QUOTE(Pippi @ 2014 02 18, 09:38)
Nu ne balta varna, ne balta . Man labai, labai, labai nepatiko Mios pasirodymas. Buvo gėda žiūrėti, norėjosi užsimerkti. Man ji labai nenatūrali pasirodė taip besiplaikstydama. Perfrazuojant mūsų garbaus komisijos nario mėgstamą posakį, "neįtikino".
_________
Gaila Vaido, kad liko be dainos. Nu kas per atranka šiais metais?
_________
Nors "Attention" ne stebuklas, tačiau sirgsiu už šitą dainą, bet tik už Vilijos atlikimą. Vėl gi - nepatiko man kaip šitą dainą atliko Mia, kažkaip buvo vulgaru.
_________
Gaila Vaido, kad liko be dainos. Nu kas per atranka šiais metais?
_________
Nors "Attention" ne stebuklas, tačiau sirgsiu už šitą dainą, bet tik už Vilijos atlikimą. Vėl gi - nepatiko man kaip šitą dainą atliko Mia, kažkaip buvo vulgaru.
Vat man irgi panašiai. Plėšėsi, ardėsi nejauku man buvo žiūrėt. Kažkokias pernelyg neigiamas emocijas sukėlė. Aišku, dainavime tai jau nieko neprikiši - viskas išdainuota, švaru, tvarkinga, bet pasirodymas - ne man
________
Spėju, kad kitais metais bus grįžtama prie senosios.
________
Pasirodžius visiems, aš irgi dabar jau drąsiai galiu sakyt, kad esu už Vilijos Attention. Nors nemanau, kad ši daina bus labai aukštai, bet bent į finalą, manau, turėtume praeit. Labai tikiuosi, kad Vilija patobulins sceninį vaizdą - aprangą, šokio partnerį
Bet jei laimės Mia, tai sirgsiu ir už ją. Žodžiu, bet kuriuo atveju aš- už Lietuvą visur ir visada, kaip ir kiekvienais metais, nesvarbu kas beišvažiuotų
QUOTE(linamog @ 2014 02 18, 12:35)
Kaip cia pasakius, ji neatrode labai estetiskai, bet tas draskymasis kabino. Kiekviena vakara isijungiu perziuret jos pasirodyma.
Tai tikriausiai daugelį taip užkabino, nes balsavimas kaip niekad gausus buvo.
QUOTE(Jollie @ 2014 02 18, 13:09)
Nu kodėl Jūs galvojat, kad jeigu laimės Mia su daina Attention, tai jin ją Eurovizijoje atliks, taip pat kaip atliko atrankoje, arba Baumila..tikrai ne, juk buvo pasakyta, kad nebutinai jie atliks ją būtent taip, tiesiog atrankose atliko šitaip, todėl kad norėjo parodyti kitaip tą dainą..
--------
manau kad Vaidas jeigu laimėtų tai nedainuotų ten lėtos versijos, o Attention tikrai atliktų greitą versiją ir pašoktų dar ne prasčiau
--------
manau kad Vaidas jeigu laimėtų tai nedainuotų ten lėtos versijos, o Attention tikrai atliktų greitą versiją ir pašoktų dar ne prasčiau
Na, tokiu atveju būtų nesąmonė. Juk žmonės balsuoja už tai ką girdi, o ne už visai kitokį variantą. Sakyčiau, nesąžininga būtų balsuotojų atžvilgiu.
------
Tai tegul rodo ką moka iš karto Padainuotų originalą, tai visko gali būt, kad nenusileistų Vilijai su Mia. Pats kaltas, kad pasirinko akustinę versiją( nors nebuvo ji bloga, tiek kad nublanko prieš merginų variantus).