Įkraunama...
Įkraunama...

Eilinį kartą "tik draugas". Kodėl?

QUOTE(SostinėsPacanas @ 2014 01 30, 19:38)

Visų trečia - dėl savo tikslų merginoms atskleidimo. Taip, aš neslepiu, kad tikiuosi perspektyvų, ateities, kad nesu iš tų žmonių, kuriems reikia tik sekso, pramogų ir trali vali (kad ir kaip daugybė moterų mėgsta sakyti, kad "jiems tik to ir reikia", bet tai toli gražu nėra tiesa).

Neslepiat kaip?
Per antrą susitikimą pasakot, kad jau ieškot žmonos?
Sakau tavirai, po tokių žodžių vienareikšmiškai tampat nuobodus ir pastatomas į eilę " nesunkiai gaunamas". Nes dabar atrodo, kad galėtumėte būti su bet kuo, kuri tik į Jus rimtai -iūrėtų. Moterys irgi mėgsta siekti, bei būti ypatinga. O ne 100 laiko kaip draugu, tai aš kitokia būsiu.. tiksliau Jūs jau u-mušėt visą intrigą, įdomumą. Pati pradžia ir būna aistra,chemija..šeima vėliau..
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 01 31, 00:02)
Neslepiat kaip?
Per antrą susitikimą pasakot, kad jau ieškot žmonos?
Sakau tavirai, po tokių žodžių vienareikšmiškai tampat nuobodus ir pastatomas į eilę " nesunkiai gaunamas". Nes dabar atrodo, kad galėtumėte būti su bet kuo, kuri tik į Jus rimtai -iūrėtų.

Šitą ir aš norėjau pasakyti. Iš to, ką parašėte atrodo, kad jums tiktų bet kuri mergina sutinkanti artimiausiu metu ištekėti ir pagimdyti vaikų. Ir jokiai merginai tai nepatiktų išgirsti (nebent, vyresnio amžiaus, praradusiai viltį rasti normalų vyrą ir gyvenančiai principu "geriau bet koks vyras, nei jokio"). Jei taip kalbat per pasimatymus, nenuostabu, kad jie neturi tęsinio.

Ne svarbiausias, tačiau užkliuvęs dalykas, tiksliau, ši frazė: uždirbu ir ne kažkiek, karjeros nesiekiu - man tai nėra gyvenimo tikslas. Materializmas materializmui nelygu. Viena norėti namo ant ežero krato ir mašiniuko odinėmis sėdynėmis, kita - norėti išgalėti savo vaikui pirkti rūbus ne iš skuduryno. Jei jau ieškote moters artimiausiu metu norinčios susilaukti vaikų, nenuostabu, kad finansai lieka ne paskutinėje vietoje. Ne mano reikalas kiek uždirbate, tačiau ar jūsų atlyginimas leistų išlaikyti šeimą? Pvz. randate moterį uždirbančią tiek pat kiek jūs (arba mažiau, nes statistiškai, moterims mokamas mažesnis atlyginimas, nei vyrams). Antrais vaiko priežiūros atostogų metais moteris gautų tik 40% įprasto atlyginimo. Ar užtektų jūsų atlyginimo ir 40% žmonos atlyginimo išlaikyti trijų asmenų šeimą? Ypač jei reikia mokėti paskolą ar nuomą. O jei vaikas dažnai sirgtų ir žmonai tektų išeiti iš darbo? Jei atsakymas ne, jūsų vietoje nepasakočiau, kaip man nerūpi karjeros perspektyvos.
Beje, ar neseniai nerašėte straipsnelio į DELFI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @nda: 31 sausio 2014 - 09:33
Jeigu visos merginos pasako ta pati (tik draugas), tai akivaizdu- jus nesukeliate joms seksualinio potraukio, todel bendravimas su tokiu vaikinu anksciau ar veliau uztvirtinamas "tik draugu".
Kodel jus fiziskai netraukiate priesingos lyties,- priezasciu gali buti begale.
Gal reiktu ismokti aistros- sukurt intymuma, pabut paslaptingesniu, ismokti liesti, kalbeti (kuzdeti) aistringai,.....
pasitikekite savimi:victory: , pabukite aistringesnis:sex , zaismingesnis:yahoo:, samojingesnis:akiniai ir manau, atsiras norinciu eile.... ok.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo įžvalgomis (tai, faktas, tik mano asmeninės mintys)

1. Tai kad, nuvertinate emocijas, trauką - darote didelę klaidą. kiekviena moteris visų pirma santykiuose tikisi pasijausti princese/karaliene, geidžiama, trokštama, pati pačiausia. O jei ji iš jūsų nesulaukia jokio emocinio to patvirtinimo, ji automatiškai nemato jumyse VYRO.

