ras ir Pretty batai?
Ras dizaineriu sukurti batai,isivazduoju kazkuo ypatingi wub.gif

Mano koja apie 23cm (su statybiniu metru gali but siokia tokia paklaida, keli mm) biggrin.gif emiau dydi 36 smile.gif
RAS su kaukuole bigsmile.gif bet vyras pabrokino doh.gif dabar svarstau ar siti grazus lotuliukas.gif ar vel neisbrokuos smile.gif kuri spalva geresne?
http://www.javari.fr...../shoppingCart
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 04, 11:58)
Mano koja apie 23cm (su statybiniu metru gali but siokia tokia paklaida, keli mm)  biggrin.gif emiau dydi 36 smile.gif
RAS su kaukuole  bigsmile.gif bet vyras pabrokino  doh.gif dabar svarstau ar siti grazus  lotuliukas.gif ar vel neisbrokuos smile.gif kuri spalva geresne?
http://www.javari.fr...../shoppingCart

Aciu smile.gif
O javario lentele raso,kad 23 cm atitinka 37.5 dydi biggrin.gif
Su kaukole pirkot? Nelabai gal praktiska.. biggrin.gif
Juoduose negraziai man siules, labai ryskiai kontrastuoja.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 04, 12:04)
Aciu smile.gif
O javario lentele raso,kad 23 cm atitinka 37.5 dydi  biggrin.gif
Su kaukole pirkot? Nelabai gal praktiska.. biggrin.gif
Juoduose negraziai man siules, labai ryskiai kontrastuoja.

Dar du kartus matavau koja biggrin.gif
prie sienos 22,5cm
kai piesiau ant lapo 22.8cm
Gal mano koja susitraukia batuose bigsmile.gif
Aha su ta kakuole smile.gif matyt bandziau jaunikle vaizduoti cool.gif Batus dar karta pasimatavau, manau i RAS butu sunkiau ikisti platesne peda. O maniske siaura ir per visur siaura smile.gif
Labai norisi vidutinio ir ilgu batu prie sukneliu ir sijono, nu bet niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiviss: 04 vasario 2014 - 11:21