Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ida66 @ 2014 02 05, 10:02)
Su tokiu komisijos balsavimu bijau kad neiškristų Vaidas... Jis nelabai daug žiūrovų balsų surenka.

Kiba dabar mums reiks kortelių papirkti ir palaikyti, kad neiškristų vaidas.
Atsakyti
Dėl manęs tai tegul jis krenta. Taigis aš kortelėms nesimetu biggrin.gif

Kažkoks balaganas šįmet. Bet svarbiausia - nėr DAINOS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 05 vasario 2014 - 09:57
Kažkaip užuodžiu, kad važiuos viena iš Vilijų. jei jos dvi susipeš, gali laimėti ir trečia - Monika
Atsakyti
Mia puikiai sudainavo Atention, patiko net labiau nei Vilija ir įdomiau scenoj žiūrėjosi. Nors pradžioj norėjos to Vilijos žemo balso. Įdomu kaip jos abi kartu atliktų šią dainą lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuri jums patinka labiau? smile.gif
http://www.dailymoti...attention_music
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 06, 03:02)

user posted image Atention Mia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 06, 02:02)
Kuri jums patinka labiau? smile.gif
http://www.dailymoti...attention_music
Vilija ir tik Vilija thumbup.gif
Pas Mia parodija padaryta kažkokia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 06, 02:02)

Ta greitesne dalis I'm going to make you fall labiau Mios patinka ax.gif

Klausau 3 karta, gal vis tik Mia man labiau sitoje dainoje ax.gif

Bet i EV siusciau Vilija.

Man uzstrigo, kai Mia pasake: namie pries veidrodi atsipalaiduoju, ateinu pas jus ir baisu darosi. Tai kas ten butu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vemvet: 06 vasario 2014 - 10:15
QUOTE(vemvet @ 2014 02 06, 10:12)
Ta greitesne dalis  I'm going to make you fall labiau Mios patinka ax.gif

Klausau 3 karta, gal vis tik Mia man labiau sitoje dainoje ax.gif

Na, man tai kaip tik priešingai. Toks jausmas, kad greitoj vietoj Mia išvis nesuspėja artikuliuoti teksto. g.gif Ir kažkaip jos versija tokia daugiau koketiška, o man Vilijos "agresyvesnė" labiau prie širdies.
Atsakyti
Lūžtu iš mjforever gif'ų doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(altomas23 @ 2014 02 06, 03:02)

Man vis dar Vilijos variantas labiau, bet kuo toliau klausau Mios versijos, tuo labiau galvoju, kad nebūtų blogai, jei ir ji važiuotų.
Man atrodo, Vilijai reiktų kažką su apranga pasikoreguot, nes dabar toks repeticijos vaizdas susidaro. Ir Kirdeikį gal pakeist kažkuo kitu. Dar tamsos pridėčiau, lazerių kokių blush2.gif
Atsakyti
Pirmą kartą abi versijas va taip viena šalia kitos palyginau. Be mažiausių abejonių aš TIK už Vilijos variantą. Jei nevažiuos su šita daina ji, norėčiau, kad niekas kitas su ta daina ir nevažiuotų blush2.gif blush2.gif Tada gal geriau kokiame kitame konkurse su ja pati sudalyvaus mastau.gif

Po to video paklausymo daina non stop visą dieną skamba ausyse. Mano skoniui čia turbūt pati geriausia kada nors lietuviškose EV atrankose skambėjusi daina mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 vasario 2014 - 00:17
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 07, 01:14)
Pirmą kartą abi versijas va taip viena šalia kitos palyginau. Be mažiausių abejonių aš TIK už Vilijos variantą.  Jei nevažiuos su šita daina ji, norėčiau, kad niekas kitas su ta daina ir  nevažiuotų  blush2.gif  blush2.gif  Tada gal geriau kokiame kitame konkurse su ja pati sudalyvaus mastau.gif

laugh.gif Na, aš tai norėčiau, kad bet kuriuo atveju būtent ši daina išvažiuotų, nors anksčiau galvojau - bet kas, tik ne Mia blush2.gif
Atsakyti