Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(mjforever @ 2014 02 16, 14:25)
user posted image

ta daina išskirtinesnė, komisija dėl to ją stums, o ir tarp žiūrovų ji gerbėjų turi, susumavus manau ši daina į damkes ir išeis. Nebent per finalą "Take a look at me now" Mia pakartotinai tas emocijas išspaus ir visus nupirks. Vilija, gaila, neprogresuoja.

bet ji išskirtinesnė tik tada, kai ją dainuoja Vilija - kitų rankose, taip pat - ir Mijos, ji virsta paprasta daina. Mija kur kas geriau atrodo ir jaučiasi, manau, kitus kūrinius atlikdama.

Nu nžn. Nėra man ta Attenton kažin koks šedevras. Tik Vilija ją išgyvena scenoj, dėl to ji turi šarmo ir užveda.

Šiaip man Dying graži daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 16 vasario 2014 - 14:41
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 14:37)
bet ji išskirtinesnė tik tada, kai ją dainuoja Vilija - kitų rankose, taip pat - ir Mijos, ji virsta paprasta daina. Mija kur kas geriau atrodo ir jaučiasi, manau, kitus kūrinius atlikdama.

Taip, tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mia ją supopsina blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2014 02 16, 15:01)
Balsuokime už geriausią dainą. 

http://www.lrt.lt/pr..._dainos/rezults

user posted image

Man neleidžia balsuoti...
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:37)

Nu nžn. Nėra man ta Attenton kažin koks šedevras. Tik Vilija ją išgyvena scenoj, dėl to ji turi šarmo ir užveda.

visiškai sutinku, kurį laiką laikiau , kad Mia ją teisingiau atlieka, bet gal jau įgrįso jos eurovizinis balsas, kad iš tikro grįžau prie varianto Vilija Attenton. Tiesiog tokia dabar atrankos sistema, kad suporuos Mią ir Attenton.

Dying niekas neišdainuoja. Seiliui gal ją tik paimti.
Atsakyti
Skonio reikalas...,bet Mia man siuo metu atrodo scenoje kraupiai,gal kokios ligos kamuoja,nes is veido tai labai sublogus.Anksciau buvo simpatiska panele,patiko jos letos dainos.Dabar juda nenaturaliai,mimikos veido persikreipusios,kartais norejosi nusisukt,kad nematyt.
Pripazinkim kad Eurovizijoje vaizdas labai svarbu.
Atsakyti
Dar kartą klausau Vilijos konkursinį pasirodymą (Attention).

http://www.youtube.c...h?v=kqHOgbFE40I

Vilija, apie dainą: "Mes , lietuvės, nesam pigios moteris. Mus reikia gerbti ir mylėti."
Tai vat aš už tokią dainos žinutę ir išraišką. Mios variantas, pasirodymas, kaip tik pigumu man kvepėjo blush2.gif blush2.gif Visiškai atvirkščiai dainos žinutę perteikė.
Pagalvokim, jei Vilija su daina EV būtų pastebėta , ir jeigu apie ją pasakotų kas norėta ta daina pasakyti, galbūt mums, lietuvaitėms, tai tik pliusas? mirksiukas.gif
Jeigu mes negerbsim savęs, tai kas mus gerbs mirksiukas.gif Retorinis klausimas ir daina SU MINTIMI rolleyes.gif

QUOTE(mante20 @ 2014 02 16, 14:53)

Taip, labai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 vasario 2014 - 15:03
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:02)

Vilija, apie dainą: "Mes , lietuvės, nesam pigios moteris. Mus reikia gerbti ir mylėti."
Tai vat aš už tokią dainos žinutę ir išraišką. Mios variantas, pasirodymas, kaip tik pigumu man kvepėjo  blush2.gif  blush2.gif  Visiškai atvirkščiai dainos žinutę perteikė.
Pagalvokim, jei Vilija su daina EV būtų pastebėta , ir jeigu apie ją pasakotų kas norėta ta daina pasakyti), galbūt mums, lietuvaitėms, tai tik pliusas?  mirksiukas.gif
Papildyta:
Taip, labai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

eikit jau, kas ten į tai gilinasi biggrin.gif Ir šiaip - man rodos, ne tai norėjo Vilija pasakyt, ką čia jūs interpretavot. Ji gal net pati nesuprato, ką norėjo pasakyt, nes man toks įspūdis, kad ji bile šneka - o apie ką, ir pačiai nelabai aišku.

