Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ūla @ 2014 02 10, 19:31)
o skanu siekt pergalės tokiais būdais?

ir toks siekis neskanu...bet ar jis nevisus šeštadienius pagal žiūrovus buvo pirmoje vietoje?dabar nepamenu,bet beveik visada pirmaudavo,tad ar tada negalėjo patikrinti?"atsibudo"dabar,kai jau tikrai buvo reali tikimybė,kad jį gali išrinkti...o juk jei tikrai balsavimas už jį buvo nuo pat pradžių nesąžiningas,tai kam reikėjo laukti finalo?juk tuomet būtų buvusi galimybė kuriam nors kitam dalyviui...
Atsakyti
Man Vilija patinka. Ji tokia natūrali, neapšlifuota ir nepagadinta atrodo. Tik vat, ar jau laikas jai į euroviziją - nežinau g.gif Bet vat linkytėje tai absoliučiai jokios charizmos nematau. Man ji tokia blankenybė, žiūri ir miegas ima. Tokia betalentė blush2.gif O ir tas vokalas, mano paprastomis ausimis klausant, niekuo neypatingas. Tik tiek, kad ją labai stumia visuose projektuose, nes, matyt, turi kažkokį užnugary, bet kas iš to... iki žiūrovų, manau, ji neprieina. Nelimpa ir tiek. Kaip ir Ščiogolevaitė bei Anusauskaitė. Rėkia, kad taletingos, investuoja daug, bet vis tiek kažko trūksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 10 vasario 2014 - 18:54
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 10, 18:14)
Įtarus gudravimą, M.Kavaliauskas palieka „Eurovizijos“ atranką
http://www.lrytas.lt...tm#.UvjrjuWJoud

siūlyčiau pradėti viską iš naujo user posted image, gal ir kiti per tą gudravimą iškrito nelaiku.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2014 02 10, 15:53)
labas wink.gif

Maciau senos pazistamos  - Ingeno - veida. Sveika smile.gif

Sveikutė smile.gif

Biškį bendramintės mes dėl Vilkos biggrin.gif mirksiukas.gif

Beje, smalsumo dėlei užmečiau akį ir į keleto kitų EV konkurso dalyvių biografijas vikipedijoje. Aišku, ten gali būti ne viskas surašyta. Bet nei Vaidas, nei Mia tarptautinių konkursų patirties neturi. Monikos nežiūrėjau, bet abejoju, ar ji būtų spėjusi, o be to Tyla būtų tikrai jos laimėjimus viešai ištransliavęs smile.gif

Ir dar pagal nuorodas užklydau į Vilijos fan klubo puslapį. Tai labai nuoširdus, paprastas žmogutis atrodo. Su sau keliamais uždaviniais, be pasikėlimo, kaip tik savikritiška. Pvz. čia:
"Dabar mano tikslas – išmokti bendrauti“
http://vilija.lt/

Nors aš ir be skaitymų visada jaučiau, kad ji gerietė (turiu nemažai patirties su Vėžiais, tai ją greitai perkandau smile.gif ). Gerietė , bet ne iki nuobodumo kaip Monika, o asmenybė su savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 10, 17:14)
Įtarus gudravimą, M.Kavaliauskas palieka „Eurovizijos“ atranką
http://www.lrytas.lt...tm#.UvjrjuWJoud

gerai dar kad ne finale atsibudo doh.gif
Absurdas.
Atsakyti
[quote=Ingėnas,2014 02 09, 14:41]
Tai Monika tos dainos dar nė nedainavo biggrin.gif Iš kur žinot, kad ta daina iš viso jai tiks doh.gif smile.gif

Zinau kad nedainavo, bet dainuos. Tikiu kad jai ji puikiai tiks. Jei Mia puikiai ja sudainavo ko is jos nesitikejau nors ji man ir patinka, tai monika tikrai turetu ja gerai sudainuot.
Atsakyti
Bet pagalvojus, kaip vis dėlto lengva taip apkaltint ir išmest bet kurį dalyvį.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 10, 19:56)
Beje, smalsumo dėlei užmečiau akį ir į keleto kitų EV konkurso dalyvių biografijas vikipedijoje. Aišku, ten gali būti ne viskas surašyta. Bet nei Vaidas,  nei Mia tarptautinių konkursų patirties neturi. Monikos nežiūrėjau, bet abejoju, ar ji būtų spėjusi, o be to Tyla būtų tikrai jos laimėjimus viešai ištransliavęs  smile.gif
Nepatinka man Monika schmoll.gif

Aš už Viliją thumbup.gif

Bet teisybės dėlei apie jos dalyvavimą konkursuose.

Linkytė savo facebook paskyroje vakar parašė:
"Pries puse metu studentu "Eurovizijoj" iskovojau 1-aja vieta. Turejau galimybe sukurti trumpametrazi klipuka pries pasirodyma su tais paciais profesionalais, kurie kuria klipus pries pasirodant saliai ir didziojoje "Eurovizijoje" gera prisiminti!"

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 10, 21:28)

"Pries puse metu studentu "Eurovizijoj" iskovojau 1-aja vieta. Turejau galimybe sukurti trumpametrazi klipuka pries pasirodyma su tais paciais profesionalais, kurie kuria klipus pries pasirodant saliai ir didziojoje "Eurovizijoje" gera prisiminti!"

Nežinojau, kad dar tokia yra blush2.gif
Kad laimėjo tai šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollie: 10 vasario 2014 - 22:07
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63983264
Statkevičius palaiko Martyną lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 10, 22:06)

Dar vienas muzikos ekspertas doh.gif smile.gif

Man tai tame straipsnyje labiausiai užkrito tokia frazė:
Vaikinas rytoj turėjusiame vykti filmavime ketino vilkėti šio dizainerio kurtą kostiumą.

Sakyčiau, kaip ir yra priežastis šališkumui smile.gif Gal dabar kostiumo Martynas atsisakys biggrin.gif
Atsakyti