2. Jei jūs vos ne iškart moteriai duodat suprasti, jog jūsų bendravimo tikslas su ja yra ne malonus buvimas su ja pačia, o santuoka ir vaikai netolimoje ateityje, tai išgąsdinate. Viskam turi būti savas laikas. Pirma pažinkite viens kitą, pasidžiaukite buvimu kartu, įsivažiuokite, ir tik tada, po kurio laiko, imkite galvoti apie tolimesnius šeimyninius santykius.

3. Kaip ir dauguma jau rašė, pinigai yra svarbu. Ir tai toli gražu nematerializmas. Bet jei moteris jaučia, jog nesugebėsite aprūpinti jos ir mažylio esant reikalui, na, pvz, jai esant motinystės atostogose, ji nesijaus saugiai. Stogas virš galvos, maistas, gydytojai susirgus. Tai yra ne kažkoks išpindejimas, o elementarūs poreikiai. Visokie prabangūs namai, geros mašinos ir atostogos bahamuose į tai neįeina. Pats sakote, jog karjeros nesiekiate - tada faktas, kad ir ateityje situacija negerės. mes su vyru kai susiėjome bendram gyvenimui, abu buvome vargšai studentai, tačiau visąlaik jaučiau, jog jis turi ambicijų ir kad ir kas benutiktų, su juo būsiu saugi tiek aš, tiek būsima šeima.
Atsakyti
Pabūkit džentelmenu ir pakvieskit Liebchen į pasimatymą, išgirsit gyvai, kame gal būt slepiasi bėda ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei taip bendraujama,kaip aprašyta, net aš visiškai beviltiška 40-metė, antrą kartą nesusitikčiau.
Reikia romantikos , dovanų , staigmenų planuojant laisvalaikį, gero sekso pradraugavus kelis mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 01 31, 12:24)
gero sekso  pradraugavus kelis mėnesius.

tai galioja jaunimui. O tiems, kam 30 ar kaip paciai 40, tai keli menesiai jau kiek per ilgai.
Atsakyti
as dazniausiai i draugus nurasau tada, kai nera traukos.
daznai buna, kad vaikinas yra per geras - tokius baisu iskaudint. arba pats save pateikia kaip drauga per savo kukluma ar nzn ka - ta prasme, bendrauja kaip draugelis: nei komplimentu, nei flirto, tiesiog daznas bendravimas. tai tada ir tampa tiesiog draugas smile.gif
Atsakyti
Buvo man taip - tikrai visai neblogas vaikinas - protingas, išsilavinęs, perspektyvus, mandagus, aukštas, išvaizdus. Nu, atrodo, super, ko daugiau norėti. Bet vat nebuvo to kažko neapčiuopiamo... Traukos, kibirkšties ar kaip tą bepavadintum. Ir nieko jam netrūko - nei ryžto, nei romantiškumo, aiškiai jaučiau simpatiją iš jo pusės... Tris mėnesius su juo susitikinėjau, tikėdamasi, kad tas kažkas atsiras su laiku. Nieko panašaus schmoll.gif Mama iki šiol negali suprasti, kaip aš mečiau tokį perspektyvų variantą biggrin.gif O vat sutikau MB, ir nors jis, turbūt, visais punktais pralaimėtų, jei palyginčiau su anksčiau minėtu, bet ta kibirkštėlė įsiplieskė nuo pirmų akimirkų...
Na ir kaip tokiu atveju žodžiais įvardinti, kaip temos autorius norėtų, kas buvo negerai? neįmanoma, nes tai neapčiuopiama. Nes tai arba yra, arba nėra.
Atsakyti
QUOTE(SostinėsPacanas @ 2014 01 30, 13:32)
Mokykloje, vaikystėje manęs bendraamžiai nevirškino, vis stengėsi užlipti ant galvos, teko patirti nemažai patyčių. Vėliau, suaugus - žmonių požiūris pasikeitė, žmonės darbo, draugų ir pažįstamų aplinkoje pradėjo vertinti tai, kad "ne šaladrajus, tvarkingas, geranoriškas, intelektualus". Bet su antros pusės paieškomis oi kaip sunku...

