Aha, įdomu dabar pasidarė, apie kurį dalyvį kalba eina dėl diskvalifikavimo? Tik, man atrodo, iš didelio debesies mažas lietus bus.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:58)
Bet tas "geriau" ar čia nėra vėl skonio reikalas?
Man geriau sudainavo Vilija. Nors tikrai ne viskas ir ne visada patinka, ką ji dainuoja.
Dėl "femme fatale" . Iš to, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto. Tai tie Mios viliotiniai kažkaip nelabai į temą būtų. Lyg ir sako ne ne ne, bet visa savo esybe tarsi rodo taip taip taip.
Jei aš būčiau dainos autorius ir jei mano mintį visiškai iškreiptų, tai aš tikrai nebūčiau laiminga.
Pats šios atrankos būdas idiotiškas, būkim biedni, bet teisingi. Pagal ankstesnes taisykles dainos autorius galėjo rinktis, kam atiduoti dainą ir aišku galėjo pakalbėti su tuo būsimu solistu, kas norėta pasakyti šia daina.
Man geriau sudainavo Vilija. Nors tikrai ne viskas ir ne visada patinka, ką ji dainuoja.
Dėl "femme fatale" . Iš to, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto. Tai tie Mios viliotiniai kažkaip nelabai į temą būtų. Lyg ir sako ne ne ne, bet visa savo esybe tarsi rodo taip taip taip.
Jei aš būčiau dainos autorius ir jei mano mintį visiškai iškreiptų, tai aš tikrai nebūčiau laiminga.
Pats šios atrankos būdas idiotiškas, būkim biedni, bet teisingi. Pagal ankstesnes taisykles dainos autorius galėjo rinktis, kam atiduoti dainą ir aišku galėjo pakalbėti su tuo būsimu solistu, kas norėta pasakyti šia daina.
cia sutinku. Nevykes eksperimentas.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 09, 21:04)
aišku, Vilijai respect'as už dainos sukūrimą, bet atlikimas jos man rods pranyktų Eurovizijos masėje Mia'os pavargusį veiduką irgi būtų galima kažkuo pakeist, bet atlikimas jos tai ok
as irgi bandau vertint bendram konkurso kontekste. Ji tikrai nesublizgetu. Nebent geras sou isgelbetu situacija. Kuo as giliai abejoju,kad jis butu padarytas.
Jau nekalbu apie pasistriksejima su nusmukusiom kelnem ir sportbatukais
Nemanau, kad Vilijos variantas su Atention būtų labai blogas. Bloga jos apranga, plaukai - visa jos išvaizda. O atlikimas, judėjimas man super.
QUOTE(eglegle @ 2014 02 09, 21:09)
jau su tom pamergių suknelėm sočiai būna, naftalinu atsiduoda
Net jei ir tas sukneles kokiom kitom pakeistų, jos dainos koncepciją jau kaip ir supratau
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 21:17)
Nemanau, kad Vilijos variantas su Atention būtų labai blogas. Bloga jos apranga, plaukai - visa jos išvaizda. O atlikimas, judėjimas man super.
Tie palaidi plaukai mano galva jai net labai tiko.
O apranga dalykas keičiamas.
Kas man jos šou labai nepatiko , tai Kirdeikis . Kaip šliužas koks ten raitėsi
Iš viso, kai Vilija atliko Attention, buvo vienas iš pirmųjų pasirodymų aplamai su kokia nors choreografija. Kiek pamenu, kiti dar visai nieko nerodė. Tik paskui pradėjo. Kaip matom, dabar jau visi kažką įdomesnio stengiasi parodyt.
užsieniečiai, kaip skaičiau, tik už Vilijos Attention o aš labiau į Mijos Attention linkstu, ir netgi Vaido galbūt todėl, kad nematau, kad pačiai Vilijai prie širdies scena
Papildyta:
Iš viso, kai Vilija atliko Attention, buvo vienas iš pirmųjų pasirodymų aplamai su kokia nors choreografija. Kiek pamenu, kiti dar visai nieko nerodė. Tik paskui pradėjo. Kaip matom, dabar jau visi kažką įdomesnio stengiasi parodyt.
gal stengiasi kažką daugiau parodyti, kadangi konkursas tęsiasi ir komisija spaudžia "pratrūkti", ir vis kitaip. Buvau skeptiška kurį laiką, bet Martyno vakarykštis atvejis pakišo mintį, kad atlikėjams į naudą išeina tas varžymasis su tomis pačiomis dainomis. Netgi lauksiu kito šetadienio, anksčiau buvo kažkaip tiek to.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 22:51)
gal stengiasi kažką daugiau parodyti, kadangi konkursas tęsiasi ir komisija spaudžia "pratrūkti", ir vis kitaip. Buvau skeptiška kurį laiką, bet Martyno vakarykštis atvejis pakišo mintį, kad atlikėjams į naudą išeina tas varžymasis su tomis pačiomis dainomis. Netgi lauksiu kito šetadienio, anksčiau buvo kažkaip tiek to.
