Įkraunama...
Įkraunama...

Eilinį kartą "tik draugas". Kodėl?

Sveikas 4u.gif

Man susidarė įspūdis, kad esi jaunas, rimtas žmogus, ir gal net kiek per rimtas, todėl nėra kažkokio kabliuko ar taip vadinamo cinkelio, kuris moterį galėtų užkabinti.

Iš kitos pusės, kad tampi kažkam draugas - nematau jokio trūkumo. Juk negali visoms tarp potencialus vyras ar meilužis. Banaliai skamba galbūt, bet kad taptum daugiau nei draugas, vis tiek turi būti tam tikra chemija, trauka, na kažkas. Pradžioj galbūt kad ir galantiškumas, daugiau asistavimo ar gražus vyriškas dėmesys.

Ir ne, nepritariu, kad geranoriški vaikinai yra mažiau mėgstami. Gal tarp šešiolikmečių ir taip, bet ieškant normalaus gyvenimo partnerio niekas nenori papildomų problemų smile.gif Taigi tavo geranoriškumas - tavo didelis pliusas.
Papildyta:
QUOTE(ukmerge @ 2014 03 08, 10:06)
4. jei vaikysteje tyciojosi is taveęs, matyt buvo uz ka. ir suaugus niekas nepasikeicia, bent jau tavo busena. gal papuoli i kita aplinka, taciau nezinia, ka tau uz akiu kalba.... todel reiketu gerai ivertinti, del ko tyciojosi? gal tau tik atrodo kad pasikeitei ar kazkas pasikeite?  gal tas tyciojimasis dabar kitoks.

Aš apakusi blink.gif Jums viskas su galva gerai? Matyt buvo už ką tyčiotis? Tyčiotis iš kito žmogaus niekada nėra už ką. Tyčiojimasis čia jums ne šiaip draugiškas pasišaipymas.

Kaip Lietuvoj mokyklose dažnai įprasta, tyčiojamasi dažnai iš protingesnių ir gabesnių, tai nenustebčiau, kad ir šiuo atveju kokiems semkes gliaudantiems treningutiems buduliams užkliuvo, kad kažkas gyvenime turi didesnių siekių. Sakot, jam dėl to pasikeisti reikėjo? Ne, aš vis dar apakus.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 01 30, 22:40)
Būtum tu ne sostinės pacanas, aš tau gyvai įvardinčiau, kas su tavimi "blogai" laugh.gif

Aš pasakysiu, kas man būtų svarbu. Asistavimas kaip moteriai, vaišingumas per pasimatymus. Ne, dėl to nesijaučiu materialistė, man tai normalus vyro elgesys. Nelabai patiktų, kad tokių metų vaikinas dar gyventų su tėvais. Svarbu, kad vyras tvarkingai atrodytų, skaniai kvepėtų. Norėčiau atrasti bendrų interesų, pomėgių. Labai svarbu, kad ir fizinė trauka būtų. Vaikinas turėtų būti kažkuom įdomus, kažkuo domėtis. Kalbant apie finansinę pusę, aš nenorėčiau, kad su antra puse mano gyvenimas suprastėtų. Aš siekiu papildomų pajamų, didesnio uždarbio, man nereikia, kad vyras mane išlaikytų, tačiau aš noriu ir vyre matyti perspektyvas. Tavyje man to truktų. Ai, tau gerai, kaip yra, kažkaip gyvensim, kažkaip išlaikysim tuos vaikus, ne toks tikslas gyvenimo. O koks tikslas? Gal ta laiminga šeima? Bet laiminga šeima ir oru negyvena.

Dar man užkliuvo emocijų, ugnelės, chemijos tarp dviejų žmonių nuvertinimas. Taip, jos svarbios ir labai. Ar tu įsivaizduoji, kad sutinki kitą žmogų ir sugalvoji: o, jis geras vaikinas, nori šeimos ir jį aš jau dabar mylėsiu?

Paantrinsiu. Per savo poskyrybinį skubėjimą, susidėjau su panašaus tipo vaikinu, kaip galbūt autorius. Po buvusiojo, dabartinis atrodė aukso gabalas - rūpestingas, ramus, intelektualus, turintis humoro jausmą, vaišingas, asistuojantis (kai aš būdavau įpratus pati savim pasirūpint, tai net juokinga prisimint, kai išeidavom iš kokio prekybcentrio ir aš tempiu sunkesnį maišą, jis nori paimti, o aš nesąmoningai stipriai įsitvėrus laikau ir neduodu... Prireikė atprast nuo stipros moteros pareigų). Bet tik dabar pradėjau suprasti, kad greičiausiai mums nepakeliui, nes jausmų rodyti jis nemoka... Buvusysis šiuo atžvilgiu buvo pranašesnis. Man patikdavo kai ex sakydavo, kaip jam buvo gera su manim, kad jaučiasi pakylėtas, jaučia ypatingą atmosferą, kad aš jam ypatinga, o ne tik graži, protinga, įdomi mergina. Kažkaip išskirdavo mane iš visų homo sapiens mot. giminės. Tas labai jaudindavo. Dabartinis to nesugeba.

