Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 21:43)
Tipo, kad Eurovizijai ir reikia muilo?  smile.gif

Taip. Arba superžiauriai gero gabalo. Kadangi tokio kaip ir neturim...
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 21:45)
Taip. Arba superžiauriai gero gabalo. Kadangi tokio kaip ir neturim...

O man Attention toks rolleyes.gif blush2.gif

O tas muilas... bus melejoną kartų geresnių už Miją irnesakyk.gif Tų tipiškų eurovizinių.
Atsakyti
nu ir nyku daros...arba eurovizinis šablonas, arba lietuviškų baladžių šablonas, tradicinė nuobodybė...
user posted image

grįžtu nuo Mijos prie Vilijos, arba ją į Daniją, arba nieko. Nes kita yra gėda.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 21:47)
O man Attention toks  rolleyes.gif  blush2.gif

labai geras. Bet man kirba mintis, kad jis ne plačiajai auditorijai. O gal? Jei vaizdą pakeistų scenoj...
Kas savaitę būnu Show makers akademijoj, Kirdeikį matau, gal pasakyt, kad nekaip ten tas jo šokis atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 15, 21:53)

grįžtu nuo Mijos prie Vilijos[B], arba ją į Daniją, arba nieko.

Maladiec biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 21:55)
labai geras. Bet man kirba mintis, kad jis ne plačiajai auditorijai. O gal?

Svarbiausia TIKĖTI smile.gif mirksiukas.gif

Tada gali įvykti ir kažkas gražaus rolleyes.gif

Tas vokietis parazitas vėl už Moniką (KAIP VISADA doh.gif cool.gif tardiciškai) prabalsavo doh.gif

Šiaip sutinku su užsieniečiais, pirmas turėjo būti Vaidas.
Atsakyti
Sveikos, eurovizininkes 4u.gif
nzn ar mane kas nors atsimena is praeitu metu bernu dalybu, bet as jus vis paskaitineju smile.gif

ka gi, ziurejau sivakar Vilija. isvada-arba su savo Attention arba su jokia daina unsure.gif kitos kazkaip nelimpa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 15 vasario 2014 - 22:02
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 15, 22:00)

Tas vokietis parazitas vėl už Moniką (KAIP VISADA  doh.gif  cool.gif  tardiciškai) prabalsavo  doh.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti

Vilijos kiek beklausyčiau, manau, kad labai atsitiktinai jai su Attention pavyko. Nu nepatinka man jos dainavimas schmoll.gif jokia ji man daininkė, turbūt tai nėra jos likimas, mažai ji dirba... g.gif
Atsakyti
Linkyte man schmoll.gif neturi to cinkelio..
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 15, 22:07)
Vilijos kiek beklausyčiau, manau, kad labai atsitiktinai jai su Attention pavyko. Nu nepatinka man jos dainavimas  schmoll.gif jokia ji man daininkė, turbūt tai nėra jos likimas, mažai ji dirba... g.gif

Nesutinku smile.gif schmoll.gif blush2.gif

Mano asmenine galva jinai šiek tiek auksčiau EV ir jos tipiško žanro blush2.gif Jinai kūrėja, ne tik atlikėja. Ir eksperimentai jos ne visai tipiški . Todėl gal ne visąlaik ir suprantami.

Juk minėjau, kad trijuose tarptautiniuose konkursuose laimėjo prizines vietas (tai gal ne visai atsitiktinumas smile.gif ). Ir Auksinį balsą visai neseniai laimėjo (nežiūrėjau jo).

O Vaidas man irgi patinka . Gražus balsas jo šiandien rolleyes.gif Tinka jam tos dvi dainos. Antroji gal net labiau g.gif
Atsakyti
Kaži, kokių fintų šįvakar sugalvos organizatoriai? biggrin.gif

Tiksliai, gi ir Mia yra Vilija.
Atsakyti
Antroji Monikos visai ne schmoll.gif schmoll.gif Labai jau negražiai tas jos rėkimas skamba blush2.gif blush2.gif

Ta daina tiko tik Ievai (labiausiai) ir iš bėdos Mijai.
Atsakyti