Mia puikiai sudainavo Atention, patiko net labiau nei Vilija ir įdomiau scenoj žiūrėjosi. Nors pradžioj norėjos to Vilijos žemo balso. Įdomu kaip jos abi kartu atliktų šią dainą
Na, man tai kaip tik priešingai. Toks jausmas, kad greitoj vietoj Mia išvis nesuspėja artikuliuoti teksto. Ir kažkaip jos versija tokia daugiau koketiška, o man Vilijos "agresyvesnė" labiau prie širdies.
Man vis dar Vilijos variantas labiau, bet kuo toliau klausau Mios versijos, tuo labiau galvoju, kad nebūtų blogai, jei ir ji važiuotų.
Man atrodo, Vilijai reiktų kažką su apranga pasikoreguot, nes dabar toks repeticijos vaizdas susidaro. Ir Kirdeikį gal pakeist kažkuo kitu. Dar tamsos pridėčiau, lazerių kokių
Pirmą kartą abi versijas va taip viena šalia kitos palyginau. Be mažiausių abejonių aš TIK už Vilijos variantą. Jei nevažiuos su šita daina ji, norėčiau, kad niekas kitas su ta daina ir nevažiuotų Tada gal geriau kokiame kitame konkurse su ja pati sudalyvaus
Po to video paklausymo daina non stop visą dieną skamba ausyse. Mano skoniui čia turbūt pati geriausia kada nors lietuviškose EV atrankose skambėjusi daina
Pirmą kartą abi versijas va taip viena šalia kitos palyginau. Be mažiausių abejonių aš TIK už Vilijos variantą. Jei nevažiuos su šita daina ji, norėčiau, kad niekas kitas su ta daina ir nevažiuotų Tada gal geriau kokiame kitame konkurse su ja pati sudalyvaus