Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 01:18)
EV turit omeny? Taigi būtent praeitą laidą ir pasišiukšlino  mirksiukas.gif  Su antrąja daina (nepamenu, kokia ten buvo  g.gif ).

Taip, noreciau, kad jis laimetu Eurovizijos atranka, nes, mano akimis, jis ir Mia verciausi. Na, gal ta atention praeita savaitgali ir nuskambejo prasciau, bet daugiau visas kitas likusias jis atliko tikrai gerai. O Vilija man su kiekviena laida kazkaip smukteli zemyn...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 23:23)
Vilijos Attention variantas man patiko labiausiai. Bet kažkodėl šiek tiek patiko ir Vaido  blush2.gif  Gal todėl, kad turėjo kažkokių rokeriškų atspalvių  g.gif  blush2.gif

Man Vaido tada irgi visai nieko suskambejo, su improvizacija.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 23:23)
Vilijos Attention variantas man patiko labiausiai. Bet kažkodėl šiek tiek patiko ir Vaido  blush2.gif  Gal todėl, kad turėjo kažkokių rokeriškų atspalvių  g.gif  blush2.gif
-------
Aš supratau (gal neteisingai), kad kitą šeštadienį galutinai išrinks dainą. Ir paskui, jau finale išrinks iš trijų, kuris ją dainuos  g.gif

nežinau, man tiesiog Attention ta daina, kuri Vilijai limpa tobulai.. todėl visi kitus variantus ištinka atmetimo reakcija biggrin.gif
-------
aha... g.gif supratau, ačiū smile.gif kažkoks balaganas šitas naujas metodas atrankos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 vasario 2014 - 23:28
QUOTE(Jugile @ 2014 02 15, 23:24)
Taip, noreciau, kad jis laimetu Eurovizijos atranka, nes, mano akimis, jis ir Mia verciausi. Na, gal ta atention praeita savaitgali ir nuskambejo prasciau, bet daugiau visas kitas likusias jis atliko tikrai gerai. O Vilija man su kiekviena laida kazkaip smukteli zemyn...

Ne Attention praeitą savaitę jis blogiausiai sudainavo... Jo Attention daugeliui irgi nepatiko (man , kaip jau rašiau, visai nieko jo variantas), bet kitą dainą praeitą kartą jis net nusidainavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:26)

aha... g.gif  supratau, ačiū smile.gif kažkoks balaganas

Bet aš nežinau, ar teisingai supratau g.gif blush2.gif

Jų taisyklės šiemet, tai neišgėręs nesuprasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2014 02 15, 23:24)
Taip, noreciau, kad jis laimetu Eurovizijos atranka, nes, mano akimis, jis ir Mia verciausi.

aš kiek girdėjau, iš muzikinę klausą turinčių žmonių biggrin.gif , tai Mia ten vienintelė švariai dainuoja... bet, kad ne tas eurovizijai svarbiausia ..

QUOTE(linamog @ 2014 02 15, 23:25)
Man Vaido tada irgi visai nieko suskambejo, su improvizacija.

man ta improvizacija ir nepatiko... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 23:28)

Bet aš nežinau, ar teisingai supratau  g.gif  blush2.gif

aš išvis nesuprantu biggrin.gif doh.gif visą laiką vienaip galvojau, po to paaiškėjo, kad vis tik atvirkščiai biggrin.gif kažkaip.. norėjo kaip geriau, išėjo.. net ne kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Kas keisčiausia, kai klausiau per pakartojimą Vilijos Worlds Apart, supratau, kad jos versija man patiko g.gif blush2.gif Taisytina, bet tikrai įdomu ir originalu thumbup.gif
Atsakyti
Komisijoje nebuvo Seiliaus - iškrito Linkytė biggrin.gif sutapimas? Kaži kaip būtų susiklostę, jei Seilius būtų buvęs komisijoj? Bet čia klausimas labiau retorinis 4u.gif

"take a look at me now" daina man labiausia įstrigo iš visų 16, kai pirmą kartą perklausiau LRT psl. šią dainą įsivaizdavau tik dainuojant Mią, tiesa, labiau tokiu variantu, panašiai kaip pernai norvegė su "i feed you my love" . Bet ir lėta versija visai sužavėjo 4u.gif

Aš kol kas už "Attention", bet tik atliekamą Vilijos arba "Take a look at me now" Mios 4u.gif

O šiaip, ar yr kas gero vyrų fronte bendroj Eurovizijoj? Pernai nespėjau išsirinkt, tai liko otchodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2014 02 15, 23:46)

O šiaip, ar yr kas gero vyrų fronte bendroj Eurovizijoj? Pernai nespėjau išsirinkt, tai liko otchodai  biggrin.gif

oi aš dar irgi nieko nežinau, anksti, matyt, rinkimams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2014 02 15, 23:46)
O šiaip, ar yr kas gero vyrų fronte bendroj Eurovizijoj? Pernai nespėjau išsirinkt, tai liko otchodai  biggrin.gif

na aš išsirinkau (užsibookinu biggrin.gif) šveicarą pvz biggrin.gif ir dainuška visai veža biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=601HATlBuW8
http://eurodiena.lt/...02/sebalter.jpg
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 23:51)
oi aš dar irgi nieko nežinau, anksti, matyt, rinkimams  biggrin.gif

aš kadangi jau pradedu suprast, kad nelabai gausis už saviškius sirgt, tai pasirūpinau, bent kad būtų už ką iš kitų šalių sirgt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 vasario 2014 - 23:55
O man italas prie fortepijono, matyt, ir liks amžina mele flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 16, 00:07)
O man italas prie fortepijono, matyt, ir liks amžina mele  flirt.gif

šitas? smile.gif http://www.youtube.c...h?v=J5Z-UlUSZWw
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 16, 00:12)

šitas.
Atsakyti