Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 23:13)
Bet gražiai jis šitą dainą išcypsi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gražiai gražiai biggrin.gif drinks_cheers.gif Nevarykit čia ant jo user posted image biggrin.gif
Atsakyti
tai Vaidas buvo ar ne, kas čia sakė, kad jis išvykęs?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 02 15, 23:06)
Kris Linkyte. Pagaliau... Nesuprantu kas man joje nepatinka.

mane irgi erzinančiai veikia g.gif
Atsakyti
O man Vaidas labai patinka ir noreciau, kad jis laimetu atranka. Nei vienoje laidoje dar nepasisiukslino. Antroje vietoje buciau uz Mia, o trecioje uz Vilija. Gerai, kad siandien ismete Monika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:15)

va va  drinks_cheers.gif  biggrin.gif aš irgi pirmą kartą išgirdau smile.gif anot mano žodyno, tai yra voratinklis..?

Sakė, kad voratinklis smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 02 15, 23:15)
tai Vaidas buvo ar ne, kas čia sakė, kad jis išvykęs?

Taigi nebuvo, tikrai Londone likęs per filmavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 22:44)
Nieko nieko, tuoj prabils užsieniečiai ir Monika vis tiek bus geriausia  bis.gif

man tai taip pikta, kam išvis tuos užseniečius čia reikėjo kišt! doh.gif konkurentai kaip ne kaip biggrin.gif suinteresuoti, kad silpniausius išsirinktume tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2014 02 15, 23:16)
O man Vaidas labai patinka ir noreciau, kad jis laimetu atranka. Nei vienoje laidoje dar nepasisiukslino. Antroje vietoje buciau uz Mia, o trecioje uz Vilija. Gerai, kad siandien ismete Monika smile.gif

EV turit omeny? Taigi būtent praeitą laidą ir pasišiukšlino mirksiukas.gif Su antrąja daina (nepamenu, kokia ten buvo g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:15)

man tai labai sunku sirgt už saviškius, jei pati ta daina netikiu unsure.gif  jei ji prasta, tai niekaip negaliu tikėtis iš kitų šalių juo labiau, kad už ją balsuos smile.gif

irnesakyk.gif aš ne už dainą sergu, o už Lietuvą biggrin.gif

Tai ir nesupratau, kaip bus su tom dainom kitą laidą.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2014 02 15, 23:16)

prieš Vaidą neturiu nieko prieš, bet va Attention jis sudainavo tragiškai schmoll.gif o vis tik LABAI sergu už šitą dainą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 vasario 2014 - 23:21
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 23:18)

Tai ir nesupratau, kaip bus su tom dainom kitą laidą.

Sakė, kad po kito šeštadienio liks viena daina. Tik nesupratau, iš kelių blush2.gif
Atsakyti
palaukit aš jau susipainiojau, kaip čia bus, su tais finalų kilnojimais.. doh.gif pirma išrenka atlikėją, o vėliau dainą, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:20)
prieš Vaidą neturiu nieko prieš, bet va Attention jis sudainavo tragiškai schmoll.gif o vis tik LABAI sergu už šitą dainą biggrin.gif

Vilijos Attention variantas man patiko labiausiai. Bet kažkodėl šiek tiek patiko ir Vaido blush2.gif Gal todėl, kad turėjo kažkokių rokeriškų atspalvių g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:22)
palaukit aš jau susipainiojau, kaip čia bus, su tais finalų kilnojimais..  doh.gif pirma išrenka atlikėją, o vėliau dainą, taip? unsure.gif

Aš supratau (gal neteisingai), kad kitą šeštadienį galutinai išrinks dainą. Ir paskui, jau finale išrinks iš trijų, kuris ją dainuos g.gif
Atsakyti