Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

"Kažkoks keistas vakaras. Mia antrą kartą dainuoja tas pačias dainas, Vaidas Baumila negalėjo atvykti, todėl žiūrovams buvo parodyti jo seni pasirodymai. Toks jausmas, kad tik Vilija ir Monika stengiasi nustebinti žiūrovus naujomis jau girdėtų dainų interpretacijomis. Susumavus įvertinimus, matome, jog trys atlikėjai surinko tiek pat balų. Kaip bus išspręsta ši situacija, sužinosime greičiausiai tik šeštadienį."

ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 11 vasario 2014 - 22:05
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 11, 21:38)
"Kažkoks keistas vakaras. Mia antrą kartą dainuoja tas pačias dainas, Vaidas Baumila negalėjo atvykti, todėl žiūrovams buvo parodyti jo seni pasirodymai. Toks jausmas, kad tik Vilija ir Monika stengiasi nustebinti žiūrovus naujomis jau girdėtų dainų interpretacijomis.  Susumavus įvertinimus, matome, jog trys atlikėjai surinko tiek pat balų. Kaip bus išspręsta ši situacija, sužinosime greičiausiai tik šeštadienį."

ČIA

ne, nu tai gi pridės žiūrovų balsus dar. Tai taip ir išsispręs.
Atsakyti
Bet vis tiek keistuma ten... Baumila neatvyko - na OK, parodė senus jo įrašus.
Bet kodėl Mia neparuošė naujų dainų? Dainavo tas, kurias anksčiau sudainavus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 11, 23:04)
Bet vis tiek keistuma ten... Baumila neatvyko - na OK, parodė senus jo įrašus.
Bet kodėl Mia neparuošė naujų dainų? Dainavo tas, kurias anksčiau sudainavus buvo  doh.gif

matyt, nemato prasmės to daryt. Kaip ir aš.
Atsakyti
Jei nemato prasmės, ko iš vis į atranką eit? biggrin.gif

Atsakyti
Turėjau galvoj tai, kad nėr prasmės iš š.. vaško spaust - kam gaišt laiką su dainom, kurios nieko vertos, jai netinka ir ji nevažiuos su nė viena iš jų į EV (nes aš praktiškai užtikrinta, kad ji važiuos į Daniją). Tiesiog galbūt ji apsistojo ties tom, kurias mato šalia savęs, kurios jai artimesnės, mielesnės, ir bando geriau jas pateikt.
Čia mano pamąstymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 vasario 2014 - 23:22
Juk tokia idėja buvo. Atlikėjas atlieka skirtingas dainas, kad parodytų savo sugebėjimus.
Taip išeina nesugeba išspaust ir eina lengviausiu keliu, padainuot tai ką dainavo...
Atsakyti
Nežinau, ar tai lengviausias kelias. Ir ar tai išvis jos pasirinkimas.
Pagaliau, koks skirtumas. Projekto taisyklių mes jau vis tiek nebesuprasim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 11, 23:35)
Nežinau, ar tai lengviausias kelias. Ir ar tai išvis jos pasirinkimas.
Pagaliau, koks skirtumas. Projekto taisyklių mes jau vis tiek nebesuprasim  smile.gif

Čia jūs apie Miją taip?
Bet tai jau yra komisijos lentelės. Kaip tik ji pirmoje vietoje. Kad Mia važiuotų nenooooooriu doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

O su tais eksperimentais galima kaip tik nusigrybauti. Kaip Vilija šįkart vėl su pirma daina.
Atsakyti
Jo, apie Miją.
Mano akim, kito kandidato apart jos šiemet nėra. Jai tiesiog pasisekė.
Galbūt todėl ji jau nebesiblaško kažko ieškodama ir eksperimentuodama, o stengiasi iš kelių variantų atsirinkti sau tinkamiausią.

Štai, išdrįso:
http://www.15min.lt/...04899?cf=zmones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 vasario 2014 - 23:58
QUOTE(Ūla @ 2014 02 11, 23:35)
Projekto taisyklių mes jau vis tiek nebesuprasim  smile.gif
va čia tai drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 11, 23:51)
Štai, išdrįso:
Jaučiu galiausiai spjaudysis LRT , kad jiems šovė į galvą tokią atranką daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 12, 00:51)

nu bet negi net taip- "<....> iš jų, kaip organizatorių, pusės buvo labai negražu tai, kad man nė nepranešė, kad neturėčiau šiandien pasirodyti atrankoje. Jokio skambučio, žinutės. Darau prielaidą, kad apie tai turėjau suprasti iš žiniasklaidos. Būtų buvę žmogiška paskambinti, pasikalbėti.“ user posted image
Sako, MK nekaltina, tai bent patys garbingai elgtusi.

Atsakyti