Ne, man Vaidas, kaip čia Zilnys lyg išsireiškė, be razinkos. Ne jo dainavimas, bet tiesiog jis pats. Nykus, sukaustytas, nenatūralias grimasas mėtantis, atrodo, bijantis natą ne taip išdainuot ir viena akim stebintis, ar visi į jį žiūri.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:29)
Na jau kur ta Mia su savo femme fatale įvaizdžiu jas nuneš
man patinka tavo tikėjimas Vilija, bet ją irgi nuneš visos balkanskos ir kitokios bobikės
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:35)
man patinka tavo tikėjimas Vilija, bet ją irgi nuneš visos balkanskos ir kitokios bobikės
Gal Ale tokie mes , lietuvaičiai, jau esam - blankūs Buvimu scenoje tai mus bile kas nunešti gali
Bet vistiek , tikiu ta Vilija, nors tu ką
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:39)
nu gal VB iki pusės nuogo nenuneštų
nežinau, keista ta Eurovizija šiemet pas mus, smalsu, kaip baigsis
Ai, va imsiu ir apsiskelbsiu Vilijos ambasadore supermamoje Kad jau taip draskausi
O jei ims vdrug ir laimės
Tikiu aš ja ir TAŠKAS
Niekada jokia LT daina ir jokiu LT atstovu tiek netikėjau Nors palaikydavau savus turbūt visada (kiek pamenu).
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:41)
nu gal VB iki pusės nuogo nenuneštų
Nu jo Figūrą tai turi vaikis
Aš taip Miliaus daina ir pačiu Milium tikėjau
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:43)
Ai, va imsiu ir apsiskelbsiu Vilijos ambasadore supermamoje Kad jau taip draskausi
Tikiu aš ja ir TAŠKAS
Niekada jokia LT daina ir jokiu LT atstovu tiek netikėjau Nors palaikydavau savus turbūt visada (kiek pamenu).
Papildyta:
Tikiu aš ja ir TAŠKAS
Papildyta:
jungiuosi prie jusu ambasados
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:45)
Aš taip Miliaus daina ir pačiu Milium tikėjau
Beje, norėčiau Milių dar kartą į EV išsiųsti Ir Tadą Juodsnukį (tą gal net ir labiau )
Ale nenusiris tie vyrukai iki EV lygio
Papildyta:
QUOTE(mante20 @ 2014 02 16, 15:46)
jungiuosi prie jusu ambasados
Gerai, jamu į kompaniją
Gal nori pradžiai būti atsakinga už Kirdeikį ? Reikia kažką su juo daryt skubiai Bo kai pasižiūriu tą video, tai pusė (jei ne daugiau) malonumo jis sugadina
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:51)
Beje, norėčiau Milių dar kartą į EV išsiųsti Ir Tadą Juodsnukį (tą gal net ir labiau )
tik be Bjelės, jei galima
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:51)
Reikia kažką su juo daryt skubiai Bo kai pasižiūriu tą video, tai pusė (jei ne daugiau) malonumo jis sugadina
ne su juo daryti, o jo neimti reikia
Dabar gimė tokia idėja FIX
Taigi Vaidas gražutis , gražią viršutinę dalį turi Vat galėtų jį Kirdeikis išmuštruoti, galėtų Kirdeikio pozicijas užimti (ir gal net vieną kitą natą į dainą įsiterpti ) .
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:52)
tik be Bjelės, jei galima
Tai jau aišku, kad be jos
Aš nežiūrėjau to konkurso, bet kažką labai neblogo tame Juodsnukyje spėjau įžvelgti
Ir plaukai Jaučiu silpnybę ilgaplaukiams rokeriams
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 16, 15:52)
ne su juo daryti, o jo neimti reikia
Nu faktiškai taip
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:55)
*Taigi Vaidas gražutis , gražią viršutinę dalį turi Vat galėtų jį Kirdeikis išmuštruoti, galėtų Kirdeikio pozicijas užimti (ir gal net vieną kitą natą į dainą įsiterpti ) .
**Aš nežiūrėjau to konkurso, bet kažką labai neblogo tame Juodsnukyje spėjau įžvelgti
Ir plaukai [color=orange]Jaučiu silpnybę ilgaplaukiams rokeriams
**Aš nežiūrėjau to konkurso, bet kažką labai neblogo tame Juodsnukyje spėjau įžvelgti
Ir plaukai [color=orange]Jaučiu silpnybę ilgaplaukiams rokeriams
* Nu kur jau Vaidą išmuštruotų raitytis . Nebent kaip Apoloną pastatytų.
** Aš irrrrrrrgi. Bet man Milius gražesnis. Gal kad vyresnis?