Esu už Viliją, tiesiog ji man patinka
Šiaip dar Vaidas... Manau jie abu turi kažką tokio gero ir gražaus (charizma, balsas, drąsa, patirtis)
Nors tiek Mia , tiek Monika taip pat turi gerus balsus, bet kažkaip jos neužkabina...
Turiu pasakyti ir tai, kad finale tikrai liko stiprūs balsai.
Kas dėl dainos, tai net nežinau...Vilijos Attention kogero tokia isskirtine, gal net išsiskirtų Eurovizijos kontekste. Ir šiaip man visai patiko tos kurias šiandien Vaidas atliko
Nepatikesit, man tikrai patiko Vilijos pirma daina. Kai sukritikavo, net atsukau atgal dar paklausyti. Gal del to, kad negirdejau kitu jos variantu.
O, cia man patinka. Pirma vakaro daina, privertusi galva pakelt nuo kompo.
QUOTE(linamog @ 2014 02 15, 22:30)
O, cia man patinka. Pirma vakaro daina, privertusi galva pakelt nuo kompo.
Monika?
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 16, 00:29)
Antroji Monikos visai ne Labai jau negražiai tas jos rėkimas skamba
Ta daina tiko tik Ievai (labiausiai) ir iš bėdos Mijai.
Ta daina tiko tik Ievai (labiausiai) ir iš bėdos Mijai.
Tikrai, kad nelabai
Šiaip tai man ir jos Attention versija kažkokia , o visi taip pribalsavo....
Antrojoje dainoje patiko tik Monikos šukuosena
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 23:12)
Nesutinku
Mano asmenine galva jinai šiek tiek auksčiau EV ir jos tipiško žanro Jinai kūrėja, ne tik atlikėja. Ir eksperimentai jos ne visai tipiški . Todėl gal ne visąlaik ir suprantami.
Juk minėjau, kad trijuose tarptautiniuose konkursuose laimėjo prizines vietas (tai gal ne visai atsitiktinumas ). Ir Auksinį balsą visai neseniai laimėjo (nežiūrėjau jo).
Mano asmenine galva jinai šiek tiek auksčiau EV ir jos tipiško žanro Jinai kūrėja, ne tik atlikėja. Ir eksperimentai jos ne visai tipiški . Todėl gal ne visąlaik ir suprantami.
Juk minėjau, kad trijuose tarptautiniuose konkursuose laimėjo prizines vietas (tai gal ne visai atsitiktinumas ). Ir Auksinį balsą visai neseniai laimėjo (nežiūrėjau jo).
EV visokių, ir netipiškų dalyvauja, tik akcentai ten kiti. Gal ji kūrėja, atlikėja, bet ką mes jos sukurto vartojam? nei albumo, nei koncerto, iš konkurso į konkursą, dabar vėlgi, eksperimentuoja, įdomiai, bet gal nepilnai realizuoja, ar neužtikrintai, tai tik ir lieka bandymais. Visa kita be ugnelės..
Nu ne, per savo nesimpatiją Linkytei aš neperlipsiu. Bent jau šiemet.
bet jūsų nuomonė nesutampa su komisijos nuomone
Bet kas Mijai atsitiko, lyg dešimt metų užvirto ant jos... Atrodo, meilė gi aplankė, sužydėt moteris turėjo.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 22:29)
Antroji Monikos visai ne Labai jau negražiai tas jos rėkimas skamba
Bet kas Mijai atsitiko, lyg dešimt metų užvirto ant jos... Atrodo, meilė gi aplankė, sužydėt moteris turėjo.
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 22:34)
Nu ne, per savo nesimpatiją Linkytei aš neperlipsiu. Bent jau šiemet.
Tai vat kad
Nors Monikos tos kreivos burnytės dainavimo nemėgstu, bet paskutinė gražiai atlikta, norėjosi ir žiūrėti.
Papildyta:
Mija kaip reikiant išsiliejo, gražus vokalas..
Papildyta:
Mija kaip reikiant išsiliejo, gražus vokalas..
As pasimetus. Mija ir Baumila mano favoritai.