Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Pippi @ 2014 02 18, 09:38)
Nu ne balta varna, ne balta  smile.gif. Man labai, labai, labai nepatiko Mios pasirodymas. Buvo gėda žiūrėti, norėjosi užsimerkti. Man ji labai nenatūrali pasirodė taip besiplaikstydama. Perfrazuojant mūsų garbaus komisijos nario mėgstamą posakį, "neįtikino".
_________
Gaila Vaido, kad liko be dainos. Nu kas per atranka šiais metais?
_________
Nors "Attention" ne stebuklas, tačiau sirgsiu už šitą dainą, bet tik už Vilijos atlikimą. Vėl gi - nepatiko man kaip šitą dainą atliko Mia, kažkaip buvo vulgaru.

Vat man irgi panašiai. Plėšėsi, ardėsi nejauku man buvo žiūrėt. Kažkokias pernelyg neigiamas emocijas sukėlė. Aišku, dainavime tai jau nieko neprikiši - viskas išdainuota, švaru, tvarkinga, bet pasirodymas - ne man biggrin.gif
________
Spėju, kad kitais metais bus grįžtama prie senosios.
________
Pasirodžius visiems, aš irgi dabar jau drąsiai galiu sakyt, kad esu už Vilijos Attention. Nors nemanau, kad ši daina bus labai aukštai, bet bent į finalą, manau, turėtume praeit. Labai tikiuosi, kad Vilija patobulins sceninį vaizdą - aprangą, šokio partnerį biggrin.gif

Bet jei laimės Mia, tai sirgsiu ir už ją. Žodžiu, bet kuriuo atveju aš- už Lietuvą visur ir visada, kaip ir kiekvienais metais, nesvarbu kas beišvažiuotų biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2014 02 18, 12:35)
Kaip cia pasakius, ji neatrode labai estetiskai, bet tas draskymasis kabino. Kiekviena vakara isijungiu perziuret jos pasirodyma.

Tai tikriausiai daugelį taip užkabino, nes balsavimas kaip niekad gausus buvo.

QUOTE(Jollie @ 2014 02 18, 13:09)
Nu kodėl Jūs galvojat, kad jeigu laimės Mia su daina Attention, tai jin ją Eurovizijoje atliks, taip pat kaip atliko atrankoje, arba Baumila..tikrai ne, juk buvo pasakyta, kad nebutinai jie atliks ją būtent taip, tiesiog atrankose atliko šitaip, todėl kad norėjo parodyti kitaip tą dainą..
--------
manau kad Vaidas jeigu laimėtų tai nedainuotų ten lėtos versijos, o Attention tikrai atliktų greitą versiją ir pašoktų dar ne prasčiau smile.gif

Na, tokiu atveju būtų nesąmonė. Juk žmonės balsuoja už tai ką girdi, o ne už visai kitokį variantą. Sakyčiau, nesąžininga būtų balsuotojų atžvilgiu.
------
Tai tegul rodo ką moka iš karto smile.gif Padainuotų originalą, tai visko gali būt, kad nenusileistų Vilijai su Mia. Pats kaltas, kad pasirinko akustinę versiją( nors nebuvo ji bloga, tiek kad nublanko prieš merginų variantus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 vasario 2014 - 12:38
Sąžinga, nesąžininga, bet renkamas atlikėjas, balsas buvo.. mačiau kad Monika Linkytė fb buvo pasirašiusi, kad jin atliko tokia Attention versija, nes norėjo, kad atrankoje visos dainos skambėtų kitaip, nes jin myli tokia muzika, ir rašė kad tikrai jeigu būtų laimėjusi Eurovizijoje dainuotų ne tokią versiją..
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 02 18, 13:49)
Sąžinga, nesąžininga, bet renkamas atlikėjas, balsas buvo.. mačiau kad Monika Linkytė fb buvo pasirašiusi, kad jin atliko tokia Attention versija, nes norėjo, kad atrankoje visos dainos skambėtų kitaip, nes jin myli tokia muzika, ir rašė kad tikrai jeigu būtų laimėjusi Eurovizijoje dainuotų ne tokią versiją..

