Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

Na manau kai kurie tikrai realiai verti daugiau nei nusiperku. Odiniai batai už 60 litų pagauti (Vienų odytė minkšta, matos labai gera. Kiti rankų darbo batai.) manau tik priemonės tiek kainuoja, o ir daugiau, o darbas, vardas.. O kur išskirtinumas (idėja, stilius), visad mano batukai būna pastebėti. ax.gif
Nors aišku vienetai tokių lobių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 30 sausio 2014 - 18:52
QUOTE(Sense @ 2014 01 30, 17:29)
url=http://www.javari.de/Tatoosh-Clyde-Damen-Stiefel/dp/B007SDM4F6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&cAsin=B007SDM4MO&fromPage=search&sr=1-4&qid=1391095326144&clientPageSize=100&node=533331031&sort=price&keywords=Tatoosh]http://www.javari.de/Tatoosh-Clyde-Damen-S...eywords=Tatoosh[/url]

pas vokiecius batai "suniukams vedziot" po 95 eurus, o pas prancuzus po 19 doh.gif

p.s. nors ir neturiu suniuko, bet is prancuzu nugriebiau siuos guminukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 30 sausio 2014 - 20:33
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 21:31)
p.s. nors ir neturiu suniuko, bet is prancuzu nugriebiau siuos guminukus smile.gif

Teks nusipirkt suniuka biggrin.gif
Atsakyti
kaip jus randat akciju? Ka parodot ta matau. Rodykit daugiau , ypac 41 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 20:31)

QUOTE(ellinga @ 2014 01 30, 20:42)
Teks nusipirkt suniuka  biggrin.gif

Ir kam tas šuniukas? Su tinkamais batais galima vedžioti katę, ožką, arklį, paršelį, vyrą... Na arba ką nors, pvz. kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 01 30, 20:55)
Ir kam tas šuniukas? Su tinkamais batais galima vedžioti katę, ožką, arklį, paršelį, vyrą... Na arba ką nors, pvz. kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.

thumbup.gif thumbup.gif

o jei rimciau, tai, kokius žieminius batus savo vyriskiams perkat?
Atsakyti
Jolė***, Jūsų dėka esu nusipirkusi bent 3 batus
esu be galo dėkinga už pasidalijimą informacija 4u.gif
prisipažinsiu - kartais net garsiai nusijuokiu, sekdama Jūsų ligos vis tolimesnį progresavimą bigsmile.gif. Gaila, nepamenu - kiek crocs'ų turit? Kažkada buvau užfiksavus - nepamenu jau smile.gif
ir suprantu - man yra kur tobulėti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot ar Xti batai nemažinti?
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
As irgi merginoms esu dekinga uz parodymus, akla as irgi ant geru akciju 4u.gif
Vyras minimum dviem porom dziaugiasi - rudeni pirkau. Sau laukiu kol atsiust, tikiuos pataikiau su ismiera, nes anksciau vis per mazi budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 01 30, 20:55)
... kvailą viršininką ar pavydžią kaimynę, už nosies.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Uzsakyti batai ryte jau matau issiusti per DHL thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 30 sausio 2014 - 22:17
QUOTE(kavasucitrina @ 2014 01 30, 21:01)
Jolė***, Jūsų dėka esu nusipirkusi bent 3 batus
esu be galo dėkinga už pasidalijimą informacija 4u.gif
prisipažinsiu - kartais net garsiai nusijuokiu, sekdama Jūsų ligos vis tolimesnį progresavimą bigsmile.gif. Gaila, nepamenu - kiek crocs'ų turit? Kažkada buvau užfiksavus - nepamenu jau smile.gif
ir suprantu - man yra kur tobulėti rolleyes.gif

Ačiū už gerą žodį, net susigėdau blush2.gif Šiaip džiaugiuosi, jei kam nors naudinga būnu, mano metų moteriškei jau sarmata būtų ant šios žemės be naudos trūnyti, juk ir prekinė išvaizda nebe ta, tai nors praktiniais sumetimais praverčiu biggrin.gif
Ech, crocsai wub.gif Išsipildė mano siekiamybė - 20 gražių, spalvotų, linksmų poryčių.
Ir tobulėjam čia mes visos - draugystės, patarimų ir mylimo Javario dėka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 01 30, 21:31)
pas vokiecius batai "suniukams vedziot" po 95 eurus, o pas prancuzus po 19  doh.gif

drinks_cheers.gif Mano drauge smile.gif
Bet as suniuka turesiu, tikiuosi sia vasara wub.gif

Na vokieciu seilai dar beveik neprasidejo, gal ten tuoj bus po 10e smile.gif
Atsakyti