Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(kregzde @ 2014 01 31, 19:20)
Papigiai visai Buffalo balerinos:

Buffalo

NEPIRKIT, kas dar nenusipirko. pavadinčiau ne odinės, o popierinės, beformės, net 1 sezono neatlaikė. pernai irgi pasiėmiau dėl kainos rolleyes.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 01, 13:13)
Atejo tryyyys dezes javario  biggrin.gif  Pastininkas juokesi, MB ne  unsure.gif

kada užsakyta? man mirtinai reik, kad iki šeštadienio ateitų užsakymas 31 d.
realu? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu pirkti is sios parduotuves, bet beda-nesu niekad pirkusi internetinese parduotuvese..... patarkit kokia kortele man cia reikia isigyti?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2014 02 01, 18:52)
NEPIRKIT, kas dar nenusipirko. pavadinčiau ne odinės, o popierinės, beformės, net 1 sezono neatlaikė. pernai irgi pasiėmiau dėl kainos rolleyes.gif
kada užsakyta? man mirtinai reik, kad iki šeštadienio ateitų užsakymas 31 d.
realu? unsure.gif

treciadieni buvo uzsakyta,sestadieni ryte gauta...bet cia i Olandija,kiti tempai...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 01, 16:31)
Nu ne 30 kazkiek, o 39,02 eur. Taip kad beveik 40eur. mirksiukas.gif
Ar cia save taip guodziam ,kad 39 eur, tai yra 30euru kazkiek ten su kapeikom?  biggrin.gif

Ne,savęs neguodžiu, kadangi man nereikėjo ir nepirkau. Tiesiog pirmą skaičių prisiminiau, o antro ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė***: 01 vasario 2014 - 18:12
QUOTE(kaskada @ 2014 02 01, 17:52)
Sveikos mergaites, noriu pirkti is sios parduotuves, bet beda-nesu niekad pirkusi internetinese parduotuvese..... patarkit kokia kortele man cia reikia isigyti?

jeigu turit kreditinę, tai tiks bet kuri. dėl kitų gal kitos patars.

QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 01, 18:06)
treciadieni buvo uzsakyta,sestadieni ryte gauta...bet cia i Olandija,kiti tempai...

oho bigsmile.gif , vis tiek gerai nuteikiantys tempai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 02 01, 19:11)
Ne,savęs neguodžiu, kadangi man nereikėjo ir nepirkau. Tiesiog pirmą skaičių prisiminiau, o antro ne  smile.gif

Kaip moteriška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaskada @ 2014 02 01, 18:52)

Ne visos kreditinės kortelės tinka, su SEB Mylimiausia nebuvo problemų
Atsakyti
Sveikos merginos, as irgi papirkau Nobrand Tyra
matau, kad tu batu jau nebelike smile.gif
dar uzsisakiau Buffalo Turiu panasius, pirktus pries metus ir negaliu atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
Kol galvojau pirkt -nepirkt pabrango doh.gif
http://www.javari.fr.....2Fmythings%2F
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 01 vasario 2014 - 19:11
Sveikos 4u.gif
Ir as ikritus siuo metu i sita parduotuve blush2.gif
Iskilo toks klausimas, dauguma patinkanciu batu su odiniais padais. Kazi kaip jie man laikys? Dar niekad neturejau bigsmile.gif o noreciau rolleyes.gif
Kai gausiu pirkinius, butinai prasinesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2014 02 01, 21:31)
Iskilo toks klausimas, dauguma patinkanciu batu su odiniais padais. Kazi kaip jie man laikys? Dar niekad neturejau  bigsmile.gif o noreciau  rolleyes.gif
Kai gausiu pirkinius, butinai prasinesiu 4u.gif

Profilaktika ant padu det, Klaipedoj apie 10-15lt porai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 01, 22:33)
Profilaktika ant padu det, Klaipedoj apie 10-15lt porai.

Aciu 4u.gif O cia kas per daiktas? blush2.gif pres nesiojima nunesi ir kazka uzdeda? Neslysta? Nesiojas gerai? Kiek laiko laiko? Kazi visi batsiuvai ta daro?
Atsakyti