QUOTE(blackkiss @ 2014 02 14, 23:53)
bet va lietuvių pasirinkimu taip nujaučiu, kad teks nusivilti
Ir aš to bijau.
Aš pvz. manau, kad gana puikiai moku anglų kalbą, bet man labai keista, kad aš niekada negirdėjau to žodžio cobwebs. Dar nežiūrėjau reikšmės ir nesuprantu ką jis reiškia. Manau, kad Eurovizija, tai toks konkursas, kur turi būti arba labai geras, skiriantis labai daug pinigų tam renginiui arba jei to negali, tai turi būti labai aiškus, toks įsimenantis ir be kabliukų, o ne su kažkokiais cobwebais, kurie ne ką tesakys rusakalbiams, prancūzkalbiams ir t.t. ir pan. Koks britas gal supras
Aišku, tas dainas pristatys, paaiškins maždaug dainų prasmę, žodynai prieinami, bet... Aš omeny turiu patį aiškumą, kuriam nereikia paaiškinimų, kurį žmonės ir taip supranta ir niuniuoja aiškiai kartu per radiją ir tai manau yra privalumas. Retai kada laimi kažkas neaiškaus daugumai, kaip tarkime Molitva. Tai greičiau išimtis nei taisyklė Eurovizijoje. Aš taip manau.
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 15, 00:15)
Visada sirgdavau už LT atstovus eurovizijoje. Jei neišvažiuos Vilija su savo daina, bus pirmas kartas, kai nesirgsiu
Ir kad niekas kitas Attention dainos negautų. Nes tik gadina visi ją
Tikrai taip, šūdinas jausmas, kai už saviškį sirgti negali. Ir deja, vis rečiau ir rečiau Lietuvoje tai pasitaiko, kai važiuoja visokie aivarairitoslauros ir pan. Ir netgi evelinosdonataisašos nėra absoliučiai užvedantys ir įdomūs kaip Eurovizijai. Tai sėdi kaip koks išdavikas ir rėki: laimėk Švedija ar pan.
Negerai taip