Bet tai juk gautųsi žūrovų apgaudinėjimas.
Linkytė padarė visai kitą dainą iš Attention. Man tai labai patiko, bet daugumai- visai ne. O jei daugumai būtų patikusi ta 'džiazinė' versija ir, tarkim, ją išrenka, tačiau Monika sugalvoja dainuot originalą. Ir ką tokiu atveju manytų balsavę žiūrovai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 vasario 2014 - 13:01
Juk viskas spręsis, kai bus išrinktas ir atlikėjas ir daina, iš kur Jūs žinot, galbūt ir pati Vilija pakeis kažką...

Joks čia žiūrovų ne apgaudinėjimas, juk aiškiai sakoma kad renkamas atlikėjas, balsas..juk atrankos pradžioje iš vis buvo dainuojamos ne Eurovizijos dainos...

Pradžioje aš galvojau, kaip Jūs, kad ką dainuoja tai dainuos, bet pasigilinus daugiau, supratau, atlikėjai tiesiog nori parodyti geriausias savo balso galimybes, todėl galbūt Monikos dauguma dainų buvo lyrinių... O Vaidas tikriausiai norėjo parodyti kažką naujo iš tos dainos, ir manau pasisekė net labai, kaip kad Vilija daro dabar visokias nesąmones iš kitų kūrinių..
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 02 18, 14:06)
Pradžioje aš galvojau, kaip Jūs, kad ką dainuoja tai dainuos, bet pasigilinus daugiau, supratau, atlikėjai tiesiog nori parodyti geriausias savo balso galimybes, todėl galbūt Monikos dauguma dainų buvo lyrinių...

Na, tiesą sakant, aš nežinau unsure.gif Tos naujosios taisyklės man -mistika. Kažkaip buvau įsitikinus, kad dainuos būtent tą variantą, kurį ir dainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 18, 12:38)

Na, tokiu atveju būtų nesąmonė. Juk žmonės balsuoja už tai ką girdi, o ne už visai kitokį variantą. Sakyčiau, nesąžininga būtų balsuotojų atžvilgiu.

Būūūtent drinks_cheers.gif Jei ruošiamasi tuos atlikimus (nekalbu apie patį šou) kardinaliai pakeisti, reiškia, prakišinėja mums katę maiše unsure.gif g.gif

Iš viso, dainos rinkimo atžvilgiu šiumetinės konkurso taisyklės absoliutus nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 18, 13:11)
Na, tiesą sakant, aš nežinau unsure.gif Tos naujosios taisyklės man -mistika. Kažkaip buvau įsitikinus, kad dainuos būtent tą variantą, kurį ir dainavo g.gif

Įdomu kaip ten bus. Na, bet šiandien jau paaiškės, sužinosim kas per dainų variantai . Tereikia vakaro sulaukti. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 18, 13:57)
Įdomu kaip ten bus. Na, bet šiandien jau paaiškės, sužinosim kas per dainų variantai . Tereikia vakaro sulaukti. lens.gif

A, tiksliai smile.gif drinks_cheers.gif Net užmiršau, kad jau šiandien filmuoja blush2.gif
Atsakyti
Dar viena naujiena, ta pati daina ir Lietuvai ir Moldovai http://www.delfi.lt/...i.d?id=64052820
Atsakyti
Welcome to Lithuania biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...tm#.UwNVOc7cs2c
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 18, 14:45)

Griuk is kedu...
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2014 02 18, 14:11)
Dar viena naujiena, ta pati daina ir Lietuvai ir Moldovai http://www.delfi.lt/...i.d?id=64052820

Nebenaujiena smile.gif Ir dar daugiau dainų buvo smile.gif
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 26, 20:55)
[Moldova'14] Į antrąjį Moldovos nacionalinės atrankos etapą pateko 40 dainų. Smagiausia, kad tarp jų yra ir Lietuvos atrankoje skambančios dainos -
"Take a look at me now", "It's all about a boy", "New beginning" ir "Is this the way". Visus keturis kūrinius sukūrė Aidan O'Connor.
Kas jų laukia, sužinosime vasario 1 dieną, kai prie pusfinalių bus prileistos 24 dainos.

info iš čia  - FB

biggrin.gif Cha, jei per kokį nerealų sutapimą, ir pas juos ir pas mus laimėtų ta pati daina, kas tada?

QUOTE(Ūla @ 2014 02 18, 14:45)

Nenoriu tos užsienio komisijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 18 vasario 2014 - 14:56