Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Ne, man Vaidas, kaip čia Zilnys lyg išsireiškė, be razinkos. Ne jo dainavimas, bet tiesiog jis pats. Nykus, sukaustytas, nenatūralias grimasas mėtantis, atrodo, bijantis natą ne taip išdainuot ir viena akim stebintis, ar visi į jį žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 16 vasario 2014 - 15:36
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:29)
Na jau kur ta Mia su savo femme fatale įvaizdžiu jas nuneš  doh.gif 

man patinka tavo tikėjimas Vilija, bet ją irgi nuneš visos balkanskos ir kitokios bobikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:35)
man patinka tavo tikėjimas Vilija, bet ją irgi nuneš visos balkanskos ir kitokios bobikės  biggrin.gif

Gal biggrin.gif Ale tokie mes , lietuvaičiai, jau esam - blankūs smile.gif Buvimu scenoje tai mus bile kas nunešti gali biggrin.gif doh.gif

Bet vistiek , tikiu ta Vilija, nors tu ką biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 vasario 2014 - 15:40
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:39)
Buvimu scenoje tai mus bile kas nunešti gali  biggrin.gif  doh.gif

nu gal VB iki pusės nuogo nenuneštų biggrin.gif
nežinau, keista ta Eurovizija šiemet pas mus, smalsu, kaip baigsis biggrin.gif
Atsakyti

Ai, va imsiu ir apsiskelbsiu Vilijos ambasadore supermamoje biggrin.gif lotuliukas.gif Kad jau taip draskausi biggrin.gif blush2.gif
O jei ims vdrug ir laimės bigsmile.gif thumbup.gif
Tikiu aš ja ir TAŠKAS smile.gif blush2.gif
Niekada jokia LT daina ir jokiu LT atstovu tiek netikėjau blush2.gif Nors palaikydavau savus turbūt visada (kiek pamenu).
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:41)
nu gal VB iki pusės nuogo nenuneštų  biggrin.gif

Nu jo biggrin.gif Figūrą tai turi vaikis thumbup.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš taip Miliaus daina ir pačiu Milium tikėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:43)
Ai, va imsiu ir apsiskelbsiu Vilijos ambasadore supermamoje  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Kad jau taip draskausi  biggrin.gif  blush2.gif
O jei ims vdrug ir laimės  bigsmile.gif  thumbup.gif
Tikiu aš ja ir TAŠKAS  smile.gif  blush2.gif
Niekada jokia LT daina ir jokiu LT atstovu tiek netikėjau  blush2.gif Nors palaikydavau savus turbūt visada (kiek pamenu).
Papildyta:
Nu jo  biggrin.gif  Figūrą tai turi vaikis  thumbup.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif jungiuosi prie jusu ambasados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:45)
Aš taip Miliaus daina ir pačiu Milium tikėjau  biggrin.gif

Beje, norėčiau Milių dar kartą į EV išsiųsti blush2.gif Ir Tadą Juodsnukį (tą gal net ir labiau rolleyes.gif )
Ale nenusiris tie vyrukai iki EV lygio doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mante20 @ 2014 02 16, 15:46)
thumbup.gif jungiuosi prie jusu ambasados smile.gif

Gerai, jamu į kompaniją biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Gal nori pradžiai būti atsakinga už Kirdeikį ? biggrin.gif Reikia kažką su juo daryt skubiai biggrin.gif doh.gif Bo kai pasižiūriu tą video, tai pusė (jei ne daugiau) malonumo jis sugadina doh.gif biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:51)
Beje, norėčiau Milių dar kartą į EV išsiųsti  blush2.gif  Ir Tadą Juodsnukį (tą gal net ir labiau  rolleyes.gif )
Ale nenusiris tie vyrukai iki EV lygio  doh.gif  unsure.gif

tik be Bjelės, jei galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:51)
Reikia kažką su juo daryt skubiai  biggrin.gif  doh.gif  Bo kai pasižiūriu tą video, tai pusė (jei ne daugiau) malonumo jis sugadina  doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif

ne su juo daryti, o jo neimti reikia biggrin.gif
Atsakyti

Dabar gimė tokia idėja FIX bigsmile.gif biggrin.gif
Taigi Vaidas gražutis rolleyes.gif , gražią viršutinę dalį turi smile.gif Vat galėtų jį Kirdeikis išmuštruoti, galėtų Kirdeikio pozicijas užimti (ir gal net vieną kitą natą į dainą įsiterpti bigsmile.gif ) .
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:52)
tik be Bjelės, jei galima  biggrin.gif

Tai jau aišku, kad be jos drinks_cheers.gif
Aš nežiūrėjau to konkurso, bet kažką labai neblogo tame Juodsnukyje spėjau įžvelgti smile.gif
Ir plaukai rolleyes.gif Jaučiu silpnybę ilgaplaukiams rokeriams blush2.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:52)
ne su juo daryti, o jo neimti reikia  biggrin.gif

Nu faktiškai taip biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:55)
*Taigi Vaidas gražutis  rolleyes.gif , gražią viršutinę dalį turi  smile.gif  Vat galėtų jį Kirdeikis išmuštruoti, galėtų Kirdeikio pozicijas užimti (ir gal net vieną kitą natą į dainą įsiterpti  bigsmile.gif ) .

**Aš nežiūrėjau to konkurso, bet kažką labai neblogo tame Juodsnukyje spėjau įžvelgti  smile.gif
Ir plaukai  rolleyes.gif  [color=orange]Jaučiu silpnybę ilgaplaukiams rokeriams   blush2.gif

* Nu kur jau Vaidą išmuštruotų raitytis biggrin.gif . Nebent kaip Apoloną pastatytų.

** Aš irrrrrrrgi. Bet man Milius gražesnis. Gal kad vyresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 16 vasario 2014 - 16:00