Kitas dalykas - dabartinis draugas irgi nėra ambicingas - dirba toje pačioje įmonėje n metų, nesiekia aukštesnių pareigų, nors yra puikus darbuotojas, nesieško geresnio darbo, leidžia, kad jam liptų ant galvos, nežino, kuo nori būti. Tai aš jam sakau - bandyk, nepabandęs tai šen, tai ten nesužinosi. Nesugeba išeiti iš savo komforto būsenos, nėra ryžtingas. Tai tikrai nesukelia nei saugumo, nei jaudulio nei pasitikėjimo bendra ateitimi.

Buvusiojo vaikiškas noras "užkariauti visą pasaulį" šiuo atveju man atrodė patrauklesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 03 12, 19:42)
Kitas dalykas - dabartinis draugas irgi nėra ambicingas - dirba toje pačioje įmonėje n metų, nesiekia aukštesnių pareigų, nors yra puikus darbuotojas, nesieško geresnio darbo, leidžia, kad jam liptų ant galvos, nežino, kuo nori būti. Tai aš jam sakau - bandyk, nepabandęs tai šen, tai ten nesužinosi. Nesugeba išeiti iš savo komforto būsenos, nėra ryžtingas. Tai tikrai nesukelia nei saugumo, nei jaudulio nei pasitikėjimo bendra ateitimi.
Buvusiojo vaikiškas noras "užkariauti visą pasaulį" šiuo atveju man atrodė patrauklesnis smile.gif

Aš šitą perskaičiau ne viename poste. Ir kažkaip galvoju, kad kažko čia nesuprantu. Jeigu jūsų žmogus turi stabilų darbą, kurį jis mėgsta, ir kuriam jis puikiai jaučiasi, yra įvertintas, kodėl būtinai jis turi jį keisti? Na, jeigu pats nenori. Kaip suprantu, nenori. Man čia panašu į tėvus, kurie per vaikus bando siekti savo pačių nerealizuotų svajonių, ir stebisi, kodėl vaikai kažko nenori. Kas kita, jei vyras turi nemėgstamą darbą, žemas pajamas ir t.t., bet nieko nedaro, kad situacija pasikeistų.

Aš bandau save įsivaizduoti vyro vietoj. Jeigu turėčiau mėgstamą darbą (nesvarbu kokį, svarbu mėgstamą), ir man antra pusė nuolat siūlytų iš jo išeiti, nes ji taip nori... Hmmm. Užknistų.

Čia gi, kaip suprantu, autorius nėra kokia vargo pelė, dirbanti už minimumą ir nieko nesiekiantis. Jis turi mėgstamą darbą, normaliai uždirba, bet nesiverčia per galvą, kad uždirbtų visus pasaulio pinigus. Ar tai būtinai blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 12 kovo 2014 - 21:54
QUOTE(Pienių pūkai @ 2014 03 10, 18:02)
Aš apakusi blink.gif Jums viskas su galva gerai? Matyt buvo už ką tyčiotis? Tyčiotis iš kito žmogaus niekada nėra už ką. Tyčiojimasis čia jums ne šiaip draugiškas pasišaipymas.

Bet žinokite, tam tikra prasme tai gryna tiesa. Jūs tik taip nesinervinkite, o vietoje to panagrinėkite skirtumus tarp tų, iš kurių niekada nematėte, kad kas tyčiotųsi ir tarp tų, iš kurių daug kas tyčiojosi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 12, 22:11)
Bet žinokite, tam tikra prasme tai gryna tiesa. Jūs tik taip nesinervinkite, o vietoje to panagrinėkite skirtumus tarp tų, iš kurių niekada nematėte, kad kas tyčiotųsi ir tarp tų, iš kurių daug kas tyčiojosi.

