Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2014 02 18, 22:09)
lotuliukas.gif Aš tik prisimenu, kad pasilikau prie šito berniuko laugh.gif
http://eurovision-bo...ost/54581669969
Pradžioje buvai kitą išsirinkusi, o šis tai man nea schmoll.gif , neapsiplunksnavęs kokis tai jis tongue.gif

Žiūriu nuotraukas ant greitųjų, akis užkliuvo už šios, greit permečiau mintyse,- nu koks nors italas čia, o žiū, čia gi mūsų Lietuvaitis Donny Montell biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 18, 22:12)
vėlu

Oj kaip žiauriai swoon.gif biggrin.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 02 18, 22:15)
O tai čia kokia komisija dabar buvo? Tik Pauliukaičio kvartetas?
pauliukaitis, Zvonkus, Seilius Zilnys. taip berods..
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 18, 22:38)

Žiūriu nuotraukas ant greitųjų, akis užkliuvo už šios, greit permečiau mintyse,- nu koks nors italas čia, o žiū, čia gi mūsų Lietuvaitis  Donny Montell biggrin.gif

aga, irgi neatpažinau iš pradžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 18, 23:38)
Pradžioje buvai kitą išsirinkusi, o šis tai man nea  schmoll.gif  , neapsiplunksnavęs kokis tai jis  tongue.gif
---
Žiūriu nuotraukas ant greitųjų, akis užkliuvo už šios, greit permečiau mintyse,- nu koks nors italas čia, o žiū, čia gi mūsų Lietuvaitis  Donny Montell biggrin.gif

aha, vaikištys dar visai, bet per EV visi tie,kas turi bent 18 - sueina lotuliukas.gif
-----
oi oi, koks į fyfuką pavirtęs biggrin.gif
Atsakyti
Šios dienos Vilija - Attention
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 23:55)

Ačiū 4u.gif

Tik garso kokybė labai nekokia unsure.gif

Vilijai labai tinka tokia šukuosena thumbup.gif thumbup.gif O jau suknelė tai man Rytų kovos menų kimono primena biggrin.gif blush2.gif

Ne, jos apranga man šįkart nelabai kažkodėl blush2.gif Keista, bet tie pasmukę džinsai gal žiūrėjosi geriau g.gif blush2.gif

Gal didžiąjame ekrane atrodys kitaip.
Beje, kai ši šokteli su savo batais, tai batų kaukštelėjimas pasigirsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 19, 00:11)
Ačiū  4u.gif
nėr už ką smile.gif
Ten buvęs žmogus dar vieną video ką tik įkėlė thumbup.gif Vilija - Take a look at me now
Beje , sakė, kad Vaido filmavime nebuvo. Iš anksto buvo jis nufilmuotas, ir koncerte tik ekrane jo atlikimus rodė biggrin.gif

P.S. Mia - Take a look at me now

P.P.S. Vilija "It's all about a boy" smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 19 vasario 2014 - 01:05
Nebeleido ankstesnės žinutės redaguot... ax.gif

MIA - "Attention" & "It's all about a boy"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 19 vasario 2014 - 01:35
QUOTE(eglegle @ 2014 02 18, 20:57)
A ką jūs tame Bajore matot?  lens.gif  biggrin.gif

Nugi... bajorą wub.gif ne mužiką kokį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 21:39)
iš komisijos dainos tokias vietas užemė
1 take a look
2 Attenshen
3 apie boy'jų

sad.gif tik antra vieta sad.gif

Malalietkos... duros duros...
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 23:55)

Eikit sau, kokie judesiukai user posted image
Aš... aš... aš... jį imu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 19, 10:12)

Eikit sau, kokie judesiukai user posted image
Aš... aš... aš... jį imu user posted image

čia jį... tai kurį? Kirdeikį? bigsmile.gif

Pagalvojau, kad komisija nori Miją išgrūst į EV, o kadangi Atention ne jos "arkliukas", pirmoj vietoj atsidūrė daina, su kuria Mia atrodo geriau.
Komisija tiesiog renka ne dainą, o atlikėją. Todėl Viliją gali išgelbėt tik žiūrovai arba trys muškietininkai užsieniečiai - kas mažai tikėtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 19 vasario 2014 - 11:52
QUOTE(Ūla @ 2014 02 19, 11:50)
čia jį... tai kurį? Kirdeikį?  bigsmile.gif

Na taip wub.gif Jei tokį namie turėčiau, tai 24 h per parą kvatočiau thumbup.gif
Papildyta:
Žinokit pirmą kartą perklausiau kaip Mia Atttention dainuoja.
Pati savimi netikiu, kad tai rašau, bet gerai varo unsure.gif Tik gaila, kad ji man tokia nemaloni ir svetima kaip žmogus atrodo sad.gif
Įtariu sunku bus palaikyti Lietuvą (eilinį kartą doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 19, 11:12)
Nugi... bajorą wub.gif ne mužiką kokį biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 02 19, 13:34)
Žinokit pirmą kartą perklausiau kaip Mia Atttention dainuoja.
Pati savimi netikiu, kad tai rašau, bet gerai varo unsure.gif Tik gaila, kad ji man tokia nemaloni ir svetima kaip žmogus atrodo

Aš peržiūrėjau tuos naujus įrašus, palyginau Vilijos ir Mijos Attention pasirodymus ir Mia man šį kartą geriau nei Vilija atrodė..

Tiesą sakant, tikėjausi iš Vilijos daugiau patobulinimo. Be reikalo ji į tą suknelę įlindo.. Būtų kelnes kokias puošnesnes apsimovus. Juk yra su tais nukarusiais klynais ne tik džinsų. Pirmas jos Attentin buvo toks "kietesnis", gatvės stilium, o dabar gavosi nei šis nei tas g.gif Gal per tv vaizdas pagerės, bet jau sunkiai tikiu..

Man šį sykį labiau patiko jos "It's all about a boy". Bet ir tai - praeitas įvaizdis juk labai geras buvo, o dabar - pagadino doh.gif

Nežinau, jaučiuosi kaip koks Pauliukaitis doh.gif lotuliukas.gif Nieks man negražu. Gal kad neišsimiegojau doh.gif
Atsakyti