Sugluminot,
jei jau visu numyleti liebherr nebepatikima, tai ka tada pirkti??? Nes jau buvau bekimbas :-) ant LIEBHERR ICBS 3214... bet jei sumokejus tiek pinigu vel bus galvos skausmas, tai tada visai neviltis...
I koki "brand'a tada reikia ziureti? Ir nuo kiek litu prasidetu imontuojami su nuline zona?
QUOTE(sauliejus @ 2014 05 08, 08:46)
Sugluminot,
jei jau visu numyleti liebherr nebepatikima, tai ka tada pirkti??? Nes jau buvau bekimbas :-) ant LIEBHERR ICBS 3214... bet jei sumokejus tiek pinigu vel bus galvos skausmas, tai tada visai neviltis...
I koki "brand'a tada reikia ziureti? Ir nuo kiek litu prasidetu imontuojami su nuline zona?
Jau siūliau ir vėl pasiūlysiu pirkti be jokiu 0 zonų modeliuką KI86NAD30 arba KI87SAF30
QUOTE(sauliejus @ 2014 05 08, 10:46)
Sugluminot,
Buvo prieš kelis metus sisteminių bėdų su LAISVAI PASTATOMAIS Liebherr šaldytuvais, gaminamais Vokietijoje.
Su įmontuojamais tokių dalykų nebuvo.
Sveiki, vis dar sprendžiu dilemą dėl šaldytuvo. Turėjome šaldytuvą Beko 174 cm ir šaldiklį Atlant apie 150 cm aukščio (pirkti daugiau kaip prieš 12 m., šerkšnija). Dabar įrenginėjame naują virtuvę ir noriu keisti šaldytuvą, bet nežinau ką pasirinkti: ar palikti šaldiklį ir pirkti šaldytuvą su no frost mažesniu šaldikliu (iki 60-90 l) ir stalčiais daržovėms ir mėsai, ar viską talpinti į vieną. Tokiu atveju reikės šaldytuvo su dideliu šaldikliu (virš 100 l) ir didesnės šaldytuvo zonos, nes šeimoje 4 asm. Biudžetas gal iki/apie 3500 lt. Plotis iki 75cm, aukštis ir gylis neriboja.
Jei būtų vienas, norėčiau su geraisiais stalčiais, kad produktai ilgiau išliktų švieži ir dideliu šaldikliu.
Jei du tai greičiausiai mažiau ekonomiškas variantas.
Ką manote ir ką galite pasiūlyti?
Jei būtų vienas, norėčiau su geraisiais stalčiais, kad produktai ilgiau išliktų švieži ir dideliu šaldikliu.
Jei du tai greičiausiai mažiau ekonomiškas variantas.
Ką manote ir ką galite pasiūlyti?
haribo70,
Jūsų atveju rekomenduoju BOSCH KGE49AI40 A+++ (+/-3000 Lt)
http://www.bosch-hom.../KGE49AI40.html
Sveiki visi, liejuosi į gretas, nes ir mums prisireikė atsinaujinti virtuvę, tai pirmiausia šaldytuvas. Reikia dvidurio, laisvai pastatomo, tai dairomės į Bosch du variantus
Pimas toks
ir
Antras toks.
Kuris pranašesnis, geresnis ir šiaip kurį patartumėte priglausti virtuvėje?
Pimas toks
ir
Antras toks.
QUOTE(Sunsbaby @ 2014 05 08, 16:13)
Sveiki visi, liejuosi į gretas, nes ir mums prisireikė atsinaujinti virtuvę, tai pirmiausia šaldytuvas. Reikia dvidurio, laisvai pastatomo, tai dairomės į Bosch du variantus
Pimas toks
ir
Antras toks.
Pimas toks
ir
Antras toks.
Skirtumas tik tai kad BOSCH KAD62S51 juodo stiklo durys o BOSCH KAD62A71 nerūdyjančio plieno
QUOTE(Kikker @ 2014 05 08, 16:59)
Skirtumas tik tai kad BOSCH KAD62S51 juodo stiklo durys o BOSCH KAD62A71 nerūdyjančio plieno
Ant kurių mažiau matysis pirštų antspaudai? O visumoje, ar pasirinktas tiek vienas, tiek kitas modelis turi tas tikrąsias nulines zonas? Aš su technika nelabai draugauju, tai ir klausiu iš pažiūros turbūt neesminių dalykų
QUOTE(Sunsbaby @ 2014 05 08, 17:31)
Ant kurių mažiau matysis pirštų antspaudai? O visumoje, ar pasirinktas tiek vienas, tiek kitas modelis turi tas tikrąsias nulines zonas? Aš su technika nelabai draugauju, tai ir klausiu iš pažiūros turbūt neesminių dalykų
Na turi vadinama '' FreshProtect Box'' stalčius kuris reguliuojasi galima nureguliuoti temperaura arti 0,2 ir 4 laipsniai
http://www.youtube.c...h?v=gXgewydB9zA
Labai neteplus bus BOSCH KAD62S21 bet jai netinka spalva tada aisku plienas
QUOTE(Sunsbaby @ 2014 05 08, 19:31)
Ant juodo mažiau matysis pirštai. Ir lengviau nusivalys. "Gyvai" juodas įspūdingiau atrodo.
Techniškai jie vienodi.
Jei žiūrite juodo stiklo, dar yra analogiškas SIEMENS. Būtinai pažiūrėkite! Jis papildomai dekoruotas smulkiais pilkais taškeliais, kurių iš maždaug 3 metrų atstumo nebesimato.
QUOTE(Kikker @ 2014 05 08, 15:37)
haribo70,
Aš jį irgi žiūrinėju, tik dėl stalčių abejonės: vaisiams ir daržovėms tai drėgnumas reguliuojamas, o mėsai, tai atrodo kaip paprastas stalčius, net nesandarus, nors rašo, kad ten temperatūra žemesnė 2 laipsniais negu šaldytuve ir mėsa (dėčiau dešrą, sūrį ir pan.) išsilaiko šviežia 2 k. ilgiau. Ar tai ne reklaminis triukas?
O kaip korpusas dėl teplumo?
QUOTE(haribo70 @ 2014 05 09, 07:53)
Aš jį irgi žiūrinėju, tik dėl stalčių abejonės: vaisiams ir daržovėms tai drėgnumas reguliuojamas, o mėsai, tai atrodo kaip paprastas stalčius, net nesandarus, nors rašo, kad ten temperatūra žemesnė 2 laipsniais negu šaldytuve ir mėsa (dėčiau dešrą, sūrį ir pan.) išsilaiko šviežia 2 k. ilgiau. Ar tai ne reklaminis triukas?
Mėsai ten nesireguliuoja...bet tikrai žemesnė šiek tiek temperatūra nei šaldytuve...o jai pirksite šviežius produktus tai manau tikrai laikys 2 k ilgiau:)