Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 04, 15:09)
Va čia Vaido atlikimo ištrauka:

http://www.youtube.c...h?v=cwANCfl4YtM

Labai nekokios kokybės video. Bet iš to, ką išgirdau, tai toks įspūdis, kad Vaidui ji visai netinka (kažkaip netgi tikėjausi daugiau).

Bent iš to ką girdžiu, tai nelabai.. Aišku, reikia pamatyt geros kokybės įrašą, kad vertint. Bet tos gitaros, mušamieji kažkaip gal nelabai man tinka prie šios dainos g.gif

-----

Išgirdau šiandien šią dainą, ir pagalvojau ,ar nėra pas mus Eurovizinėje atrankoje panašaus priedainio? Ar man susivaideno?
Nuo 2:02
http://www.youtube.c...h?v=HtNS1afUOnE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 vasario 2014 - 14:23
QUOTE(Smurka @ 2014 02 04, 14:13)
Nes Vaidas tą dainą irgi savaip aranžavo

Lyg šiol man jo interpretacijos patikdavo. Ypač "The last date" (nors pats sakė, kad čia Zvonkaus kaltė smile.gif ). Tą dainą jau buvau nurašiusi, bet praeitą kartą visai smagiai susiklausė. Bet va šiuokart (su "Attention") mano galva jis prašovė.

O iš praeito karto nepatiko Linkytės "Words apart" interpretacija. Vaidui ta daina tiko labiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 04, 14:09)
Va čia Vaido atlikimo ištrauka:

http://www.youtube.c...h?v=cwANCfl4YtM

Labai nekokios kokybės video. Bet iš to, ką išgirdau, tai toks įspūdis, kad Vaidui ji visai netinka (kažkaip netgi tikėjausi daugiau).
Na ten su mobiliuku filmuota, tai ir kokybė tokia. Bet maždaug matosi kas ir kaip.
Vieinama eurovizijos chate, vyrukai pastebėjo, kad kai dainą atlieka vaikinas, nešvanki truputi patampa daina , kitokią prasmę įgauna
(t.y.priedainis "i'm gona make you fall dovn on your knees"
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na niekaip nerandu tos Mios "Attention"... Įdėtoj nuorodoj nieko nerodo man. Padėkit nemokšai doh.gif
Atsakyti
Gal taip rodys laidą g.gif
http://lrt-podcasts....40201.mp4?72742
tik užkrovimo truputi palaukt gali tekt.
Atsakyti
LRT puslapyje aprašoma, šiuo metu filmuojama, eurovizijos atrankos laida smile.gif
ČIA
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 04, 20:51)
LRT puslapyje aprašoma, šiuo metu filmuojama, eurovizijos atrankos laida smile.gif
ČIA

Kaip džiugu skaityt user posted image Vilka atsigavo user posted image

Bus labai įdomu išgirst kitokias versijas thumbup.gif
Atsakyti
Va! Prisiminiau kurios dainos priedainį man primena tos mano anksčiau įdėtos OneRepublic dainos priedainis - ogi "It's not too late".

QUOTE(Jolleee @ 2014 02 04, 21:51)
ČIA

Labai įdomu man bus išgirst kaip Vilija atliks "Blowing out cobwebs".
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 04, 22:33)
Kaip džiugu skaityt  user posted image  Vilka atsigavo  user posted image

Bus labai įdomu išgirst kitokias versijas  thumbup.gif

Tai matai, dainas geresnes gavo šį kartą biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvos komisija taip balsavo:

pirmas raundas:
5 Vilija
4 Mia
3 Monika
2 Martynas
1 Vaidas

Antras:
5 Monika
4 Vilija
3 Vaidas
2 Mia
1 Martynas
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 04, 21:52)

Tai matai, dainas geresnes gavo šį kartą biggrin.gif

Na taip, šitos dainos iš tiesų neblogos, vienos iš geriausių drinks_cheers.gif Nors būčiau galvojusi, kad vistiek gal ne jos stilius.
Manau, Vilijai turėtų tikti "It's All Abouth A Boy" (visgi džiazo vokalą studijavo). Ir šiaip ta daina man patinka, būtų pasirinkimas Nr. 2 (tik gaila, kad ne mes vieni ją bandom ).

Reiškia , Vilija susiėmė ir pasistengė thumbup.gif

Perskaičiau FB, kad „Dying“ bus pačios Vilijos nauja aranžuotė.

Dar iš FB:

Pertraukėlės metu vedėja Simona Vilijos paklausė, kaip ji įvertintų Mios „Attention“ pasirodymą.
V: „Baisu, Mia, baisu“. Ir ėmė šypsotis.
„Ji atliko kūrinį taip, kaip įsivaizdavo, ir taip, kaip norėjo. Galbūt mūsų nuomonės šiek tiek išsiskyrė. Ir galbūt ji tą idėją perteikė kitaip. Tai yra jos idėja ir jos interpretacija. Čia mes esame priversti tai daryti. Tuoj ir aš eisiu ir priinterpretuosiu ko nors“, – geros nuotaikos nestokojo atlikėja.
Simona pasidomėjo, ar atlikėjos norėtų į „Euroviziją“ vykti kartu. Vilija juokavo, kad dviguba „V“ skamba labai užsienietiškai ir tokio varianto ji neatmetė.

Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 04, 22:23)
Lietuvos komisija taip balsavo:

pirmas raundas:
5 Vilija
4 Mia
3 Monika
2 Martynas
1 Vaidas

Antras:
5 Monika
4 Vilija
3 Vaidas
2 Mia
1 Martynas

Pagal komisiją turėtų kristi Martynas. Bet turbūt papirks kortelių. O ir užsienio komisija grybus pjauna balsuodama.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 04, 23:37)
Pertraukėlės metu vedėja Simona Vilijos paklausė, kaip ji įvertintų Mios „Attention“ pasirodymą.
V: „Baisu, Mia, baisu“. Ir ėmė šypsotis.
„Ji atliko kūrinį taip, kaip įsivaizdavo, ir taip, kaip norėjo. Galbūt mūsų nuomonės šiek tiek išsiskyrė. Ir galbūt ji tą idėją perteikė kitaip. Tai yra jos idėja ir jos interpretacija. Čia mes esame priversti tai daryti. Tuoj ir aš eisiu ir priinterpretuosiu ko nors“, – geros nuotaikos nestokojo atlikėja.
Simona pasidomėjo, ar atlikėjos norėtų į „Euroviziją“ vykti kartu. Vilija juokavo, kad dviguba „V“ skamba labai užsienietiškai ir tokio varianto ji neatmetė.

user posted image
tarp mergaičių finale gresia žūtbutinės interpretacijos... berniukai , ypač Marčiukas su savo proxigerbėjais tegul atsipalaiduoja...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 04, 23:37)
Pagal komisiją turėtų kristi Martynas. Bet turbūt papirks kortelių. O ir užsienio komisija grybus pjauna balsuodama.

Su tokiu komisijos balsavimu bijau kad neiškristų Vaidas... Jis nelabai daug žiūrovų balsų surenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ida66: 05 vasario 2014 - 09:04