Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(JOVITA A. @ 2014 02 09, 20:47)
Man buvo labai neblogas pasirodymas praeitos savaitės  https://www.youtube....h?v=ABq_ElQQWnU , gal muzikine prasme, kažkokios natos ir neteisingai sudainuotos, bet kaip šou, parinkus tai stilistikai tinkančius drabužius, šukuosenas ( vokalistui ir pritariančioms atlikėjoms) ,būtų visai šaunus  smile.gif  Ar kam nors patiko ta daina ? Tiesiog įdomu  4u.gif

Man irgi patiko šis pasirodymas drinks_cheers.gif Būtent su šia aranžuote.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 10, 11:19)
iš principo taip, bet dar toks niuansas, kad tatu buvo iš Rusijos, o ana, kad ir kas jai attsovautų, į finalą visada išeis, turbūt...
o čia mergaitė, "girl next door", iš šalies, kurios pavadinimo nieks nei ištarti negali smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kalbant apie Vilija-Mia kara del Attention, tai man vienareiksmiskai tik Vilija, be kalbu smile.gif Vien del jos zemo balso, tembro isskirtinio. O Mia ta daina kazkaip nupigino, kaip kazkas komentaruose kazkur rase - paleistuvine daina padare biggrin.gif Nors pries Mia nieko neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 22:14)
Jai vertetu subrest ir isaugt is to jaunatvisko maximalizmo marskineliu. Toks konkursas jai dar per anksti, nes kartais ji kai lepteli ka nors nepagalvojus, tai net geda klausyt buna. Kartais reikia zinot laika ir vieta kur,ka, kaip kalbet.

drinks_cheers.gif man Vilija labai graži,ir figūra gera-gana per tv vien anoreksikes reklamuoti...bet pati Vilija man nepatinka-tiktai,kai leptels,tai nė nebežinai-juokauja ar ne g.gif ir tas juokas toks durnas nuolatinis schmoll.gif nepamenu,buvo multikas ar tik pasaka,kai labai gražiai mergaitei išsižiojus iš burnos varlės iššokdavo,tai,mano nuomone,tai būtent apie ją blush2.gif

QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 22:26)
Manau, Monika viduj turi kur kas daugiau "pipiriuku", nei realiai parodo, bet, matyt, vadybininko gerai ismustruota, kad rodytu tik teigiama savo puse.

drinks_cheers.gif man Monika ir tokia"jokia"-gerai dainuoja,bet toliau...matyt,čia tikrai vadybininko nuopelnas,pažiūrėkit į D.Montvydą,jie tokie teigiami...bet Donatui tas tinka,o va,Monikai,kiša koją g.gif nors kad jie teigiami-tik sveikint reikia thumbup.gif ir taip toj mūsų LT padangėj visokių"žvaigždžių"pridygo,kur plaukus raunasi,pjaunasi ir pan. dry.gif kaip sakė kažkada Donatas-"esu matomas,todėl turiu būti pavyzdžiu",tad tikrai norėčiau kad mano šešiametis labiau lygiuotųsi į jį,o ne į kokius NL(dingusi grupė,bet vyrų grupės taip greit nesugalvojau blush2.gif )

QUOTE(tuktuk @ 2014 02 09, 22:28)
O šiaip tai jei Vilija ir toliau zys, tai gali prarast daug balsuotojų.. Aš supratau ją tada, kai Mia dainavo jos dainą ir jai buvo nuotaika sugadinta atidavus savo kūrinį. (Šiaip aš visada už tai ,kad patys autoriai dainuotų savo dainas. ) Nors iš kitos pusės vėlgi - žinojo taisykles eidama į projektą..

Bet tie zyzimai, bent jau mane, pradeda po truputį erzinti unsure.gif (nors vis dar esu už jos Attention versiją).
Tikiuosi, kad Vilija susiims ir nebesielgs kaip maža mergaitė smile.gif

man tas jos zyzimas tai blink.gif visad sakau-jei negali priimti žaidimo taisyklių,sėdėk viena namie ir klausyk savo dainų

QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 22:49)

Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati. ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" elementais.
Ir jei Vilija iseis i konkursa su ta savo daina, stilistam labai, labai stipriai reikes su ja padirbet. Tos nusmukusios kelnes.. Nu sorry.. Ne vaiku Eurovizija cia visgi.

