Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:08)
Panos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Matot, mano ir Ūlos kalbos Artur Bajor Vilijai prišaukė  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  blink.gif  tongue.gif
Arba jinai mus skaito  g.gif  biggrin.gif

Gerai mūsų ambasada dirba, reiškiasi user posted image

seniai pastebėjau, Ingėnai, kad ne kas kita kaip SMo mafija būsi laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti

Bet tai Vilka, Artur Bajor ir Attention . Kas gali būti geriau rolleyes.gif wub.gif

Jeigu Bajor'ą vešis į Daniją, nesikėsinkit, neatiduosiu biggrin.gif blush2.gif Jamu aš juos abu, komplekte tongue.gif rolleyes.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 18, 20:12)
seniai pastebėjau, Ingėnai, kad ne kas kita kaip SMo mafija būsi laugh.gif thumbup.gif

O ką mafija biggrin.gif blush2.gif Aš tik gražiai pasvajojau biggrin.gif blush2.gif

Ūla dar lyg ir aiškino, kad reikia Arturui skambint, ale kažkaip telepatiniu metodu tas mintis perdavėm biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:

Gerai, perskaičiau (nes pamačiau tą jų foto ir akys iššoko blush2.gif ). Kol kas apie kitą dainą ten rašo. Ale vistiek, labai jau džiugu man juos abu matyti rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:14)
Bet tai Vilka, Artur Bajor ir Attention . Kas gali būti geriau  rolleyes.gif  wub.gif

Jeigu Bajor'ą vešis į Daniją, nesikėsinkit, neatiduosiu  biggrin.gif  blush2.gif  Jamu aš juos abu, komplekte  tongue.gif  rolleyes.gif  blush2.gif
--------
Ūla dar lyg ir aiškino, kad reikia Arturui skambint, ale kažkaip telepatiniu metodu tas mintis perdavėm  biggrin.gif  thumbup.gif

a ne per gerai du? laugh.gif čia tik Jedwards'ai pas mus komplekte "ėjo" rolleyes.gif lotuliukas.gif
---------
o ką gali žinot, gal ėmė ir paskambino laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 18, 20:20)
a ne per gerai du? laugh.gif čia tik Jedwards'ai pas mus komplekte "ėjo"  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
---------
o ką gali žinot, gal ėmė ir paskambino laugh.gif

Neeee, tikrai ne pergerai biggrin.gif irnesakyk.gif Čia... teisingai pusiausvyrai išlaikyti biggrin.gif blush2.gif
Žodžiu, PAJAMTA nail.gif

-------

Nu tai va lauksim kol pati ateis ir pasipasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:19)
Jeigu Bajor'ą vešis į Daniją, nesikėsinkit, neatiduosiu  biggrin.gif  blush2.gif  Jamu aš juos abu, komplekte  tongue.gif  rolleyes.gif  blush2.gif
user posted image biggrin.gif
Bajor'as jau nuo projektų "Šok su manimi" yra mano "akyse" flirt.gif
Turi šarmo vyriokas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 18, 20:35)
user posted image  biggrin.gif
Bajor'as jau nuo projektų "Šok su manimi" yra mano "akyse"  flirt.gif

ten projektas, o čia Eurovizija, reikėjo skubėti rezervuoti, o dabar jau Ingėnas pirma pasičiupo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 18, 20:35)
user posted image  biggrin.gif
Bajor'as jau nuo projektų "Šok su manimi" yra mano "akyse"  flirt.gif
Turi šarmo vyriokas  wub.gif

user posted image

Nieko nežinau biggrin.gif blush2.gif

Jei jis pajamtas Šok su manimi temoje, tai EV temoje juk nebuvo pajamtas brunette.gif

Ir apskritai, dėl Vikos jau buvau pasiruošusi orientaciją keisti, tai man dabar Bajor'o kaip balasto reikia biggrin.gif Kad nors 50 proc. teisingų išlaikyt tongue.gif

Vyrukas superinis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 18, 20:38)
ten projektas, o čia Eurovizija, reikėjo skubėti rezervuoti, o dabar jau Ingėnas pirma pasičiupo cool.gif  biggrin.gif

Šventa teisybė biggrin.gif drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:22)

Žodžiu, PAJAMTA  nail.gif

triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:40)

Šventa teisybė  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  blush2.gif

aš jau pas tave į komandą kaip advokatas galiu eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 18, 20:47)

O ką čia tas pištalietas reiškia ? tongue.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2014 02 18, 20:48)
aš jau pas tave į komandą kaip advokatas galiu eiti lotuliukas.gif

Gerai, junkis prie komandos biggrin.gif drinks_cheers.gif Ale bijau, kad kol kas tau teks dirbti dviem etatais. Nes kažkas su pištalietais į mane jau taikosi biggrin.gif blush2.gif
Žodžiu, skubiai reikia apsaugos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 20:40)
Ir apskritai, dėl Vikos jau buvau pasiruošusi orientaciją keisti, tai man dabar Bajor'o kaip balasto reikia  biggrin.gif Kad nors 50 proc. teisingų išlaikyt  tongue.gif

Vyrukas superinis  wub.gif
laugh.gif
Tai imk tuos 50 proc, toookio vyrioko mano akims užteks ir 50 proc. biggrin.gif
Ale pastebėjau, kad mūsų skoniai panašūs vyrukams nail.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 18, 20:51)
laugh.gif
Tai imk tuos 50 proc, toookio vyrioko mano akims užteks ir 50 proc.  biggrin.gif

--------
Ale pastebėjau, kad mūsų skoniai panašūs vyrukams  nail.gif

Apie kuriuos 50 tu kalbi biggrin.gif g.gif blush2.gif Man rodos, bandai jau man kažkaip dantis užkalbėti biggrin.gif
Nesileisiu į provokacijas schmoll.gif biggrin.gif

-------

O kas dar patiko abiem? smile.gif

Ale pavasaris artėja, žiūrėk dar ir įsimylėsiu Bajorą iki Eurovizijos rolleyes.gif wub.gif
Va toje foto LABAI mano skonio wub.gif

Atsakyti