Ir niekaip negaliu išsiaiškinti, kame čia problema. Gal tai kažkas "kolektyvinėje pasąmonėje"? Ar teko pačioms kada susidurti su tokiais vaikinais/vyrais, kurie tiesiog tik draugai, ir nieko daugiau... Kokios priežastys tai nulėmė, ir kaip reikėtų vyriškai pusei elgtis, kad visa tai pakeisti? Apsiženyti, kaip bebūtų, visgi norisi...

Niekas neatkreipė dėmesio į šį sakinį, o tai gali būti pagrindas. Gali būti žmogaus laukas labai silpnas, tam tikros manieros, mimikos ar pan., kurių jis pats nemato, nejaučia, nesuvokia, kitus gali erzinti ir gali kelti norą jį menkinti netgi nesąmoningai. Kad suaugę to nebedaro, tai dar nieko nereiškia, nes neaišku kokioje aplinkoje dabar susitinkama ir kiek. Neaišku ką už nugaros šneka.
Atsakyti
O ar temos autorius sportuoja?.. Paskaičius pirmą postą, spėčiau kad dirba kažkokį intelektualų darbą prie kompo. Gali būti, kad tiesiog atrodote užsisėdėjęs. Žinau tokių žmonių, kurių laikysena, manieros, elgesys rodo nepasitikėjimą savimi. Atrodo, nors imk ir nusiųsk tokį žmogų į sporto salę ar į mišką, kad grynu oru pakvėpuotų ir atsigautų.

Taip pat susidarė įspūdis, kad temos autorius laiko save intelektualiu, tačiau kaip vyras yra nuobodokas...
Atsakyti
1. neaišku kaip jis atrodo. gal visgi yra neišvaizdus, o tai irgi turi įtakos. aišku, jei vien tik neišvaizdus, tas dar nelemia, bet jei prisideda kiti punktai, tada ir lieka tik draugas.
2. nerodo emociju, nerodo kad i mergina ziuri kaip i mergina, o ne drauga. Bendrauji kaip su draugu. sutinku, gerai kai gali bendrauti kaip su draugu, bet tai gali buti tik veliau, kai jau rimtai pradejote draugauti, apsivedete, bet pradzioje mergina turi jausti kad tu esi vyras, o ne draugas.
3. neturi jokiu siekiu. as tarkime noriu gyventi geriau, kazko siekti ir is vyro tikeciausi kad jis butu uz mane ryztingesnis. bet jei man pasakytu vaikinas kad jam gerai kaip yra, ir karjeros nesiekia ir pan., net jei jis man patiktu, kazin ar ryzciausi kazka pradeti, kad ir kaip beviltiska buciau.... Geriau jokio, nei paskui problemu turet.
4. jei vaikysteje tyciojosi is taveęs, matyt buvo uz ka. ir suaugus niekas nepasikeicia, bent jau tavo busena. gal papuoli i kita aplinka, taciau nezinia, ka tau uz akiu kalba.... todel reiketu gerai ivertinti, del ko tyciojosi? gal tau tik atrodo kad pasikeitei ar kazkas pasikeite? gal tas tyciojimasis dabar kitoks.

Sunku iš tikro kai esi ramus, kuklus, kad ir intelektualus.... Blogiausia kad paskui net pripranti būti vienas ar viena, ir tu jau nebemoki reiksti emociju, nes tavo organizmui tai yra neiprasta.... ir tu su visais bendrauji kaip su draugais ar pazistamais, net jei viduje jauti ka nors daugiau. ech.... bet as skaitau : jei lemta tai lemta, jei ne, tai ne. ir kam ieskoti bedos.
Atsakyti