Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

QUOTE(supermamce @ 2014 02 01, 12:31)
žinau,kad tik vienos  lotuliukas.gif  aš tai ant vingierkų pasinešus kitai žiemai užsipirkt  bigsmile.gif

EMukai brungu doh.gif ,pigiau panašių nebūna?būtent tokių trumpukų ir nori dukra,
pernai lenkuos už 120 zl ilgus natūr.zomšinius nupirkau su dideliu kailiu,tai pagalvojau,kad ir čia ką nors panašiai rasiu ... ax.gif

Buvo trumpieji EMU prieš kokią savaitę, vienos spalvos ir kainavo virš 30 eurų kažkur, tikrai nebloga kaina. Ir temoj čia buvom paskelbę, ir panos pirko, bet išpirko tą spalvą ir nebeliko.

QUOTE(valyte_7 @ 2014 02 01, 12:48)

Kažkuri minėjo per praeitą išpardavimą temoj, kad tos šliopkės gan sunkios. Aš kedus easytono turiu, man tas padas pasirodė labai smagus nešiojimui.
Atsakyti
Atejo tryyyys dezes javario biggrin.gif Pastininkas juokesi, MB ne unsure.gif

JONAK 40d per platus ir didoki siaurai 39,5 kojai.
Tommy Hilfiger MB dydis geras bet siauroki ir kietoki, reieks tampyti.
Converse 40d irgi didodi ,bet bus lb gerai, o siaplva Electro pink, ereali cypianti rekianti neonke ruzava smile.gif
Dar kakzokios balerinos fioletines uz 14euru 39d mazokas. bet 40 kristu.

Nuosirdziai nekenciu savo pedos -39d mazas, 40 perdidelis,visad man taip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2014 02 01, 10:59)
Sveikos, užrodė man viena narė šitą temą, tai dabar vis žiūrinėju.

Tai atgulei i musu ligonine lotuliukas.gif greit neiseisi, o pinigine net cyps is siaubo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2014 02 01, 10:59)
Sveikos, užrodė man viena narė šitą temą, tai dabar vis žiūrinėju. Labai domina šitie: http://www.javari.fr...u...date&page=3 bet nesu tikra dėl dydžio. Šiaip absoliuti dauguma batų - 40, Timberland turiu trejus batus, dveji iš jų 6,5 UK, vieni 7 UK. Nenorėčiau apsipirkti, gal turit kas patarimų?

ir dar: gal užmatėt kur geros kokybės tokio tipo http://www.javari.fr...B...date&page=3 šliopkių? Man reikia vietoj tapkių po namus nešioti. Būtina sąlyga - natūrali oda viršuj ir viduj. Ir vyriškų tokių reikėtų, 46 dydžio.

Beje, ta persona, kuriai nupirko Mustang ir turi šunį, tai aš  blush2.gif  Kai gausiu, parašysiu atsiliepimus.

Ei, merginos, israsykit naujai narei vaistu biggrin.gif gal galit padet jai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 01, 13:17)
Tai atgulei i musu ligonine  lotuliukas.gif greit neiseisi, o pinigine net cyps is siaubo  biggrin.gif
Papildyta:

Ei, merginos, israsykit naujai narei vaistu  biggrin.gif gal galit padet jai?

Nesityčiok čia...

Piniginė tai gal ir necyps. Bet va simrinas tai gali ne tik, kad cypti, bet ir žviegti. Kas nėra malonu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 01, 01:07)

As tai nusipirkau tokius, sia firma laikau gan populiaria tarp "stilingu"
Patiko kad juodi kukluciai bet su razinka, ir kaina smile.gif
http://www.javari.fr...-...iger&page=1

Ar gavot jau? Kaip dydis? Patogūs? Aš juos irgi jau seniai stebiu ax.gif
Atsakyti
As prisijungiu esu taip pat ligone per kelias dienas 5 poras nusipirkau smile.gif
Net pavyko susigrazint 5 e nes batai atpigo smile.gif
http://www.javari.fr...386211_37254981
kaip gali nepirkti uz 30 e
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2014 02 01, 13:48)

vakar uzsisakiau tokius rozinius, ziuresim kai gausim:)
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 02 01, 15:47)
Ar gavot jau? Kaip dydis? Patogūs? Aš juos irgi jau seniai stebiu  ax.gif

Nea,situ dar negavau ,girdejau kad buna mazintu,buna didintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 02 01, 13:24)
Yra, tik mes nesakom

lotuliukas.gif gerai, kad ne visos tokios kaip Jūs "draugiškos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 02 01, 14:05)
Buvo trumpieji EMU prieš kokią savaitę, vienos spalvos ir kainavo virš 30 eurų kažkur, tikrai nebloga kaina. Ir temoj čia buvom paskelbę, ir panos pirko, bet išpirko tą spalvą ir nebeliko.
Kažkuri minėjo per praeitą išpardavimą temoj, kad tos šliopkės gan sunkios. Aš kedus easytono turiu, man tas padas pasirodė labai smagus nešiojimui.

Nu ne 30 kazkiek, o 39,02 eur. Taip kad beveik 40eur. mirksiukas.gif
Ar cia save taip guodziam ,kad 39 eur, tai yra 30euru kazkiek ten su kapeikom? biggrin.gif
Atsakyti
laukiu atkeliaujant Nobrand Tyra tik žiūriu jau tik 41dydis likęs biggrin.gif turėtų būt labai šilti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kristinux nesinervinkit,nera jokio kodo,kitaip senai cia temoj butu idetas.
Gyriu jusu pirkini,uz kiek pagavot?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 02 01, 18:25)
kristinux nesinervinkit,nera jokio kodo,kitaip senai cia temoj butu idetas.
Gyriu jusu pirkini,uz kiek pagavot?

o aš jau galvoju, kad nesugebu rasti biggrin.gif už beveik 38eur , ooo, žiūriu ir paskutinius kažkas nupirko bigsmile.gif
Atsakyti