QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 22:14)
Jai vertetu subrest ir isaugt is to jaunatvisko maximalizmo marskineliu. Toks konkursas jai dar per anksti, nes kartais ji kai lepteli ka nors nepagalvojus, tai net geda klausyt buna. Kartais reikia zinot laika ir vieta kur,ka, kaip kalbet.
man Vilija labai graži,ir figūra gera-gana per tv vien anoreksikes reklamuoti...bet pati Vilija man nepatinka-tiktai,kai leptels,tai nė nebežinai-juokauja ar ne
ir tas juokas toks durnas nuolatinis
nepamenu,buvo multikas ar tik pasaka,kai labai gražiai mergaitei išsižiojus iš burnos varlės iššokdavo,tai,mano nuomone,tai būtent apie ją
QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 22:26)
Manau, Monika viduj turi kur kas daugiau "pipiriuku", nei realiai parodo, bet, matyt,
vadybininko gerai ismustruota, kad rodytu tik teigiama savo puse.
man Monika ir tokia"jokia"-gerai dainuoja,bet toliau...matyt,čia tikrai vadybininko nuopelnas,pažiūrėkit į D.Montvydą,jie tokie teigiami...bet Donatui tas tinka,o va,Monikai,kiša koją
nors kad jie teigiami-tik sveikint reikia
ir taip toj mūsų LT padangėj visokių"žvaigždžių"pridygo,kur plaukus raunasi,pjaunasi ir pan.
kaip sakė kažkada Donatas-"esu matomas,todėl turiu būti pavyzdžiu",tad tikrai norėčiau kad mano šešiametis labiau lygiuotųsi į jį,o ne į kokius NL(dingusi grupė,bet vyrų grupės taip greit nesugalvojau
)
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 09, 22:28)
O šiaip tai jei Vilija ir toliau zys, tai gali prarast daug balsuotojų.. Aš supratau ją tada, kai Mia dainavo jos dainą ir jai buvo nuotaika sugadinta atidavus savo kūrinį.
(Šiaip aš visada už tai ,kad patys autoriai dainuotų savo dainas. ) Nors iš kitos pusės vėlgi - žinojo taisykles eidama į projektą..
Bet tie zyzimai, bent jau mane, pradeda po truputį erzinti
(nors vis dar esu už jos Attention versiją).
Tikiuosi, kad Vilija susiims ir nebesielgs kaip maža mergaitė
man tas jos zyzimas tai
visad sakau-jei negali priimti žaidimo taisyklių,sėdėk viena namie ir klausyk savo dainų
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 22:49)
Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati.
ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" elementais.
Ir jei Vilija iseis i konkursa su ta savo daina, stilistam labai, labai stipriai reikes su ja padirbet. Tos nusmukusios kelnes.. Nu sorry..
Ne vaiku Eurovizija cia visgi.
As asmeniskai esu uz visus pretendentus, apart Vilijos.
vien charizmos neuztenka.
Yra dar bendravimo kultura, mokejimas save pateikt, atstovaut savo saliai.
kažkuri surašėt Vilijos laimėjimus...šaunu,sveikinu,džiaugiuosi už ją...bet tie konkursai nebuvo taip smarkiai žiniasklaidos nušviesti kaip eurovizijos,tad ir interviu dalinti nereikėjo...o apie Vilijos "mokėjimą"bendrauti nuomonę jau išsakiau aukščiau
beje,tą dainą aš ir įsivaizduoju"femme fatale"stiliumi
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 22:58)
, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik
turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto.
tuomet užmaukim maišą ir davai,varom Europą stebint-gražulis jau pasireiškė,dabar kitą išleiskim
daug komentarų buvo apie Mia...ji man tik atlikėja,ne kūrėja,tad ir kažko labai daug iš dainos papasakot negalėtų
iš toli žiūrint,ji-graži moteris,bet iš arti-tie paakiai
galbūt tai byloja apie ligą ir stebėtis nereikėtų,bet vasarą skaičiau jos interviu,kur ji sako,kad kosmetikai per mėnesį išleidžia daugiau nei 1000Lt.,tai,manau,galėtų ir geriau atrodyt...o kas dėl jos nuoširdumo,tai...gal namuose,kur niekas nemato,nes ta kalbos maniera-tokia a la Merlin Monro,lūpos suspausto,žodžiu,sex simbolis