As pamenu, kai kokie geri treji metai atgal lauko kavinej uz musu sedejo V.Baumila, tas Pildyk reklamos Gabanna D.Polskis ir dabar kruva reikalu su teisesauga uz sukciavima turintis buves NEO vokalistas T.Lukosevicius. Tai ausys linko nuo keiksmu ir garsaus zvengimo, ypac is pastarojo...
Taikliai jūs čia, merginos, apie Vaidą pašnekėjot Man jis irgi pastaruoju metu atrodo pasikeitęs į blogąją pusę, kažkaip pas jį daug chamiškumo, o gal labai sužvaigždėjęs jaučiasi. Fb tikrai kartais kaip pasireiškia... nors ir ta pati Linkytė man tokia veidmainė, nesugebanti jokios kritikos priimti
Straipsniukas.
"Šiandien vakare dainos rinkimas Lietuvoje ir kiti 5 Eurovizijos renginiai"
http://eurodiena.lt/...iai-eurovizija/
"Šiandien vakare dainos rinkimas Lietuvoje ir kiti 5 Eurovizijos renginiai"
http://eurodiena.lt/...iai-eurovizija/
QUOTE(Visgi @ 2014 02 22, 02:45)
Gražu
Labai mėgstu tą dainą
Aš nieko prieš, kad abu važiuotų , ale kaip ir nėra dainos duetui
Nuspręskite, kuris Eurovizijos atrankos dalyvis geriausiai atliko vieną iš konkursinių dainų Attention
Na nežinau, man gražiai ją atlieka dainos šeimyninkė, tačiau tinkamai (euroviziškai) ją atlieka ir Mia.
Tik man ten (Vilijos atlikime) besimakaluojantis tas šokėjas
Net pačiai įdomu pasidarė- pas mus turbūt niekad duetas neatstovavo eurovizijoje? Ai ne, klystu. Buvo. Linas ir Simona.
Na nežinau, man gražiai ją atlieka dainos šeimyninkė, tačiau tinkamai (euroviziškai) ją atlieka ir Mia.
Tik man ten (Vilijos atlikime) besimakaluojantis tas šokėjas
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 22, 12:31)
Labai mėgstu tą dainą ale kaip ir nėra dainos duetui
Aš irgi tai va kad... ir aš apie tai Net pačiai įdomu pasidarė- pas mus turbūt niekad duetas neatstovavo eurovizijoje? Ai ne, klystu. Buvo. Linas ir Simona.
QUOTE(Visgi @ 2014 02 22, 12:42)
Nuspręskite, kuris Eurovizijos atrankos dalyvis geriausiai atliko vieną iš konkursinių dainų Attention
Kai nežiūriu į Miją, galiu jos klausytis Bet su vaizdu... kažkaip žyyyymiai sunkiau
Vaido versija man irgi patinka.
Šiaip tikrai gera daina.
Bet spalvingiausiai, mano nuomone, ją atlieka Vilija. Visų pirma vien jau dėl to, kad jos balso tembras išskirtinis, nestandartinis. Sakyč, vien dėl jos tembro klausantiems ta daina gali užsitrigti, įsiminti. Ar gerąja, ar blogąja prasme, čia jau skonio dalykas.
Jeigu konkurso organizatoriai nebūtų šitiek ištempinėję projekto... o galbūt dar buvo galima pabandyti, kad į Vilijos variantą kažkur įsiterptų Baumila
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 22, 13:22)
*Kai nežiūriu į Miją, galiu jos klausytis Bet su vaizdu... kažkaip žyyyymiai sunkiau
Šiaip tikrai gera daina.
Bet spalvingiausiai, mano nuomone, ją atlieka Vilija. Visų pirma vien jau dėl to, kad jos balso tembras išskirtinis, nestandartinis. Sakyč, vien dėl jos tembro klausantiems ta daina gali užsitrigti, įsiminti. Ar gerąja, ar blogąja prasme, čia jau skonio dalykas.
**Jeigu konkurso organizatoriai nebūtų šitiek ištempinėję projekto... o galbūt dar buvo galima pabandyti, kad į Vilijos variantą kažkur įsiterptų Baumila
Šiaip tikrai gera daina.
**Jeigu konkurso organizatoriai nebūtų šitiek ištempinėję projekto... o galbūt dar buvo galima pabandyti, kad į Vilijos variantą kažkur įsiterptų Baumila
*Pabūsiu šioje temoje balta varna, ale man Mia patinka ir jos vokalas patinka
** Baumila "antrame plane"..., abejoju, kad jam tas tiktų
O kur galima ziureti lrt tiesiogiai? Man per telikas.biz nepakrauna
lemiama diena Attention.
Man aną šeštad Mijos ši atliekama Attention 'stipriau' skambėjo.. Ir su raudona suknele efektyviau buvo.