Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(daiviss @ 2014 02 01, 21:31)
Sveikos 4u.gif
Ir as ikritus siuo metu i sita parduotuve  blush2.gif
Iskilo toks klausimas, dauguma patinkanciu batu su odiniais padais. Kazi kaip jie man laikys? Dar niekad neturejau  bigsmile.gif o noreciau  rolleyes.gif
Kai gausiu pirkinius, butinai prasinesiu 4u.gif

Blogai laikys, nebent is masinos i patalpa, be jokiu balu ir pan. Tokius batus visad reikia nest batsiuviui ir padaro profilaktika,t.y. gumini pada priklijuoja.
Atsakyti
QUOTE(kaskada @ 2014 02 01, 19:52)
Sveikos mergaites, noriu pirkti is sios parduotuves, bet beda-nesu niekad pirkusi internetinese parduotuvese..... patarkit kokia kortele man cia reikia isigyti?

Aš čia irgi nauja, tik pirmų dviejų siuntinukų laukiu bigsmile.gif Pirkau ir su Swedbank Mastercard (ją gavus reikia užregistruoti internetinėj bankininkystėj "saugiuose pirkimuose"), ir su paprasčiausia debetine Visa Electron.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 01, 21:37)
Aciu  4u.gif O cia kas per daiktas?  blush2.gif pres nesiojima nunesi ir kazka uzdeda? Neslysta? Nesiojas gerai? Kiek laiko laiko? Kazi visi batsiuvai ta daro?

Kauciuko sluoksni uzdeda, slysta tikrai maziau, nei odiniai.
Atsakyti
žvėriukų mylėtojoms lotuliukas.gif
http://www.javari.fr...amp;discount=30
Atsakyti
Gal kas esate pirkusios sios firmos batus? Kaip kokybe?
Scholl
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2014 02 01, 23:01)

Ypač tiktų šalia tokio vyro user posted image biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi Ras brendo batelius. Labai sie domina: http://www.javari.fr...L=/shoppingCart
Pasidalinkite...
Atsakyti
QUOTE(reme19 @ 2014 02 01, 10:05)
http://www.javari.de...386281_37137141
Del mazos kainos garantijos per savaite atpigo 5 eurais batai 
ziuresim ar grazins smile.gif

Laba diena,
gal jau gavote šiuos batus? Kaip realybėje jie? Nėra labai sunkūs?
Noriu vyrui pirkti g.gif
Atsakyti
Laba,
Vakar užsakinėjau Javari.de ir tik padarius užsakymą pagalvojau, kad nevedžiau nuo kreditinės to trijų skaitmenų kodo... Krepšelis išsinulino, bet pinigai nerezervuoti g.gif Gal reikia kažkaip pakartot užsakymą? Dar pirmą kartą man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 02 02, 10:28)
Laba diena,
gal jau gavote šiuos batus? Kaip realybėje jie? Nėra labai sunkūs?
Noriu vyrui pirkti  g.gif

Tureciau gaut sia savaite gal ryt parasysiu komentarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur @ 2014 02 02, 11:25)
Laba,
Vakar užsakinėjau Javari.de ir tik padarius užsakymą pagalvojau, kad nevedžiau nuo kreditinės to trijų skaitmenų kodo...

Na manau, kad neturėjo gautis užsakymas. O ką javario acounte rodo?
Atsakyti
QUOTE(Mur @ 2014 02 02, 11:25)
Laba,
Vakar užsakinėjau Javari.de ir tik padarius užsakymą pagalvojau, kad nevedžiau nuo kreditinės to trijų skaitmenų kodo... Krepšelis išsinulino, bet pinigai nerezervuoti  g.gif Gal reikia kažkaip pakartot užsakymą? Dar pirmą kartą man taip  doh.gif

Jei išsinulino, tai viskas ok turi būti. Manęs niekada neprašo tų trijų skaitmenų vesti, ten tokia žaibiška sistema, kad tik spėk sureaguot. Ir pinigus nuskaito ne iš karto, gali ir po dienos ar vėliau. Pažiūrėkit acounte, Mein Konto, Bestellungen anzeigen, jei yra užsakymas, viskas gerai. Ir į emailą turėjot gauti, kad užsakyta.
Atsakyti