Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2014 02 07, 00:30)
laugh.gif Na, aš tai norėčiau, kad bet kuriuo atveju būtent ši daina išvažiuotų, nors anksčiau galvojau - bet kas, tik ne Mia blush2.gif

O man Mios versija idėjine prasme šią dainą sugadina blush2.gif Suprantu ją lygiai taip, kaip pateikia Vilija (jau nekalbant , kad Vilijos balso tembras šioje dainoje man kur kas labiau patinka).
Atsakyti
As irgi tik uz Vilijos daina. Kad tik ji atstovautu Lietuvai siemet. O kad dainuos ja Vilija ar MIa didelio skirtumo nera, bet jei rieikt rinktis tai labiau linkstu prie Vilijos versjos. smile.gif
Atsakyti
o gal bus Vaidas ir Atention biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražiai, kiek per mob.įrašą mačiau, Vilija „Dying“ dainavo thumb_yello.gif .Labai laukiu šiandien, kai per TV ją rodys. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Hmm... galvoju dabar, kad man čia panašu į tai, kaip būna su tais norais ir galimybėm. Man patinka Vilija ir tai, kaip ji atlieka "Atention" - tai vienintelė daina ir vienintelis atlikimas (lyginu su Mios ir Vaido variantais), kuris "veža" šioj atrankoj. Mane. Tačiau į EV siųsčiau vienareikšmiškai Mią su "Take look at me now". Tiesiog realiai į visa tai pažiūrėjau.

Šiaip ką žinau, visi tie atlikėjai likę normalūs, geri, tik, vat, ką daryt su Kavaliausku? ohmy.gif
Atsakyti
Kavaliauskui namo laikas.
Atsakyti
Kavaliauskas įdomiai pasirodė, neeuroviziškai, ale daina man labai suėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 08, 21:23)
Kavaliauskas įdomiai pasirodė, neeuroviziškai, ale daina man labai suėjo  rolleyes.gif

Nesitikejau, bet patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 21:03)
Kavaliauskui namo laikas.

Nu ir ka, sitas vaikinas sukiso mano zodzius man i gerkle ir dar su pirstu pagrudo. lotuliukas.gif Labai, labai, labai patiko, gyva, grazu, kabina.
Atsakyti
user posted image

ką vilija ten veikia dabar ??
Atsakyti
Oi, kaip Vilijos versija neskamba... Esu karta skaicius apibudinima - garsu skudurai... Tiek, kad buvo nebe statiska ir matesi, kad stengesi.
Atsakyti
Net nustebus likau po komisijos komentarų.
Atsakyti