Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 10

QUOTE(werika @ 2014 02 25, 10:25)
O jei visgi apie tą Sharpą. Kokie pliusai minusai?

Šaunus labai šie SHARP šaldytuvai galite drąsiai pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 25, 10:30)

Ačiū smile.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:

Durnas klausimas. Tokių pačių (panašių) parametrų 60cm kiek kainuotų?
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 25, 10:58)
Ačiū smile.gif clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Papildyta:
Durnas klausimas. Tokių pačių (panašių) parametrų 60cm kiek kainuotų?

Jūs norite SHARP firmos 60 cm pločio?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 25, 11:16)
Jūs norite SHARP firmos 60 cm pločio?

Nebūtinai.
Tiesiog visada norėjau šio šaldytuvo.Tačiau kai pradėjome įsirenginėti namą, norai truputėlį pradėjo kirstis su galimybėmis. Todėl ir galvoju ar likti prie šio Sharp, ar ieškoti kažką mažesnio ir pigesnio. Bet ar bus tas mažesnis pigesnis tokių pačių parametrų, ar jau tik prastesni...
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 25, 11:18)
Nebūtinai.
Tiesiog visada norėjau šio šaldytuvo.Tačiau kai pradėjome įsirenginėti namą, norai truputėlį pradėjo kirstis su galimybėmis. Todėl ir galvoju ar likti prie šio Sharp, ar ieškoti kažką mažesnio ir pigesnio. Bet ar bus tas mažesnis pigesnis tokių pačių parametrų, ar jau tik prastesni...

Asmeniškai likčiau prie SHARP firmos nes turi didelę talpa ir bešerkšnę šaldymo sistemą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 25, 11:39)
Asmeniškai likčiau prie SHARP firmos nes turi didelę talpa ir bešerkšnę šaldymo sistemą thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu patinkat jūs man nors prie žaizdos dėk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei tik esate nedidelio ūgio ir bus patogu lankstytis žemyn daržovių...
Taigi, kompromisai...
Atsakyti

As turiu SHARP saldytuva ir esu patenkinta jau kiek metu smile.gif
Manau verta pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 25, 12:13)
As turiu SHARP saldytuva ir esu patenkinta jau kiek metu smile.gif
Manau verta pirkti smile.gif

Pilnai sutinku thumbup.gif nes juos labai retai kas perka kadangi jie gana platūs todėl renkasi tie kurie nori didelio talpaus šaldytuvo bet neranda siauresnio Side-By-Side šaldytuvo ,o lankstytis daržovių tai manau tik į naudą,sportas sveikata fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 vasario 2014 - 12:30
QUOTE(speedy @ 2014 02 25, 12:10)
Jei tik esate nedidelio ūgio ir bus patogu lankstytis žemyn daržovių...
Taigi, kompromisai...

Manau, esu nedidelio ūgio smile.gif O daržovių stalčiai apačioje gerai - mažiukas mano labai mėgsta lįsti į šaldytuvą, tai va pasirinkimas maisto bus liux-morkos, kopūstas, agurkas smile.gif Sveika mityba thumbup.gif

QUOTE(Kikker @ 2014 02 25, 12:28)
Pilnai sutinku  thumbup.gif nes juos labai retai kas perka kadangi jie gana platūs todėl renkasi tie kurie nori didelio talpaus šaldytuvo bet neranda siauresnio Side-By-Side šaldytuvo ,o lankstytis daržovių tai manau tik į naudą,sportas sveikata fitness4.gif

Va būtent - noriu talpaus, bet tie klasikiniai side by side man nepatinka, nes tas perskyrimas per vidurį labai apriboja tą vadinamą talpumą. O va šitie Sharp užtai ir užkliuvo už akies, kad neturi to perskyrimo ir yra toks tarpinis variantas tarp siauro ir plataus.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 25, 13:16)
Manau, esu nedidelio ūgio smile.gif O daržovių stalčiai apačioje gerai - mažiukas mano labai mėgsta lįsti į šaldytuvą, tai va pasirinkimas maisto bus liux-morkos, kopūstas, agurkas smile.gif Sveika mityba  thumbup.gif
Va būtent - noriu talpaus, bet tie klasikiniai side by side man nepatinka, nes tas perskyrimas per vidurį labai apriboja tą vadinamą talpumą. O va šitie Sharp užtai ir užkliuvo už akies, kad neturi to perskyrimo ir yra toks tarpinis variantas tarp siauro ir plataus.

Svarus apsiprendimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka galima butu isgirsti apie fimra BLOMBERG ir apie sita saldytuvo modeli Blomberg KND 9651 XA+ man rodos jie surenkami Turkijoj kas truputi ir atgraso nuo pirkimo.
Atsakyti