Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Jolleee @ 2014 02 15, 00:15)

Ir kad niekas kitas Attention dainos negautų. Nes tik gadina visi ją  unsure.gif

jo, paklausiau, kaip kiti ta Attention atliko, tai siaubo filmas kažkoks... bet, kaip supratau pagal dabartinius rezultatus balsavimo, kad Attention jau išvis jokių šansų nebėr laimėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 00:31)
jo, paklausiau, kaip kiti ta Attention atliko, tai siaubo filmas kažkoks... bet, kaip supratau pagal dabartinius rezultatus balsavimo, kad Attention jau išvis jokių šansų nebėr laimėt unsure.gif
Jei žiūrit pagal balsavimo rezultatus internete lrt.lt/projektai/eurovizijos_dainos
Tai už "Words Apart " ir "Blowing Out Cobwebs" daug netikrų balsų prisuka. LRT vėliau balsavima prafiltruoja.
Pvz. praeitą savaitę taip pat tos dvi dainos buvo į priekį išsiveržusios. Bet po balsų peržiūrėjimo, jos surinko kažkiek mažiau nei Attention.
Be to komisija taip pat dainai Attention tą savaite skyrė daugiausia balų.
Lentelės: http://www.lrt.lt/na..._2014/31/36207/

Atsakyti
Visada sirgdavau už LT atstovus eurovizijoje. Jei neišvažiuos Vilija su savo daina, bus pirmas kartas, kai nesirgsiu  smile.gif
Ir kad niekas kitas Attention dainos negautų. Nes tik gadina visi ją  unsure.gif

ko čia taip dramatizuot?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 11:51)
ko čia taip dramatizuot?
Kokios dramos? Komedijos juk, komedijos čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 14, 23:53)
bet va lietuvių pasirinkimu taip nujaučiu, kad teks nusivilti  unsure.gif

Ir aš to bijau.
Aš pvz. manau, kad gana puikiai moku anglų kalbą, bet man labai keista, kad aš niekada negirdėjau to žodžio cobwebs. Dar nežiūrėjau reikšmės ir nesuprantu ką jis reiškia. Manau, kad Eurovizija, tai toks konkursas, kur turi būti arba labai geras, skiriantis labai daug pinigų tam renginiui arba jei to negali, tai turi būti labai aiškus, toks įsimenantis ir be kabliukų, o ne su kažkokiais cobwebais, kurie ne ką tesakys rusakalbiams, prancūzkalbiams ir t.t. ir pan. Koks britas gal supras lotuliukas.gif Aišku, tas dainas pristatys, paaiškins maždaug dainų prasmę, žodynai prieinami, bet... Aš omeny turiu patį aiškumą, kuriam nereikia paaiškinimų, kurį žmonės ir taip supranta ir niuniuoja aiškiai kartu per radiją ir tai manau yra privalumas. Retai kada laimi kažkas neaiškaus daugumai, kaip tarkime Molitva. Tai greičiau išimtis nei taisyklė Eurovizijoje. Aš taip manau.
Papildyta:
Visada sirgdavau už LT atstovus eurovizijoje. Jei neišvažiuos Vilija su savo daina, bus pirmas kartas, kai nesirgsiu  smile.gif

Tikrai taip, šūdinas jausmas, kai už saviškį sirgti negali. Ir deja, vis rečiau ir rečiau Lietuvoje tai pasitaiko, kai važiuoja visokie aivarairitoslauros ir pan. Ir netgi evelinosdonataisašos nėra absoliučiai užvedantys ir įdomūs kaip Eurovizijai. Tai sėdi kaip koks išdavikas ir rėki: laimėk Švedija ar pan. g.gif Negerai taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 15, 12:03)
Kokios dramos? Komedijos juk, komedijos čia biggrin.gif

su tuo tai sutinku biggrin.gif

Tie, už kuriuos "sirgau", kad važiuotų į EV, beveik visada antri likdavo. Atsimenu Ščiogolevaitę su superine Sinickio daina, Alaną Chošnau ir jo vyrus su gitarom (tada laimėjo mano baisiausias visų laikų Lietuvos pasirodymas - Laura ir meilužiai), Pilvelytę ir Troy On Fire.
Arba buvo dar žemiau. Pvz., L. Adomaitis su "Tavo spalvos". Tik keli išvažiavo tie, kurių norėjau. Nepaisant to, visada sirgau už saviškį. Net už Laurą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 15, 13:06)
su tuo tai sutinku  biggrin.gif

Tie, už kuriuos "sirgau", kad važiuotų į EV, beveik visada antri likdavo. Atsimenu Ščiogolevaitę su superine Sinickio daina, Alaną Chošnau ir jo vyrus su gitarom (tada laimėjo mano baisiausias visų laikų Lietuvos pasirodymas - Laura ir meilužiai), Pilvelytę ir Troy On Fire.
Arba buvo dar žemiau. Pvz., L. Adomaitis su "Tavo spalvos". Tik keli išvažiavo tie, kurių norėjau. Nepaisant to, visada sirgau už saviškį. Net už Laurą  biggrin.gif

Tikrai taip. Lietuvoje jau tampa kažkokiu įpročiu geriausius palikti antrais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 15, 12:11)
cobwebs
Užsienio forume apie euroviziją, daina „Blowing Out Cobwebs“ pravardžiuojama Blowing cows ir net dar negražiau doh.gif

P.S. Paspėliojam kas kris mini apklausa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 15 vasario 2014 - 14:14
QUOTE(Smurka @ 2014 02 12, 18:22)
Jokių kitų dainų nematau, išskyrus "Attention". schmoll.gif

o as apskritai nematau dainu, silpnos visos doh.gif is atlikeju labiausai palaikau Vaida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 02 15, 16:05)
o as apskritai nematau dainu, silpnos visos doh.gif is atlikeju labiausai palaikau Vaida rolleyes.gif

Ir aš palaikau Vaidą, bet neturi jis dainos ax.gif
Atsakyti
Liko mažiau nei valanda. Ar jau pasiruošėt savo telefonus balsavimui? smile.gif

user posted image

Atsakyti
Man atrodo, kad jie šiemet kaip tik turėtų stengtis jokiais būdais nelaimėt ir apsiverkt laimėjus - ypač Baumila ir Linkytė. Šie net "savo" dainos, kuri gerai skambėtų, jiems atliekant, neturi.
Matau du variantus:
Vilija su "Atention"
Mia su "Take look at me now".

Nu bet kokia nesąmonė tas atlikėjo ir dainos rinkimas atskirai doh.gif

Pirma gera žinia - nėr Seiliaus komisijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 15 vasario 2014 - 21:08