Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

Ar gali buti kad batai uzsakyti sausio 30 jau Rodūnios keli g.gif .. Bent taip rodo post.lt
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 02 03, 17:49)
Ar gali buti kad batai uzsakyti sausio 30 jau Rodūnios keli  g.gif .. Bent taip rodo post.lt

Prie ko čia Rodunios kelias g.gif , gi iš Prancūzijos, t.y ES šalies batai g.gif . O kokį jūs numerį vedat, nes man nurodyta, kad DHL gabena ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 02 03, 16:49)
Ar gali buti kad batai uzsakyti sausio 30 jau Rodūnios keli  g.gif .. Bent taip rodo post.lt

Tikrai gali būti, jei taip rodo post.lt smile.gif Maniškiai irgi ten nuo šiandien guli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 03, 16:53)
Prie ko čia Rodunios kelias g.gif , gi iš Prancūzijos, t.y ES šalies batai g.gif . O kokį jūs numerį vedat, nes man nurodyta, kad DHL gabena ax.gif .

Nesvarbu, kad prancūzų parduotuvėj pirkot, jie gali ir iš Vokietijos juos Jums išsiųsti. Įveskit savo sekimo numerį www.dhl.de smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2014 02 03, 14:39)
Crocs Kosmoboot'ai. dydis 36,5. gal kieno mergaitei  tiks g.gif
16,80Eur.  thumbup.gif
kosmobootai
user posted image

Nors seniai jau nebe mergaitė, bet nusipirkau. biggrin.gif Tiksliai nežinau kodėl, bet greičiausiai šuniui vedžioti, jeigu daug prisnigs... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 03, 17:53)

Tai kad Rudunios k. visi siuntiniai keliauja, o paskui jau kitur siuncia
Atsakyti
Rockport batai vaikinams 44-45 dydziai
http://www.javari.fr...L=/shoppingCart

3 poras sau jau gavau. Dvieju poru sau laukiu.
1 pora ikalbejau nusipirkti MB. Dar viena nupirkau jam pati, ir noriu nupirkti dar viena.
2 poras uzsakiau mamai.
Viso per si ispardavima: 10 dezuciu wub.gif
Atsakyti

Viskas eina per Rodunia, net vietines siuntos. Ten yra skirstymo punktas.
Atsakyti

Pas mane ir DHL . patikrinau per http://www.dhl.de/de.html
, nusiunte i post.lt . O cia raso , kad jau Vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 02 03, 17:57)
Nors seniai jau nebe mergaitė, bet nusipirkau.  biggrin.gif Tiksliai nežinau kodėl, bet greičiausiai šuniui vedžioti, jeigu daug prisnigs...  lotuliukas.gif

Apie coliukės kojas nepagalvojau biggrin.gif Dabar ir paauglės 42 nešioja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 02 03, 16:06)
Ne, dar bus kita, bet šita paprastai pati geriausia būna

Bet, kad nelabai kas gero, bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2014 02 03, 14:39)
Kam Crocsu negana, šie visai simpatiški
18eur
crocsai
user posted image

jetus kai man ju noretus, ale kad dydziai ne tokie like..... g.gif su 40-41 ner tinkamo sad.gif ar net nebuna toki? g.gif
Jole, neturit tokiu savo kolekcijoje? smile.gif man vaikams vedzioti ir duotis po lauka vasara (ne suniui smile.gif ) butu labai patogios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 03 vasario 2014 - 18:03
QUOTE(Sense @ 2014 02 03, 17:54)
Bet, kad nelabai kas gero, bent jau man  ax.gif

Ai, man užteko - timbai už 23 užvežė, ir clarcsai goreteksiniai, na dar kelios smulkmės, žodžiu, kažkiek alkio kirminą numalšinau. Jei nelaukčiau 4 porų iš amerikos, gal ir badas būtų biggrin.gif

QUOTE(leone @ 2014 02 03, 17:56)
jetus kai man ju noretus, ale kad dydziai ne tokie like..... g.gif  su 40-41 ner tinkamo sad.gif ar net nebuna toki? g.gif
Jole, neturit tokiu savo kolekcijoje? smile.gif  man vaikams  vedzioti ir duotis po lauka vasara (ne suniui smile.gif  ) butu labai patogios smile.gif

40-41 nebūna aplamai, net crocsų puslapyje, kažkodėl šį dydį jie išmetę iš savo size charto. Kadangi aš tokį nešioju, tai imu 41-42, amerikietišką W10, anglišką 8. Net ir cm nurodyti jų puslapyje man atitinka - 26,3. Bet negaliu garantuoti, kad ir Jums toks dydis tiktų, šito modelio konkrečiai neturiu.

Panos, crocsai Winteriai, viena pora 37,5 dydžio, 20.15 eur, jamat greit http://www.javari.fr...amp;discount=60, na kad kokiom inostrankom neliktų biggrin.gif
Atsakyti