Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 20:26)

O Mia - yra teke laida ziuret, kur visi jos drauge bande ja apibudinti kaip zmogu - mol labai jautri, trapi, glezna, nemokanti apsimetineti. Deja, man ji viesumoj visada su kauke, bet tokia nevykusia, neitikinancia, visada atrodo auka, kencianti, isgyvenanti.

Esu skaičiusi Mios interviu, tai kažkaip... į trapią ir gležną ji man niekaip neužnešė g.gif
Ir iš viso, ar jautri trapi asmenybė galėtų susidėti su visokiais Radvilais Bubeliais (ar kaip jie ten g.gif blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 21:14)
Mia,Linkyte, Martynas, Baumila. Padarius su jais gera sou, manau gedos mum tikrai nepadarytu  smile.gif

Aš per savo antipatiją jam negaliu perlipt. Tiesiog niekaip negaliu objektyviai vertint, kad ir kaip stengčiausi laugh.gif Man vis toks vaizdas susidaro, kad dainuodamas jis galvoja - žiūrėkit į mane- koks aš fainas biggrin.gif Vakar tiko jam ta daina "Take a look at me now" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 vasario 2014 - 20:35
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2014 - 20:40
Man buvo labai neblogas pasirodymas praeitos savaitės https://www.youtube....h?v=ABq_ElQQWnU , gal muzikine prasme, kažkokios natos ir neteisingai sudainuotos, bet kaip šou, parinkus tai stilistikai tinkančius drabužius, šukuosenas ( vokalistui ir pritariančioms atlikėjoms) ,būtų visai šaunus smile.gif Ar kam nors patiko ta daina ? Tiesiog įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 02 09, 20:35)
Aš per savo antipatiją jam negaliu perlipt. Tiesiog niekaip negaliu objektyviai vertint, kad ir kaip stengčiausi laugh.gif Man vis toks vaizdas susidaro, kad dainuodamas jis galvoja - žiūrėkit į mane- koks aš fainas biggrin.gif Vakar tiko jam ta daina "Take a look at me now" lotuliukas.gif

as tai i grazius vyrus megstu seile pavarvint tongue.gif Nezinau,man jis kai kurias dainas taip nuosirdziai sudainavo (nepamenu pavadinimu, priespaktuinej laidoj labai man patiko).
Saldainis jis, taip. Bet manau konkurse tai gali pridet tik pliusu.

Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati. ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" elementais.
Ir jei Vilija iseis i konkursa su ta savo daina, stilistam labai, labai stipriai reikes su ja padirbet. Tos nusmukusios kelnes.. Nu sorry.. Ne vaiku Eurovizija cia visgi.

As asmeniskai esu uz visus pretendentus, apart Vilijos. rolleyes.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:22)
O aš nesutinku, kad visi žmonės turi būti įstatyti į kažkokius rėmus, kaip pagal vieną kurpalį sukurpti. Ypač tai galioja menininkams, artistams. Jie turi būti originalūs, turėti savo veidą. Aš mėgstu skaityti įžymių dainininkų biografijas, tai visi vienas už kitą keistesni, su savais pričiūdais  smile.gif  Bet tuo jie ir įdomūs (plius muzika). Tai ir yra iš dalies charizma (kai individualumas užgožia trūkumus ir netobulumus).
Aišku, niekada charizmatiškas žmogus nepatiks visiems. Bet bus pastebėtas (ar gerąja, ar blogąja prasme). Bus įsimintinas. Ne "joks".

Charizmatiškiausia scenoje šiame konkurse buvo be jokių abejonių Ieva. Nors visgi interviu ji ne taip įdomiai kalbėjo (net susidarė įspūdis, kad nelabai ką turi pasakyti g.gif ).

vien charizmos neuztenka. Yra dar bendravimo kultura, mokejimas save pateikt, atstovaut savo saliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 09 vasario 2014 - 21:06
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 20:49)

Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati. ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" motyvais.
Ir jei Vilija iseis i konkursa su ta savo daina, stilistam labai, labai stipriai reikes su ja padirbet. Tos nusmukusios kelnes.. Nu sorry.. Ne vaiku Eurovizija cia visgi.

