Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

o sako, kad berniukams verkti negražu....

user posted image
Atsakyti
na paeksperimentavo ir dabar galės grįžti prie seno formato. Kitaip nebus
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 11, 23:51)

saunuolis drinks_cheers.gif ir kaip noreciau, kad laimetu toje situacijoje jis, bet jauciu taip nebus deja....Nesu Kavaliausko apsiseilejus gerbeja, man vienodai jis, bet sitoje situacijoje palaikau 100 proc drinks_cheers.gif o dar pasirodo jam net nepranese doh.gif doh.gif "pagarba" zmogui auksciausio lygio ....
Atsakyti
Bet kas čia vyksta blink.gif To dar nebuvo schmoll.gif Aš be žodžių...
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 10, 23:27)
Bet pagalvojus, kaip vis dėlto lengva taip apkaltint ir išmest bet kurį dalyvį.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 02 12, 01:35)
Projekto taisyklių mes jau vis tiek nebesuprasim  smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Dzenete @ 2014 02 12, 11:11)
na paeksperimentavo ir dabar galės grįžti prie seno formato. Kitaip nebus

drinks_cheers.gif
QUOTE(pumpica @ 2014 02 12, 11:12)
saunuolis  drinks_cheers.gif ir kaip noreciau, kad laimetu toje situacijoje jis, bet jauciu taip nebus deja....Nesu Kavaliausko apsiseilejus gerbeja, man vienodai jis, bet sitoje situacijoje palaikau 100 proc  drinks_cheers.gif o dar pasirodo jam net nepranese  doh.gif  doh.gif "pagarba" zmogui auksciausio lygio ....

drinks_cheers.gif
šeštadienį net žiūrėti nebesinori schmoll.gif man patinka Vaidas,džiugu,kad į užsienį ne tik juodus darbus dirbti lietuviai važiuoja,o vis daugiau kažkur prasimuša-gydytojai,dainininkai,šokėjai ar kitų profesijų žmonės clap.gif bet...jei žmogus negali skirti laiko,tuomet-"ačiū,bandykit dar kartą kitąmet" mirksiukas.gif
kuo"mandriau"kažką primąsto(apie naujas taisykles),tuo labiau nusivažiuoja-kam išradinėt dviratį?
Atsakyti
Balsuojam vėl
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
„Worlds Apart“ Vėl , kad šovė pirmyn dry.gif doh.gif

Gerai nors tiek, kad nesąžiningus primaigymus vėliau nuskaičiuoja ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 12 vasario 2014 - 15:24
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 12, 15:08)
Balsuojam vėl
http://www.lrt.lt/pr...ovizijos_dainos
„Worlds Apart“ Vėl , kad šovė pirmyn  dry.gif  doh.gif

Dabar pasireikšiu, nes viskas vietoje, galiu objektyviai išklausyti, nežiūrint į žmogų, patinka ar ne.

World's apart perdaug vietomis nemelodinga, kažkaip nepataikoma, užtęsta doh.gif schmoll.gif
Attention - puikuma, stipruma, užtenka čia tų pilkų pelyčių iš Lietuvos cool.gif Žodžiu, reikia imti agresyviai publiką ir visą Europą thumbup.gif Norim sulaukti dėmesio - siųskime dėmesį bigsmile.gif
Its All about the boy - įdomu, bet gi toks kabaretikas biggrin.gif šiaip sau gal ir gerai, bet tokia daina niekada neužims manau I vietos, o jei nesitikėti I vietos, tai ką ten veikti iš viso? Tik dalyvaut? schmoll.gif
Take A Look At Me Now - labai neblogai, visgi kažkoks variantas, žodžiai tokie, kad irgi atkreipia dėmesį ir kažko verti, traukiantys link prizinių vietų. kažkuo man truputį Britnispiersiški padūsavimai, kas manau daug kam gali patikti (visgi).
Blowing Out Cobwebs - tokia girl next door dainelė, besisvaigstančios dėl ko nors, per silpna ji man, perdaug gerietiška, nemanau, kad daug pasiektų.
Let Share That Luve Tonight - tipiška Eurovizijai, tinkama, bet labai toli neis, nuobodu, visgi net Eurovizijoje ieškoma naujovių, šokiravimo ir t.t. ax.gif
Dying - labai trūksta daugiau aiškaus jausmo, raiškumo, ryškumo. Pradžia žadanti, bet vėliau nuobodybė, tada atrodo kaip besidžiaugdamas vos ne ta mirtimi dainuoja biggrin.gif Nesąmonė ax.gif
It's Not To Late - kažką perdaug primena ir būtent lyg ir iš Eurovizijos. Gal tai nėra blogai, bet tai rieškia, kad nieko naujo ir tikrai įdomaus. Tvarkinga, tinkama ir tiek, bet to maža.
Atsakyti
Jokių kitų dainų nematau, išskyrus "Attention". schmoll.gif
Atsakyti
"Pro rakto skylutę" lens.gif smile.gif

Vilija - It's all about the boy
Monika - Attention
Monika - Blowing out cobwebs
Atsakyti
Varge tu mano, kokią nesąmonę iš "Attention" Linkytė padarė... eilinę, neįsimenančią baladę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 02 12, 21:49)
Varge tu mano, kokią nesąmonę iš "Attention" Linkytė padarė... eilinę, neįsimenančią baladę doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
„Manau, kad didžiausias mano pliusas – jaunystė"

http://www.15min.lt/...28-405496?cf=df

ne tokia jau ir imli, vis dar pilka, neatrandanti savo stiliaus.
Atsakyti