Vilijos pasiekimai už Lietuvos ribų:
Melange Factors Winner 2012 (Londonas, muzikantų konkursas, 1 vieta):
http://www.youtube.c...h?v=KUsNqgQi0qc
O va tada, matau, ji buvo išties gerokai sustambėjusi. Bet muzikai nevisada tai maišo.
Sea Songs 2010 (Ukraina,tarptaut. konkursas, 3 vieta) :
http://www.youtube.c...h?v=NWQA_yFc-vU
Golden Voices 2011(Moldova, taptaut. konkursas, 2 vieta)
Čia lyg ir nėra įrašo.
Taip kad Lietuvai gėdos tuose konkursuose kaip ir nepadarė Kaip tik jos vardą išgarsino. Nors paskui ir nesireklamavo savo laimėjimais. Tą laimėjimą Londone praktiškai net slėpė , fanų klubas gerokai vėliau atkapstė).
Melange Factors Winner 2012 (Londonas, muzikantų konkursas, 1 vieta):
http://www.youtube.c...h?v=KUsNqgQi0qc
O va tada, matau, ji buvo išties gerokai sustambėjusi. Bet muzikai nevisada tai maišo.
Sea Songs 2010 (Ukraina,tarptaut. konkursas, 3 vieta) :
http://www.youtube.c...h?v=NWQA_yFc-vU
Golden Voices 2011(Moldova, taptaut. konkursas, 2 vieta)
Čia lyg ir nėra įrašo.
Taip kad Lietuvai gėdos tuose konkursuose kaip ir nepadarė Kaip tik jos vardą išgarsino. Nors paskui ir nesireklamavo savo laimėjimais. Tą laimėjimą Londone praktiškai net slėpė , fanų klubas gerokai vėliau atkapstė).
Taigi išmetė Martyną?
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 20:14)
Jai vertetu subrest ir isaugt is to jaunatvisko maximalizmo marskineliu. Toks konkursas jai dar per anksti, nes kartais ji kai lepteli ka nors nepagalvojus, tai net geda klausyt buna. Kartais reikia zinot laika ir vieta kur,ka, kaip kalbet.
Čia tai nesutikčiau, pažiūrėkite į užsienį, kuo durniau elgiasi žvaigždė, tuo daugiau iškyla ir dėmesio į save atkreipia. Aišku, nesakau, kad protingos ir santūrios neiškyla, bet lygiai tiek pat šansų ar kartais net daugiau turi vuisokios tokios paaugliškos, berniokiškos ir pan.
Svarbu, kad apie jas kalbėtų - blogiau, kai nėra ką apie jas pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 21:14)
Jau nekalbu apie pasistriksejima su nusmukusiom kelnem ir sportbatukais
Prikibot Prisiminkite tatu ir jų 3 vietą. Aš suprantu, kad jos buvo žinomos, tipo lesbės ir pan., bet esmė ta, kad kai žmogus ima publika, niekas į jo džinsus nežiūri. Taip, kad nematau ko jums čia ant kelnių ciklintis
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 10, 09:00)
Taigi išmetė Martyną?
Gerai, jei taip Užtenka mums tų naujokų iš rūsio, kur po to į kelnes sisioja
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 10, 09:22)
Prikibot Prisiminkite tatu ir jų 3 vietą. Aš suprantu, kad jos buvo žinomos, tipo lesbės ir pan., bet esmė ta, kad kai žmogus ima publika, niekas į jo džinsus nežiūri. Taip, kad nematau ko jums čia ant kelnių ciklintis
iš principo taip, bet dar toks niuansas, kad tatu buvo iš Rusijos, o ana, kad ir kas jai attsovautų, į finalą visada išeis, turbūt...
o čia mergaitė, "girl next door", iš šalies, kurios pavadinimo nieks nei ištarti negali
faina ta Vilija, gėdos nepadarytų, o kaip jau bus taip..
O iš kur tokia info? Gal galima kokią nuorodą ar ką nors tokio apčiuopiamo Šiaip aš tai tik už tokį išmetimą būčiau..
QUOTE(fainulkina @ 2014 02 10, 12:24)
O iš kur tokia info? Gal galima kokią nuorodą ar ką nors tokio apčiuopiamo Šiaip aš tai tik už tokį išmetimą būčiau..
aš tai už tai, kad nieko nebeišmestų. Kas ten bedainuos dar visą mėnesį, nebus ko klausyti.
QUOTE(JOVITA A. @ 2014 02 09, 20:47)
Man buvo labai neblogas pasirodymas praeitos savaitės https://www.youtube....h?v=ABq_ElQQWnU , gal muzikine prasme, kažkokios natos ir neteisingai sudainuotos, bet kaip šou, parinkus tai stilistikai tinkančius drabužius, šukuosenas ( vokalistui ir pritariančioms atlikėjoms) ,būtų visai šaunus Ar kam nors patiko ta daina ? Tiesiog įdomu
Man patiko dainos pateikimas.