QUOTE(tuktuk @ 2014 02 09, 20:35)
Aš per savo antipatiją jam negaliu perlipt. Tiesiog niekaip negaliu objektyviai vertint, kad ir kaip stengčiausi
Man vis toks vaizdas susidaro, kad dainuodamas jis galvoja - žiūrėkit į mane- koks aš fainas
Vakar tiko jam ta daina "Take a look at me now"
as tai i grazius vyrus megstu seile pavarvint
Nezinau,man jis kai kurias dainas taip nuosirdziai sudainavo (nepamenu pavadinimu, priespaktuinej laidoj labai man patiko).
Saldainis jis, taip. Bet manau konkurse tai gali pridet tik pliusu.
Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati. ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" elementais.
Ir jei Vilija iseis i konkursa su ta savo daina, stilistam labai, labai stipriai reikes su ja padirbet. Tos nusmukusios kelnes.. Nu sorry.. Ne vaiku Eurovizija cia visgi.
As asmeniskai esu uz visus pretendentus, apart Vilijos.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:22)
O aš nesutinku, kad visi žmonės turi būti įstatyti į kažkokius rėmus, kaip pagal vieną kurpalį sukurpti. Ypač tai galioja menininkams, artistams. Jie turi būti originalūs, turėti savo veidą. Aš mėgstu skaityti įžymių dainininkų biografijas, tai visi vienas už kitą keistesni, su savais pričiūdais
Bet tuo jie ir įdomūs (plius muzika). Tai ir yra iš dalies charizma (kai individualumas užgožia trūkumus ir netobulumus).
Aišku, niekada charizmatiškas žmogus nepatiks visiems. Bet bus pastebėtas (ar gerąja, ar blogąja prasme). Bus įsimintinas. Ne "joks".
Charizmatiškiausia scenoje šiame konkurse buvo be jokių abejonių Ieva. Nors visgi interviu ji ne taip įdomiai kalbėjo (net susidarė įspūdis, kad nelabai ką turi pasakyti
).
vien charizmos neuztenka. Yra dar bendravimo kultura, mokejimas save pateikt, atstovaut savo saliai.