Aš nesinervinu, bet pirmąkart girdžiu tokį požiūrį. Dar labiau nustebusi, kad kažkam tai dar ir normalu. Laimei, savo aplinkoje su tuo nesusidūriau, tai nelabai galiu nagrinėti skirtumus. Bet man patyčios bet kuriuo atveju nėra normalus reiškinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2014 03 12, 23:53)
Aš šitą perskaičiau ne viename poste. Ir kažkaip galvoju, kad kažko čia nesuprantu. Jeigu jūsų žmogus turi stabilų darbą, kurį jis mėgsta, ir kuriam jis puikiai jaučiasi, yra įvertintas, kodėl būtinai jis turi jį keisti? Na, jeigu pats nenori. Kaip suprantu, nenori. Man čia panašu į tėvus, kurie per vaikus bando siekti savo pačių nerealizuotų svajonių, ir stebisi, kodėl vaikai kažko nenori. Kas kita, jei vyras turi nemėgstamą darbą, žemas pajamas ir t.t., bet nieko nedaro, kad situacija pasikeistų.

Aš bandau save įsivaizduoti vyro vietoj. Jeigu turėčiau mėgstamą darbą (nesvarbu kokį, svarbu mėgstamą), ir man antra pusė nuolat siūlytų iš jo išeiti, nes ji taip nori... Hmmm. Užknistų.

Čia gi, kaip suprantu, autorius nėra kokia vargo pelė, dirbanti už minimumą ir nieko nesiekiantis. Jis turi mėgstamą darbą, normaliai uždirba, bet nesiverčia per galvą, kad uždirbtų visus pasaulio pinigus. Ar tai būtinai blogai?

Man atrodo, jūs kai ką praleidote. Nenorėjau išsiplėsti, bet jo alga - tai jo orumo trypimas. Jokio - nei finansinio, nei moralinio įvertinimo ir pripažinimo. Jei tai būtų jo mėgstamas darbas, už kurį mokami žmogiški pinigai ir dėl to jis neturėtų problemų, aš tik džiaugčiausi.

Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2014 03 13, 13:19)
Aš nesinervinu, bet pirmąkart girdžiu tokį požiūrį. Dar labiau nustebusi, kad kažkam tai dar ir normalu. Laimei, savo aplinkoje su tuo nesusidūriau, tai nelabai galiu nagrinėti skirtumus. Bet man patyčios bet kuriuo atveju nėra normalus reiškinys smile.gif

Ne tai, kad normalu, bet suprantama. Jei nesusidūrėte, tai ir sunku jums suprasti, o aš tai esu netgi nagrinėjusi mintyse, todėl žinokite lengva atrasti galus. Galbūt kartais atrodo, kad tyčiojamasi iš plaukų spalvos ar kreivų kojų, bet iš tiesų, viskas daug giliau ir taip, mano nuomone, tas, iš kurio tyčiojasi, gali labai daug, tik turi norėti pats pasikeisti arba kas nors jį/ją pamokyti. Paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 13, 17:29)
Ne tai, kad normalu, bet suprantama. Jei nesusidūrėte, tai ir sunku jums suprasti, o aš tai esu netgi nagrinėjusi mintyse, todėl žinokite lengva atrasti galus. Galbūt kartais atrodo, kad tyčiojamasi iš plaukų spalvos ar kreivų kojų, bet iš tiesų, viskas daug giliau ir taip, mano nuomone, tas, iš kurio tyčiojasi, gali labai daug, tik turi norėti pats pasikeisti arba kas nors jį/ją pamokyti. Paprasta.

Dar daugiau gali tie, kurie tyčiojasi.
Nesityčioti.

Bet juk patogiau, kai auka yra kalta, o ne skriaudėjas. Auka turi keisti situaciją, stengtis, lipti per save, kad pritaptų, o ne "ereliukas".
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 13, 17:12)
Dar daugiau gali tie, kurie tyčiojasi.
Nesityčioti.

Bet juk patogiau, kai auka yra kalta, o ne skriaudėjas. Auka turi keisti situaciją, stengtis, lipti per save, kad pritaptų, o ne "ereliukas".

Nepradėkite čia graudentis ne į temą. Net nežinome dėl ko ten iš autoriaus tyčiojosi. Nebeateina jis, taigi klausimas lieka atviras. O be to, atkreipkite dėmesį, kad jis minėjo ne vieną "ereliuką". Tai jei jau taip, tai ką lengviau pakeisti: minią ar vienam žmogui apsižvalgyti kas apie jį ne taip? Juk visada yra priežastis, o kalbame ne apie kažkokį manjaką, kuris pagalvo auką ir iš jos išsityčiojo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 13, 19:06)
Nepradėkite čia graudentis ne į temą. Net nežinome dėl ko ten iš autoriaus tyčiojosi. Nebeateina jis, taigi klausimas lieka atviras. O be to, atkreipkite dėmesį, kad jis minėjo ne vieną "ereliuką". Tai jei jau taip, tai ką lengviau pakeisti: minią ar vienam žmogui apsižvalgyti kas apie jį ne taip? Juk visada yra priežastis, o kalbame ne apie kažkokį manjaką, kuris pagalvo auką ir iš jos išsityčiojo.

