Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(Sense @ 2014 02 02, 11:45)
Na manau, kad neturėjo gautis užsakymas. O ką javario acounte rodo?

Tai va tame ir esmė, kad viskas, kaip ir priklauso, visas užsakymas kaip ir užskaitytas, e. pašte irgi užsakymo patvirtinimas atėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur @ 2014 02 02, 11:51)
Tai va tame ir esmė, kad viskas, kaip ir priklauso, visas užsakymas kaip ir užskaitytas,  e. pašte irgi užsakymo patvirtinimas atėjo  blink.gif

Tai ramiai batų laukit smile.gif
Atsakyti
Tai viskas ok.
Atsakyti
Na ka gero siandien perkam? UK puslapy tai pagal mane jau kainos vel sukile unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(oliv @ 2014 02 01, 22:29)
Aš čia irgi nauja, tik pirmų dviejų siuntinukų laukiu  bigsmile.gif 

Ar jau gavai crocs basutes? mums 10 dydis gali but dar didelis vasara... va ir tikek kitu pamatavimais. Eilini karta isitikinau, kad reik ziuret pagal gamintojo size chartus. Gerai, kad tu dar vienas imt nepasiskubinai.
Atsakyti
QUOTE(Mur @ 2014 02 02, 12:25)
Laba,
Vakar užsakinėjau Javari.de ir tik padarius užsakymą pagalvojau, kad nevedžiau nuo kreditinės to trijų skaitmenų kodo... Krepšelis išsinulino, bet pinigai nerezervuoti  g.gif Gal reikia kažkaip pakartot užsakymą? Dar pirmą kartą man taip  doh.gif

kad karta uzsiregistravus to kodo nebereikes niekada vesti, automatiskai issisaugo ir viskas. Ypac gerai registruot vyro kortele, susimokejei ir sedi tyliai, batu lauki, jokiu kodu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur @ 2014 02 02, 12:25)
Laba,
Vakar užsakinėjau Javari.de ir tik padarius užsakymą pagalvojau, kad nevedžiau nuo kreditinės to trijų skaitmenų kodo... Krepšelis išsinulino, bet pinigai nerezervuoti  g.gif Gal reikia kažkaip pakartot užsakymą? Dar pirmą kartą man taip  doh.gif

Jie cvv nepraso, viskas ok 4u.gif
QUOTE(ellinga @ 2014 02 02, 14:39)
kad karta uzsiregistravus to kodo nebereikes niekada vesti, automatiskai issisaugo ir viskas. Ypac gerai registruot vyro kortele, susimokejei ir sedi tyliai, batu lauki, jokiu kodu nereikia  biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 02, 15:36)
Na ka gero siandien perkam? UK puslapy tai pagal mane jau kainos vel sukile  unsure.gif
Papildyta:

Ar jau gavai crocs basutes? mums 10 dydis gali but dar didelis vasara... va ir tikek kitu pamatavimais. Eilini karta isitikinau, kad reik ziuret pagal gamintojo size chartus. Gerai, kad tu dar vienas imt nepasiskubinai.

Aš dar negavau 10 d.... g.gif
Deja, pasiėmiau ir 11 dydį savarankiškai lotuliukas.gif Bet gal nėr taip blogai... Sesuo savo berniokui namuose tokias auna, kai dabar grindys šaltos. Tai sakau gal daržely irgi visai nieko su jom vaikščiot? Nuo rudens gi keliausim smile.gif
Atsakyti
visai grazus batai
Caterpillar
Atsakyti
QUOTE(Ingridoskinas @ 2014 02 02, 15:47)
visai grazus batai
Caterpillar

Idomu kaip su ju dydziu, gal kas zinot g.gif As i juos jau seniai ziuriu, gal reiktu uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kada pas vokiecius didieji ispardavimai prasideda? smile.gif
Atsakyti
Merginos, jaučiuosi neišmanėle doh.gif Address line 1 rašyti tarkim Vokiečių st 10-22, ar dar reikia kažko ar kaip kitaip? Nes man vis rodo, kad blogas adresas.. Nesišaipykit tik.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2014 02 02, 17:55)
Merginos, jaučiuosi neišmanėle doh.gif  Address line 1 rašyti tarkim Vokiečių st 10-22, ar dar reikia kažko ar kaip kitaip? Nes man vis rodo, kad blogas adresas.. Nesišaipykit tik.. 4u.gif

Aš rašau be lietuviškų raidžių ir ne st, o g. ax.gif
Atsakyti