Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monteverte @ 2014 02 09, 17:51)
Man tai perdaug moteriška biggrin.gif ne pagal amžių dar. Tokia jau keturiasdešimtmetė biggrin.gif

aš norėjau pasakyt, kad ji man vyriškų bruožų turi - šia prasme nemoteriška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 09, 18:30)
neskamba visai, o ir neatrodė kad labai stengtųsi. apskritai, visi atlikėjai atrodė pervargę ir lyg norintys, kad visos tos atrankos kuo greičiau baigtųsi...

Tuo net neabejoju smile.gif doh.gif
Bet tai visokie Valinskai ir co stengsis paskutines sultis iš jų išspausti, kad tik pinigo pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 19:37)
Nu neeeežinau  biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Na vkus i cviet tovariščiej niet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 19:39)
aš norėjau pasakyt, kad ji man vyriškų bruožų turi - šia prasme nemoteriška  biggrin.gif

Pačioje išvaizdoje, bruožuose ? Įdomu, kur? smile.gif Man tai ji labai žavi būtybė atrodo. Savo visuma. Ir veido bruožai klasikiniai.

https://www.google.l...%...920&bih=955

Elgesyje , kaip aš įsivaizduoju, moteriškumo ji ir nesistengia pabrėžti.

Iš viso, peržiūrėjus jos foto (nes aš šiaip intensyviai jos neseku, nei Auksinio balso, kurį neseniai laimėjo, nežiūrėjau, nei pan.) ji iš viso labai įdomus tipažas. Iš kurio galima sukurti labai daug skirtingų veidų, daug įvaizdžių (kas scenoje ne paskutinėje vietoje). Ir svarbiausia - joje nei lašo vulgarumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2014 - 19:47
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 19:46)
Pačioje išvaizdoje, bruožuose ? Įdomu, kur?  smile.gif Man tai ji labai žavi būtybė atrodo. Savo visuma. Ir veido bruožai klasikiniai.

https://www.google.l...%...920&bih=955

Elgesyje , kaip aš įsivaizduoju, moteriškumo ji ir nesistengia pabrėžti.

Iš viso, peržiūrėjus jos foto (nes aš šiaip intensyviai jos neseku, nei Auksinio balso, kurį neseniai laimėjo, nežiūrėjau, nei pan.) ji iš viso labai įdomus tipažas. Iš kurio galima sukurti labai daug skirtingų veidų, daug įvaizdžių (kas scenoje ne paskutinėje vietoje). Ir svarbiausia - joje nei lašo vulgarumo.

na nežinau, viskuo - elgesiu, manieromis, apatine veido dalimi, kalbėsena, judesiais, net leksika. Čia MAN taip matosi.
Atsakyti
Taip, Vilija yra kazkiek pacaniska ir staciokiska.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 02 09, 19:56)
na nežinau, viskuo - elgesiu, manieromis, apatine veido dalimi, kalbėsena, judesiais, net leksika. Čia MAN taip matosi.

drinks_cheers.gif
visiskai manes ji nezavi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 19:59)
Taip, Vilija yra kazkiek pacaniska ir staciokiska.

Bet tas jos stačiokiškumas nepiktybinis smile.gif Man ji kaip tik labai natūrali atrodo, nefalšyva.
Aišku, tas natūralumas kartais gali pakišti ir koją neretai. Būtų tokia gerutė saldutė mergytė kaip Monika, tai mažiau kam užkliūtų smile.gif O va Mia man nenatūrali. Pradedant antakiais, baigiant kalbėjimo maniera (net nežinau, kaip tą jos kalbėjimo būdą įvardinti, va dabar kaip tik Olimpiadoje laidoje komentuoja, toks nusaldintas, kaip murkiantis kalbėjimas g.gif , manau, vyrams turėtų labai patikti smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:10)
Bet tas jos stačiokiškumas nepiktybinis  smile.gif  Man ji kaip tik labai natūrali atrodo, nefalšyva.
Aišku, tas natūralumas kartais gali pakišti ir koją neretai. Būtų tokia gerutė saldutė mergytė kaip Monika, tai mažiau kam užkliūtų  smile.gif O va Mia man  nenatūrali. Pradedant antakiais, baigiant kalbėjimo maniera (net nežinau, kaip tą jos kalbėjimo būdą įvardinti, va dabar kaip tik Olimpiadoje laidoje komentuoja, toks nusaldintas, kaip murkiantis  kalbėjimas  g.gif , manau, vyrams turėtų labai patikti smile.gif ).

Jai vertetu subrest ir isaugt is to jaunatvisko maximalizmo marskineliu. Toks konkursas jai dar per anksti, nes kartais ji kai lepteli ka nors nepagalvojus, tai net geda klausyt buna. Kartais reikia zinot laika ir vieta kur,ka, kaip kalbet.