Bet tas "geriau" ar čia nėra vėl skonio reikalas? smile.gif

Man geriau sudainavo Vilija. Nors tikrai ne viskas ir ne visada patinka, ką ji dainuoja.
Dėl "femme fatale" . Iš to, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto. Tai tie Mios viliotiniai kažkaip nelabai į temą būtų. Lyg ir sako ne ne ne, bet visa savo esybe tarsi rodo taip taip taip.
Jei aš būčiau dainos autorius ir jei mano mintį visiškai iškreiptų, tai aš tikrai nebūčiau laiminga.
Pats šios atrankos būdas idiotiškas, būkim biedni, bet teisingi. Pagal ankstesnes taisykles dainos autorius galėjo rinktis, kam atiduoti dainą ir aišku galėjo pakalbėti su tuo būsimu solistu, kas norėta pasakyti šia daina.
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2014 02 09, 21:47)
Man buvo labai neblogas pasirodymas praeitos savaitės  https://www.youtube....h?v=ABq_ElQQWnU , gal muzikine prasme, kažkokios natos ir neteisingai sudainuotos, bet kaip šou, parinkus tai stilistikai tinkančius drabužius, šukuosenas ( vokalistui ir pritariančioms atlikėjoms) ,būtų visai šaunus  smile.gif  Ar kam nors patiko ta daina ? Tiesiog įdomu  4u.gif

user posted image nea, visai nepatiko. Labai jau man nepatinka jo tembras, nemalonus, vienodas. Atrodė scenoje gal ir laisvai, bet "ausį rėžė " balsas ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 09 vasario 2014 - 21:02
QUOTE(JOVITA A. @ 2014 02 09, 20:47)
Ar kam nors patiko ta daina ? Tiesiog įdomu  4u.gif

man patiko, bet pradžia labai jau priminė kažkurį Baseballs cover'į. berods šitą - bleeding love

QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 20:49)
Vilija kiek nori,tiek tegul pyksta, bet Mia jos daina sudainavo geriau nei ji pati. ta daina as panasiam stiliuj ir isivaizduoju. Su "femme fatale" elementais.

mano akiai irgi Mia sudainavo geriau. aišku, Vilijai respect'as už dainos sukūrimą, bet atlikimas jos man rods liktų nesuprastas ir nublanktų g.gif Mia'os pavargusį veiduką irgi būtų galima kažkuo pakeist, bet atlikimas jos tai ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 vasario 2014 - 21:09
Ne, nu jau Vilijoj charizmos aš nematau, tą patį galiu ir apie kitus likusius dalyvius pasakyt. Vienintelis kiek nors charizmatiškas žmogus šiam projekte man buvo Ieva. Va, kas ją tikrai turėjo (apie EV kalbu), tai Pojavis. Gaila, kad tik tiek turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:58)
Pats šios atrankos būdas idiotiškas, būkim biedni, bet teisingi.

drinks_cheers.gif tikrai taip, durniau nesugalvosi
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 21:04)
Ne, nu jau Vilijoj charizmos aš nematau, tą patį galiu ir apie kitus likusius dalyvius pasakyt. Vienintelis kiek nors charizmatiškas žmogus šiam projekte man buvo Ieva. Va, kas ją tikrai turėjo (apie EV kalbu), tai Pojavis. Gaila, kad tik tiek turėjo  biggrin.gif

ir čia labai teisingai. man rods jau galim pradėt nusiteikinėt, kad eilinį kart nieko ypatingo neparodysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 vasario 2014 - 21:07
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 22:58)
Man geriau sudainavo Vilija. Nors tikrai ne viskas ir ne visada patinka, ką ji dainuoja.
Dėl "femme fatale" . Iš to, ką minėjo dainos autorė Vilija apie dainą, ir iš kai kurių žodžių susidariau vaizdą, kad ši daina kaip tik turi kiek feministinio atspalvio, apie moterį, kuri savęs nešvaisto. Tai tie Mios viliotiniai kažkaip nelabai į temą būtų.

drinks_cheers.gif jau su tom pamergių suknelėm sočiai būna, naftalinu atsiduoda
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 02 09, 21:09)
drinks_cheers.gif jau su tom pamergių suknelėm sočiai būna, naftalinu atsiduoda

taigi perrengt galima. į moterį-katę pvz. smile.gif
Atsakyti