As asmeniskai esu uz visus pretendentus, apart Vilijos.  rolleyes.gif
vien charizmos neuztenka. Yra dar bendravimo kultura, mokejimas save pateikt, atstovaut savo saliai.

drinks_cheers.gif kažkuri surašėt Vilijos laimėjimus...šaunu,sveikinu,džiaugiuosi už ją...bet tie konkursai nebuvo taip smarkiai žiniasklaidos nušviesti kaip eurovizijos,tad ir interviu dalinti nereikėjo...o apie Vilijos "mokėjimą"bendrauti nuomonę jau išsakiau aukščiau mirksiukas.gif beje,tą dainą aš ir įsivaizduoju"femme fatale"stiliumi ax.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 22:58)
, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto.
tuomet užmaukim maišą ir davai,varom Europą stebint-gražulis jau pasireiškė,dabar kitą išleiskim

daug komentarų buvo apie Mia...ji man tik atlikėja,ne kūrėja,tad ir kažko labai daug iš dainos papasakot negalėtų g.gif iš toli žiūrint,ji-graži moteris,bet iš arti-tie paakiai blink.gif galbūt tai byloja apie ligą ir stebėtis nereikėtų,bet vasarą skaičiau jos interviu,kur ji sako,kad kosmetikai per mėnesį išleidžia daugiau nei 1000Lt.,tai,manau,galėtų ir geriau atrodyt...o kas dėl jos nuoširdumo,tai...gal namuose,kur niekas nemato,nes ta kalbos maniera-tokia a la Merlin Monro,lūpos suspausto,žodžiu,sex simbolis lotuliukas.gif
Atsakyti
labas wink.gif

Maciau senos pazistamos - Ingeno - veida. Sveika smile.gif

Trumpai. Man irgi Ieva buvo charizmatiska, nors kazkas tokio erzinancio joje buvo - gal tas toks tarsi perdetas pasitikejimas savim cool.gif , bet visgi visada idomu i ja ziureti. O dabar sergu uz Vilija, na ir Martynas man toks visai nieko.

O va Vaidas, Monika ir Mia man - visai be charizmos, ypac pastarosios... rolleyes.gif Tik betruktu, kad jos isvaziuotu - sulauktume iprasto galo ir dar be jokios minimaliausios intrigos...Neidomios blondines. Jokios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 vasario 2014 - 15:56
beje, nemaciau, ar kalbejot apie tai. Bet as Vilija isimylejau 2005, kada jinai atrankoj i Eurovizija sudainavo Oh my god. Pagalvojau, eina sau, kokia charizmatiska mergicka cool.gif bigsmile.gif blink.gif

http://www.youtube.c...h?v=gc-gbIbAilY

Manau, kad ir dabar ji galetu pelnytai didziuotis sia daina ir atlikimu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 vasario 2014 - 16:18
QUOTE(audrikea @ 2014 02 10, 14:23)
tuomet užmaukim maišą ir davai,varom Europą stebint-gražulis jau pasireiškė,dabar kitą išleiskim

Tai ko jūs norit? Ar pati bent žinote? g.gif Viena per bloga, kita per gera? Mia jums ta tinkama? Galvojate Europai įdomaus balso nereikia, o tik cypiančių katyčių? Ar ne gana jau tokių buvo ir niekada nelaimėjo Eurovizijos?
Atsakyti
Įtarus gudravimą, M.Kavaliauskas palieka „Eurovizijos“ atranką
http://www.lrytas.lt...tm#.UvjrjuWJoud
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 10 vasario 2014 - 17:18
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 10, 18:47)
Tai ko jūs norit? Ar pati bent žinote? g.gif Viena per bloga, kita per gera? Mia jums ta tinkama? Galvojate Europai įdomaus balso nereikia, o tik cypiančių katyčių? Ar ne gana jau tokių buvo ir niekada nelaimėjo Eurovizijos?

o čia jau į asmeniškumus pereinam?aš Jūsų neklausiu,kokie Jūsų norai gyvenime,nemanau,kad ir Jūs galite manęs to klausti...jei nepatiko man nuomonė,galima į ją ir nekreipti dėmesio...jei būtumėte atidžiai skaičiusi tai,ką jau anksčiau rašiau,būtumėt supratusi mano poziciją: nors ir nepatinka Vilija,šiuo metu ją vienintelę tematau Eurovizijoj...ir netgi toj pačioj žinutėj,dėl kurios čia puolat,pasišaipiau iš Mios,tad galima suprasti,kad ji tikrai nėra mano favoritė...mandagumo,p.Monteverte,tik mandagumo tereikia bendraujant ir savo favoritus palaikant-ir gyvenimas bus daug gražesnis...
Atsakyti
Kaip ten sakoma? Rankinuku musis? biggrin.gif
Va tai tau del Martyno. Tik man labai smalsu - ar tik jo balsai buvo taip krupsciai patikrinti, ar visu 5 dalyviu?
Atsakyti
šiaip tai nuoskaudos,kad M.Kavaliausko neliko-nejaučiu,bet pats balsų perskaičiavimas likus keliems žingsniams iki finalo-neskanu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 02 10, 17:24)
šiaip tai nuoskaudos,kad M.Kavaliausko neliko-nejaučiu,bet pats balsų perskaičiavimas likus keliems žingsniams iki finalo-neskanu... verysad.gif

o skanu siekt pergalės tokiais būdais?
O šiaip, galvoju, susizgribo pamatę, kad Vaidas iškris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 10 vasario 2014 - 17:35