tai reiškia, nėr ką siųst biggrin.gif
Turėjom Zasimauskaitę ir Kavaliauską - išmetėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 16 vasario 2014 - 15:08
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 16:02)

Tai vat aš už tokią dainos žinutę ir išraišką. Mios variantas, pasirodymas, kaip tik pigumu man kvepėjo  blush2.gif  blush2.gif  Visiškai atvirkščiai dainos žinutę perteikė.
Pagalvokim, jei Vilija su daina EV būtų pastebėta , ir jeigu apie ją pasakotų kas norėta ta daina pasakyti, galbūt mums, lietuvaitėms, tai tik pliusas?  mirksiukas.gif
Jeigu mes negerbsim savęs, tai kas mus gerbs  mirksiukas.gif  Retorinis klausimas ir daina SU MINTIMI  rolleyes.gif
Taip, labai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:04)
eikit jau, kas ten į tai gilinasi  biggrin.gif Ir šiaip - man rodos, ne tai norėjo Vilija pasakyt, ką čia jūs interpretavot. Ji gal net pati nesuprato, ką norėjo pasakyt, nes man toks įspūdis, kad ji bile šneka - o apie ką, ir pačiai nelabai aišku.

Taigi paklausykit jos pačios lūpomis biggrin.gif Aš ne interpretavau, o pacitavau jos žodžius smile.gif

Šiaip žmonės dainas, muziką klausosi skirtingai. Vat aš stengiuosi suprasti dainos žinutę, kas joje norėta pasakyti smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 02 16, 15:05)

Na tas tipas ne mano draugas tongue.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:04)
Ji gal net pati nesuprato, ką norėjo pasakyt, nes man toks įspūdis, kad ji bile šneka - o apie ką, ir pačiai nelabai aišku.

Aš tai linkusi ją tikėti smile.gif Nepamirškim, kad ji jau ilgokai Anglijoje. Ir matyt su tuo netgi asmeniškai susidūrė...
Beje, net vakar kai kalbino Moniką, Viliją ir Miją ta vedėja (užkulisiuose ), neatkreipėt dėmesio , kad būtent tik Vilija kažką normalaus atsakė, kitos tai šypt vypt , pora bereikšmių žodžių ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 15:11)
Taigi paklausykit jos pačios lūpomis  biggrin.gif  Aš ne interpretavau, o pacitavau jos žodžius  smile.gif

aš kalbėjau ne apie tai, ką pacitavot kabutėse, o apie jūsų tolimesnius išvedžiojimus.

Ne, nu tai apie Miją tai mes žinom, kad ji tegul dainuoja, bet nekalba, nes geriausiu atveju apsiverks biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 16 vasario 2014 - 15:20
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 15:16)
aš kalbėjau ne apie tai, ką pacitavot kabutėse, o apie jūsų tolimesnius išvedžiojimus.

A, nu aišku smile.gif Dėl tų išvedžiojimų tai iš tiesų kiekvienas gali turėti skirtingą nuomonę smile.gif drinks_cheers.gif

Bet net nepaisant apie ką ta daina, kad jau pradėjau, tai ir patvirtinsiu, man tas Mijos vaizdelis tikrai atrodė pigiai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Juk tikrai bus EV žyyymiai įspūdingesnių moterų - slavės, balkanų moterys kokios gražios, pietietės. Na jau kur ta Mia su savo femme fatale įvaizdžiu jas nuneš doh.gif O dainą ji padaro labiau eurovizišką, bet tuo pačiu ji tampa ir mažiau išskirtina. Viena tarp krūvos daugelio. Tikrai ne kitokia.
Ir Mijos balsas Europos kontekste jos tikrai nėra išskirtinis. Vilijos tembras, jo spalvos, tikrai retesnis (aišku, skonio reikalas, toks tembras gali patikti, gali nepatikt).
Papildyta:

Man pvz. Vaido tembras įdomesnis ir išskirtinesnis, nei Mijos. Labai priklauso nuo dainos, kurią dainuoja. Bet kartais jis labai sužiba ir gražiai suskamba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 vasario 2014 - 15:29
QUOTE(mante20 @ 2014 02 16, 14:53)

jei dėl vaizdo, reik siųst Baumilą. bo iš mergaičių abiejų vaizdo ne kažką.
užtat Vaidui jokia daina netinka mano galva g.gif
Atsakyti