Žinoma, minia lai valdo, ir jei prie jos nepritampi, esi kitoks (per storas ar per plonas, per kvailas ar per protingas, per lėtas ar per greitas, per turtingas ar per vargšas, na, tiesiog, nukrypsti nuo statistinio Montavertes viduriuko) reiškia, tave galima ėsti, ir tu pats esi kaltas smile.gif
Tipiška tipiškos homo sovieticus mąstysena biggrin.gif

p.s. beje, "ereliukai" visada gaujomis puola. Viens ant vieno eiti su kokiu "lūzeriu" jiems gerokai per baisu. Kaip matau, kruopščiai išėjote šią mokyklą biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=XmkYOzUhLJ0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 14 kovo 2014 - 13:53
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 14, 13:49)
Žinoma, minia lai valdo, ir jei prie jos nepritampi, esi kitoks (per storas ar per plonas, per kvailas ar per protingas, per lėtas ar per greitas, per turtingas ar per vargšas, na, tiesiog, nukrypsti nuo statistinio Montavertes viduriuko) reiškia, tave galima ėsti, ir tu pats esi kaltas  smile.gif
Tipiška tipiškos homo sovieticus mąstysena   biggrin.gif

p.s. beje, "ereliukai" visada gaujomis puola. Viens ant vieno eiti su kokiu "lūzeriu" jiems gerokai per baisu. Kaip matau, kruopščiai išėjote šią mokyklą  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=XmkYOzUhLJ0

Tai jūs esate labai primityviai mąstanti šioje situacijoje ir tik laikote pyktį, pagiežą arba gailitės aukų. Kuo jūs tada geresnė ir tolerantiškesnė? Būtent, sovietmečiu galėjote mažiau mąstyti, o dabar jums pačiai būtų pravartu daugiau pasukti smegeninę. Gal jūs apsidairykite, paanalizuokite ar tikrai minia yra tobula, nei vieno storo, per plono, per ryžo ir t.t.? Taip tik atrodo, kad žmogus miniai užkliūva dėl šukuosenos, svorio ar pan., bet iš tiesų visai ne dėl to. Užkliūva žmogaus vidus, jo tam tikros silpnos savybės. Tą galima kontroliuoti, mokytis tai perlipti ir tai labai naudinga "aukai". Po kiek laiko apsidairys, kad tų "ereliukų" aplink nebėra ax.gif
Ir kaip minėjau - nemaišykite minios su kokiais manjakais, kuriems patiems reikia pagalbos.

P.S. ir jūs pati net nesupratote to savo įdėto video lotuliukas.gif Keep analizing, woman mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 kovo 2014 - 15:23
Autoriui,

Yra daug vienišų merginų, todėl jūms dar tikrai gali pasisekti. Tai, kad turite draugų ir, kad draugės gražiai apie jus atsiliepia, mano nuomone, parodo, kad nesate prastas, todėl tikėkite savimi. Pabandykite atrasti savo geriausias savybes, pomėgius - gilintis į save.
Jeigu būsite savimi pasitikintis, patikimas, doras ir dar kažkuo įdomus ( pavyzdžiui domėsitės sportu, filosofija, kelionėmis ar dar kuo) tikrai galėsite patraukti merginų dėmesį. Galbūt jūms dar reikia "paaugti" iki savo ieškomos "žmonos". Merginos turi tokią patarlę: ,, Nori princo - būk princese".
Arba jūs tiesiog "jos" dar nesutikote. Dalyvaukite įvairiose veiklose, susirinkimuose, draugų vakarėliuose ir t.t. Tarp kitko merginų perteklius visalaik būna šokiuose mirksiukas.gif
Arba galiausiai, jeigu ieškote "praktiškų" ( kai abu nori kurti šeimą, stabilumą, nors nesitiki "stogą plėšančių" jausmų) santykių, tai jūs turėsite daugiau galimybių kai tarp jūsų benraamžių po truputi pradės daugėti desperatiškai trokštančių santuokos moterų. Juk yra daug vienišų moterų...

Sėkmės paieškose rolleyes.gif
Atsakyti