Man susidarė įspūdis, kad esi jaunas, rimtas žmogus, ir gal net kiek per rimtas, todėl nėra kažkokio kabliuko ar taip vadinamo cinkelio, kuris moterį galėtų užkabinti.
Iš kitos pusės, kad tampi kažkam draugas - nematau jokio trūkumo. Juk negali visoms tarp potencialus vyras ar meilužis. Banaliai skamba galbūt, bet kad taptum daugiau nei draugas, vis tiek turi būti tam tikra chemija, trauka, na kažkas. Pradžioj galbūt kad ir galantiškumas, daugiau asistavimo ar gražus vyriškas dėmesys.
Ir ne, nepritariu, kad geranoriški vaikinai yra mažiau mėgstami. Gal tarp šešiolikmečių ir taip, bet ieškant normalaus gyvenimo partnerio niekas nenori papildomų problemų Taigi tavo geranoriškumas - tavo didelis pliusas.
Papildyta:
QUOTE(ukmerge @ 2014 03 08, 10:06)
4. jei vaikysteje tyciojosi is taveęs, matyt buvo uz ka. ir suaugus niekas nepasikeicia, bent jau tavo busena. gal papuoli i kita aplinka, taciau nezinia, ka tau uz akiu kalba.... todel reiketu gerai ivertinti, del ko tyciojosi? gal tau tik atrodo kad pasikeitei ar kazkas pasikeite? gal tas tyciojimasis dabar kitoks.
Aš apakusi Jums viskas su galva gerai? Matyt buvo už ką tyčiotis? Tyčiotis iš kito žmogaus niekada nėra už ką. Tyčiojimasis čia jums ne šiaip draugiškas pasišaipymas.
Kaip Lietuvoj mokyklose dažnai įprasta, tyčiojamasi dažnai iš protingesnių ir gabesnių, tai nenustebčiau, kad ir šiuo atveju kokiems semkes gliaudantiems treningutiems buduliams užkliuvo, kad kažkas gyvenime turi didesnių siekių. Sakot, jam dėl to pasikeisti reikėjo? Ne, aš vis dar apakus.