Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

Man tai visai nebado ,mes prie jo gimę ir užaugę,pšeprašem rolleyes.gif
Žinom,kad "išmiera" ne leituviškas žodis smile.gif
bet gi mes čia ne kokios rimtuolės ir kalbininkės (kartais ir pasi........,juk prikolna smile.gif,mūsų močiučių žodis taip gražiai skamba wub.gif
Kai kurios esame" tarybinės moterys" ir be jo gyvent negalime ,prašome nepykti blush2.gif
kurtkė ,andarokas, stuba , butelis, trepai , viedras, spatas, videlcius, torielka, čystas , nėr čėso....toliau gal nesiplėsiu smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2014 02 03, 04:51)
kurtkė ,andarokas, stuba , butelis, trepai , viedras, spatas, videlcius, torielka, čystas , nėr čėso....toliau gal nesiplėsiu smile.gif))))

Pusės iš jų negirdėjau, nors esu "tarybinė" motera lotuliukas.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 02 02, 23:18)
Kas megsta sportine avalyne gal patiks.  O idomu reebok didinti ar mazinti ?
http://www.javari.fr...U8/ref=dp_sim_2
pasiimčiau  , bet bijau kad bus dideli nesioju 41

Turiu būtent šituos reebokus, pirkau 41, nešioju 40-41. Jei tikrai domina, parėjusi vakare po darbo pabandysiu išmatuoti vidpadį.
Atsakyti
[quote=Sense,2014 02 03, 00:31]O įsivaizduojat, mano vyriokas neėmė tų rudų Neosens batų, sako, ai man nereikia, turiu. Visaip įkalbinėjau, kad gera kaina, gražūs batai, tokių neturi... kaip jie taip gali..  nu ta prasme atsilaikyt..  lotuliukas.gif

Xe xe o aš neklausiau net, iš jo kortelės užsakiau biggrin.gif Niekad nieko nenori, o perka brangiai kai reikia. Sakau jei nepastebės tai gimtadieniui padovanosiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsa: 03 vasario 2014 - 08:22
QUOTE(Sense @ 2014 02 02, 23:37)
Na siuose ten žemiau parašyta, o prie kai kurių batų nerasdavau aprašymo. Minusas javariui. Bet pliusas, kad išsiuntė dhl, kiek pamenu iš prancūzų man pirma kart taip. smile.gif

Pirkau vienus iš UK, dvejus iš FR. Bet visus siunčia per DHL iš Vokietijos smile.gif Matyt visus juos ten turi, tai jiems taip patogiau. O man jokio skirtumo iš kokios šalies sandėlio gauti biggrin.gif

QUOTE(supermamce @ 2014 02 03, 03:51)
Kai kurios esame" tarybinės moterys" ir  be jo gyvent negalime ,prašome nepykti blush2.gif

O ką reiškia videlcius? Visų kitų reikšmes žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2014 02 03, 08:42)
O ką reiškia videlcius? Visų kitų reikšmes žinau  biggrin.gif

Aišku varom jau visai ne i tema...Šakutė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 03, 01:13)
Merginos zodis ismiera lietuviu kalboje nevartojamas...taip bado akis,kiekviename sios temos puslapyje blush2.gif  toks negrazus...labai linkiu sakyti - dydis - taisiklinga,trumpa ir grazu.

O žodis taisyklinga rašomas su "y" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepsa @ 2014 02 03, 09:21)
Xe xe o aš neklausiau net, iš jo kortelės užsakiau biggrin.gif Niekad nieko nenori, o perka brangiai kai reikia. Sakau jei nepastebės tai gimtadieniui padovanosiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Gera taktika - vyro kortele apmokėt už batus ir jam padovanot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 03 vasario 2014 - 08:56
QUOTE(Sense @ 2014 02 02, 23:31)
O įsivaizduojat, mano vyriokas neėmė tų rudų Neosens batų, sako, ai man nereikia, turiu. Visaip įkalbinėjau, kad gera kaina, gražūs batai, tokių neturi... kaip jie taip gali..  nu ta prasme atsilaikyt..  lotuliukas.gif
Papildyta:

Maniškis toks pats doh.gif , tokius gražius camperius jam radau amazon.co - 27 gbp doh.gif , sako nereik - aš gi dar turiu ką pavasarį nešiot doh.gif . Dabar jau jie 69 gbp doh.gif

QUOTE(Rasulita123 @ 2014 02 03, 08:42)
Pirkau vienus iš UK, dvejus iš FR. Bet visus siunčia per DHL iš Vokietijos smile.gif Matyt visus juos ten turi, tai jiems taip patogiau. O man jokio skirtumo iš kokios šalies sandėlio gauti  biggrin.gif

O kur tą dhl numeriuką patikrinti? Tikrinu ir LT, ir DE ir FR dhluose, nei vienam neranda g.gif .

P.S. Man žymiai labiau akis bado irgi taisiklinga, nei išmiera blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 02 03, 09:07)
P.S. Man žymiai labiau akis bado irgi taisiklinga, nei išmiera  blush2.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jei mano uzsakymai nuo sausio 29 dienos yra tik rezervuoti, tai jau nebegausiu? Visai pamiršau kaip ankščiau buvo verysad.gif Patvirtinima gavau, bet apie išsiuntima neatėjo jokia žinutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 02 03, 11:11)

Padaryti gramatine klaida yra viena,ar rasyti nelietuviskom raidem, gal as mokyklos nebaigus,o gal nelietuviska baigusi, juk nespecialiai darau klaidas? Bet vartoti zodi, kuris pati zinai, kad yra nevartotinas ir toliau ji vartoti...piktybiska. As labai myliu tarmes ir prikolus, bet ismiera neprikolas...kaip ir kokia kurtke ar dukofke.
Cia buvo tik pasiulymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2014 02 03, 11:16)
O jei mano uzsakymai nuo sausio 29 dienos yra tik rezervuoti, tai jau nebegausiu? Visai pamiršau kaip ankščiau buvo  verysad.gif Patvirtinima gavau, bet apie išsiuntima neatėjo jokia žinutė g.gif

Jie ir po savaites gali išsiųst, paskutinį kartą mano užsakymą išsiuntė po kokių 6 dienų nuo pirkimo, manau viskas gerai, jei gavot patvirtinimą, tai turėtumėte ir batus gauti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eulali: 03 vasario 2014 - 10:26