Mia,Linkyte, Martynas, Baumila. Padarius su jais gera sou, manau gedos mum tikrai nepadarytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 09 vasario 2014 - 20:15
QUOTE(Noya @ 2014 02 09, 20:14)
Jai vertetu subrest ir isaugt is to jaunatvisko maximalizmo marskineliu. Toks konkursas jai dar per anksti, nes kartais ji kai lepteli ka nors nepagalvojus, tai net geda klausyt buna. Kartais reikia zinot laika ir vieta kur,ka, kaip kalbet.

O aš nesutinku, kad visi žmonės turi būti įstatyti į kažkokius rėmus, kaip pagal vieną kurpalį sukurpti. Ypač tai galioja menininkams, artistams. Jie turi būti originalūs, turėti savo veidą. Aš mėgstu skaityti įžymių dainininkų biografijas, tai visi vienas už kitą keistesni, su savais pričiūdais smile.gif Bet tuo jie ir įdomūs (plius muzika). Tai ir yra iš dalies charizma (kai individualumas užgožia trūkumus ir netobulumus).
Aišku, niekada charizmatiškas žmogus nepatiks visiems. Bet bus pastebėtas (ar gerąja, ar blogąja prasme). Bus įsimintinas. Ne "joks".

Charizmatiškiausia scenoje šiame konkurse buvo be jokių abejonių Ieva. Nors visgi interviu ji ne taip įdomiai kalbėjo (net susidarė įspūdis, kad nelabai ką turi pasakyti g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 20:10)
Aišku, tas natūralumas kartais gali pakišti ir koją neretai. Būtų tokia gerutė saldutė mergytė kaip Monika, tai mažiau kam užkliūtų  smile.gif O va Mia man  nenatūrali. Pradedant antakiais, baigiant kalbėjimo maniera (net nežinau, kaip tą jos kalbėjimo būdą įvardinti, va dabar kaip tik Olimpiadoje laidoje komentuoja, toks nusaldintas, kaip murkiantis  kalbėjimas  g.gif , manau, vyrams turėtų labai patikti smile.gif ).

Manau, Monika viduj turi kur kas daugiau "pipiriuku", nei realiai parodo, bet, matyt, vadybininko gerai ismustruota, kad rodytu tik teigiama savo puse.
O Mia - yra teke laida ziuret, kur visi jos drauge bande ja apibudinti kaip zmogu - mol labai jautri, trapi, glezna, nemokanti apsimetineti. Deja, man ji viesumoj visada su kauke, bet tokia nevykusia, neitikinancia, visada atrodo auka, kencianti, isgyvenanti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 09, 14:41)
Dabar šis tas šviežio iš Vilijos FB:

Gaila, kad vakarykstes transliacijos metu garso rezisieriai tos meiles man pagailejo ir taip nekokybiskai istransliavo daina "Blowing Out Cobwebs", kuri is tikruju galejo skambeti labai puikiai.
Ir keista, kad gyvo garso grupe igarsinti jiems pavyko daug geriau nei viena fonograma ir viena balsa...
Tebunie...

Bet stai dabar kyla klausimas:
ar visa tai yra verta tiek pastangu ir energijos? Stengiesi, galvoji, kuri, bandai rasti dainoms kazkokiu nauju sprendimu, siuolaikiskesni skambesi, o kazkas paima ir lengva ranka i viska numodamas tau tokia kiaule pakisa...

Man tai atrodo, kad Vilija čia jau ieško sliekų unsure.gif Na tikrai netikiu, kad būtent jai ėmė ir blogai ištransliavo. Ta daina paprasčiausiai neskambėjo muzikine prasme - melodija tarsi dingo g.gif Todėl nieko ir nekabino(nors visus kartus,man atrodo, tie ,kurie dainavo šią dainą buvo aukštai) Kompozitorius turbūt už galvos susiims, kai išgirs šią versiją blush2.gif
Va antra daina - kitas reikalas. Man visai patiko. Gal labiausiai ir užkabino iš visų skambėjusių vakar smile.gif

O šiaip tai jei Vilija ir toliau zys, tai gali prarast daug balsuotojų.. Aš supratau ją tada, kai Mia dainavo jos dainą ir jai buvo nuotaika sugadinta atidavus savo kūrinį. (Šiaip aš visada už tai ,kad patys autoriai dainuotų savo dainas. ) Nors iš kitos pusės vėlgi - žinojo taisykles eidama į projektą..

Bet tie zyzimai, bent jau mane, pradeda po truputį erzinti unsure.gif (nors vis dar esu už jos Attention versiją).
Tikiuosi, kad Vilija susiims ir nebesielgs kaip maža mergaitė smile.gif
Atsakyti