Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 10

QUOTE(Noon @ 2014 03 15, 16:12)
Ką specai pasakys apie Sharp šaldytuvus?

Labai sudomino šis modelis:
http://www.sharp.lt/...l...S&cat=21525

Jau raseme apie juos kad jie pakankamai kokybiski tvarkingi saldytuvai 4u.gif
Atsakyti
Tik "pakankamai kokybiški"? Norėtusi labai kokybiško smile.gif

Na bet suprantu, kad neišsidurtume tokį nusipirkę?
Atsakyti
QUOTE(Noon @ 2014 03 15, 18:36)
Tik "pakankamai kokybiški"? Norėtusi labai kokybiško smile.gif
....

Paieškokite Sub Zero. Tie tikrai geri biggrin.gif
Atsakyti
''Samsung RL60GGERS - pagaminta Lenkijoje.
SAMSUNG RL55VTEBG1 - pagaminta Korėjoje.
Pirmas lyg ir talpesnis.
Geri abu. Lenkams sekasi gaminti tuos Samsung. ''

cia anksciau rastas speedy komentaras..tai va kaip tik as nusizejau ta korejietiska, ziuriu yra tai ko reikia man, tik idomu kaip su koriejieciu kokybe,man nezinaciam tai koriejietiskas ar lenkiskas,atrodo abu prastai biggrin.gif o kokia tavo nuomone speedy? ;]
Atsakyti
QUOTE(kasiaks @ 2014 03 15, 20:00)
Pirmas lyg ir talpesnis.

cia anksciau rastas speedy komentaras..tai va kaip tik as nusizejau ta korejietiska, ziuriu yra tai ko reikia man, tik idomu kaip su koriejieciu kokybe,man nezinaciam tai koriejietiskas ar lenkiskas,atrodo abu prastai biggrin.gif o kokia tavo nuomone speedy? ;]

ziuriu kad ne ta modeli ikeliau kuri nusiziurejau, reiktu is tikro nuomones apie RB31FERNCSS/EF?
Atsakyti
QUOTE(kasiaks @ 2014 03 15, 23:25)
ziuriu kad ne ta modeli ikeliau kuri nusiziurejau, reiktu is tikro nuomones apie RB31FERNCSS/EF?

Tai paprastas ekonominis Samsung modeliukas pagamintas Lenkijoje .
Negalima saldytuvus vertinti i gerus ir labai gerus.Sugenda ir zinomu brendu saldytuvai,todel jai tinka kaina ir dizainas manau turite pirkti.
Visgi primenu kad saldytuva jau nepirksite ne 40 metu duok dieve siai dienai nors 7-10 prastovetu
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 16, 07:01)
Tai paprastas ekonominis  Samsung modeliukas pagamintas Lenkijoje .
Negalima saldytuvus vertinti i gerus ir labai gerus.Sugenda ir zinomu brendu saldytuvai,todel jai tinka kaina ir dizainas manau turite pirkti.
Visgi primenu kad saldytuva jau nepirksite ne 40 metu duok dieve siai dienai nors 7-10 prastovetu

As tada visai jau pasimeciau,neatrodo toks paprastas..Turi No Frost sistema,klasė A++,elektroninis valdymas,nerudijancio plieno spalva,taip pat buvau apziureti si modeli
tai maciau,kad mesos 0 zonos stalcius,pakankamai sandarus ir su papildomu ventiliatoriumi jam, na o darzoviu tai paprastas stalciukas,toks kaip ir visuoses saldytuvuose kuruose nera 0 zonos,tik kad gal dar papildomai gaus salcio nuo mesos stalciaus biggrin.gif Ar cia tik reklamai viskas surasyta,ar tikrai jis su tokiomis funkcijomis?Nes pasizejau boch su ChillerBox CrisperBox,tai paprastos dezutes, nesandarios,jokio papildomo saldymo joms, tik kazkurioj yra dregmes reguliavimas..
Atsakyti
QUOTE(kasiaks @ 2014 03 15, 22:00)
Pirmas lyg ir talpesnis.

Galiu tik pasikartoti.
SAMSUNG RL55VTEBG1 gaminami Korėjoje. Geri modeliai, retai genda.
Samsung RL60GGERS - gaminami Lenkijoje. Maždaug po metų, kai jie pasirodė Lietuvos rinkoje klausiau būtent pas tuos meistrus, kurie taiso Samsung'o šaldytuvus autorizuotame servise ir būtent pas tą žmogų, kuris juos importuoja į Lietuvą (juos pažįstu asmeniškai gerokai daugiau kaip 10 metų). Gavau atsakymą, kad galiu drasiai rekomenduoti, nes pagaminti padoriai.
Dėl RB31.... sisteminės nuomonės neturiu, bet dažnokai tenka matyti servise g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiaks @ 2014 03 16, 10:21)
As tada visai jau pasimeciau,neatrodo toks paprastas..Turi No Frost sistema,klasė A++,elektroninis valdymas,nerudijancio plieno spalva,taip pat buvau apziureti si modeli
tai maciau,kad mesos 0 zonos stalcius,pakankamai sandarus ir su papildomu ventiliatoriumi jam, na o darzoviu tai paprastas stalciukas,toks kaip ir visuoses saldytuvuose kuruose nera 0 zonos,tik kad gal dar papildomai gaus salcio nuo mesos stalciaus biggrin.gif Ar cia tik reklamai viskas surasyta,ar tikrai jis su tokiomis funkcijomis?Nes pasizejau boch su ChillerBox CrisperBox,tai paprastos dezutes, nesandarios,jokio papildomo saldymo joms, tik kazkurioj yra dregmes reguliavimas..

Samsung turi CoolSelect Zone kiekvieną produktą laikykite jam tinkamoje temperatūroje. Du patogūs ir lankstūs nustatymai: atšaldytą išpjovą, vištienos šlauneles ir menkės filė laikykite 0 ºC, kad būtų išsaugotas natūralus skonis arba nustatykite 3 ºC temperatūrą, kad vaisiai ir daržovės išliktų švieži ir traškūs.Bet tai tikrai nera tikra 0 zona/
Bosch turi ChillerBox (-2°C - +3°C) .Dėžėje palaikoma 2-3° C žemesnė temperatūra negu nustatyta šaldytuvo skyriuje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, į ką atkreipti dėmesį renkantis įmontuojamą šaldytuvą apart energijos taupumo?
Gal galetumėte rekomenduoti keletą dėmesio vertų modelių . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mirara @ 2014 03 17, 09:43)
Sveiki, į  ką atkreipti dėmesį renkantis įmontuojamą šaldytuvą apart energijos taupumo?
Gal galetumėte rekomenduoti keletą dėmesio vertų modelių . Ačiū

Per mažai informacijos.
Parašykite kokie kriterijai be elektros sąnaudų dar domina g.gif spalva,aukštis,biudžetas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 17, 15:24)
Per mažai informacijos.
Parašykite kokie kriterijai be elektros sąnaudų dar domina g.gif spalva,aukštis,biudžetas. ax.gif

Reikia įmontuojamo - tai spalva nedomina. Aukštis - net nežinau. O kainos kategorija gerai būtų iki 2000 LT . 4u.gif
Atsakyti