Na manau kai kurie tikrai realiai verti daugiau nei nusiperku. Odiniai batai už 60 litų pagauti (Vienų odytė minkšta, matos labai gera. Kiti rankų darbo batai.) manau tik priemonės tiek kainuoja, o ir daugiau, o darbas, vardas.. O kur išskirtinumas (idėja, stilius), visad mano batukai būna pastebėti.
Nors aišku vienetai tokių lobių.
QUOTE(Sense @ 2014 01 30, 17:29)
url=http://www.javari.de/Tatoosh-Clyde-Damen-Stiefel/dp/B007SDM4F6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&cAsin=B007SDM4MO&fromPage=search&sr=1-4&qid=1391095326144&clientPageSize=100&node=533331031&sort=price&keywords=Tatoosh]http://www.javari.de/Tatoosh-Clyde-Damen-S...eywords=Tatoosh[/url]
pas vokiecius batai "suniukams vedziot" po 95 eurus, o pas prancuzus po 19
p.s. nors ir neturiu suniuko, bet is prancuzu nugriebiau siuos guminukus
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 21:31)
Teks nusipirkt suniuka
kaip jus randat akciju? Ka parodot ta matau. Rodykit daugiau , ypac 41
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 20:31)
QUOTE(ellinga @ 2014 01 30, 20:42)
Teks nusipirkt suniuka
Ir kam tas šuniukas? Su tinkamais batais galima vedžioti katę, ožką, arklį, paršelį, vyrą... Na arba ką nors, pvz. kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.
QUOTE(Jolė*** @ 2014 01 30, 20:55)
Ir kam tas šuniukas? Su tinkamais batais galima vedžioti katę, ožką, arklį, paršelį, vyrą... Na arba ką nors, pvz. kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.
o jei rimciau, tai, kokius žieminius batus savo vyriskiams perkat?
Jolė***, Jūsų dėka esu nusipirkusi bent 3 batus
esu be galo dėkinga už pasidalijimą informacija
prisipažinsiu - kartais net garsiai nusijuokiu, sekdama Jūsų ligos vis tolimesnį progresavimą . Gaila, nepamenu - kiek crocs'ų turit? Kažkada buvau užfiksavus - nepamenu jau
ir suprantu - man yra kur tobulėti
prisipažinsiu - kartais net garsiai nusijuokiu, sekdama Jūsų ligos vis tolimesnį progresavimą . Gaila, nepamenu - kiek crocs'ų turit? Kažkada buvau užfiksavus - nepamenu jau
Mergaitės, gal žinot ar Xti batai nemažinti?
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
As irgi merginoms esu dekinga uz parodymus, akla as irgi ant geru akciju
Vyras minimum dviem porom dziaugiasi - rudeni pirkau. Sau laukiu kol atsiust, tikiuos pataikiau su ismiera, nes anksciau vis per mazi budavo
Vyras minimum dviem porom dziaugiasi - rudeni pirkau. Sau laukiu kol atsiust, tikiuos pataikiau su ismiera, nes anksciau vis per mazi budavo
QUOTE(Jolė*** @ 2014 01 30, 20:55)
... kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.
Uzsakyti batai ryte jau matau issiusti per DHL
QUOTE(kavasucitrina @ 2014 01 30, 21:01)
Jolė***, Jūsų dėka esu nusipirkusi bent 3 batus
Ačiū už gerą žodį, net susigėdau Šiaip džiaugiuosi, jei kam nors naudinga būnu, mano metų moteriškei jau sarmata būtų ant šios žemės be naudos trūnyti, juk ir prekinė išvaizda nebe ta, tai nors praktiniais sumetimais praverčiu
Ech, crocsai Išsipildė mano siekiamybė - 20 gražių, spalvotų, linksmų poryčių.
Ir tobulėjam čia mes visos - draugystės, patarimų ir mylimo Javario dėka
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 21:31)
pas vokiecius batai "suniukams vedziot" po 95 eurus, o pas prancuzus po 19
Mano drauge
Bet as suniuka turesiu, tikiuosi sia vasara
Na vokieciu seilai dar beveik neprasidejo, gal ten tuoj bus po 10e